Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gülbebekim elfe mesaj attım ondan yazamadım. Hepsine baktım. Toplam zaten 60 civarı mesajı var ve hepsinde cevaplarını vermişiz konuşmuşuz napcazki bilemedim

kuzum benim size nasıl kırılıyım ben. Sizler benim bebeğimin uğur meleklerisiniz. Hepinizi çok seviyoruz bebişimle
Bu arada bak topiğimize nasıl sahip çıkıyoruz

bende çokseviyorum kuzucum heleki senden görünce çok şaşırdım gerçekten gerçi yazdıklarınızın sonunda gülme ifadeleri vardı ama o an dikkatimi çekmedi

hilalcim ben bugun yumurtlama donenindeyim netden bakdim ole gorunuyor test yapsam mi bilmiyorum disari cikar alirsam yaparim belki.
hilal dr ne zaman gideceksin?

cnm sen ovulasyon kullanmıyormusun?ben yarın tekrar kana gidicem haftaya çarşambada kese için doktora.

Tamam bubacım geliyorummm ver elini AFRİKAAYAA.Gidelimde biraz aslanlarla falan güreşeyim iyi gelicek bana timsahların kafasını falan okşarım moralim düzelirSen ruhen çökme bebeğinle ilgilen onunla konuş müzik dinlet karnındada dinler o merak etmee...
Canım geçecek inşallah bu günlerde biz tayin dolayısıyla doğudayızz oh ne güzel Antalyadasınız Allahtan eminecim birde buralarda olsan şükrederdin inan hiç bir aktivite yok alışveriş merkezini geçtimm doğru düzgün bir market bile yok öyle bir yerdeyim işte....
kuzum benim size nasıl kırılıyım ben. Sizler benim bebeğimin uğur meleklerisiniz. Hepinizi çok seviyoruz bebişimle
Bu arada bak topiğimize nasıl sahip çıkıyoruz
topiğimiz gül gibi topiğimiz misler gibiiii kimler geldi kimler geçti topikten hepside hamiş gitti nerdeyse

hayırlısı tatlım ben kana bir kere gittim bu haftada kese için gittim,birdaha haftaya gidicem işte allah herkesin gönlüne göre versin. cnm inşallah artmıştırda keseni hemencik görürsün.

evet bebikim istanbul anadolu yakasındayım
anadolu yakasinda nerdesin puffy
cnm sen ovulasyon kullanmıyormusun?ben yarın tekrar kana gidicem haftaya çarşambada kese için doktora.

hilal ben ilk hamileligimde kullanmadim. bu ay biz yeni basladik calismalara bide saglikci oldugum icin gerek duymadim. bu ay olmassa belki bidahaki ay yapabilirim

mooon
napan kuzumm

Hilal bendede çıkmadı kuzumm tets mest yalan oldu benimde adet olackmışım gibi bazen sancıı girip çıkıyor adet sancısı gelince kovalayıveriyorum kırmızılarııı benimki bebetıme diye bir marka çizgi mizgi çıkmadı dün bat günümdü işte
hosbuldum kizlar
demek kirmizilar gelmedi
oh oh citir hamisler sizi
biri benimi çağırdı
gülbebekim elfe mesaj attım ondan yazamadım. Hepsine baktım. Toplam zaten 60 civarı mesajı var ve hepsinde cevaplarını vermişiz konuşmuşuz napcazki bilemedim
hiçbirşey yapmayacağız neşeyle paylaşıma devam edeceğiz kendi bilir diyelim

hayırlısı tatlım ben kana bir kere gittim bu haftada kese için gittim,birdaha haftaya gidicem işte allah herkesin gönlüne göre versin. cnm inşallah artmıştırda keseni hemencik görürsün.

cnm senin sat ne zmn dı?1 haftamı var aramızda tam

anadolu yakasinda nerdesin puffy

hilal ben ilk hamileligimde kullanmadim. bu ay biz yeni basladik calismalara bide saglikci oldugum icin gerek duymadim. bu ay olmassa belki bidahaki ay yapabilirim

cnm sen bilirsin eğer akıntıdan ağrıdan fln anlıyorsan sorun yok tabiii.önemli olan zaten moralinin yüksek olması

gülbebeğim benim yaşadıklarım var işte en yakın örnek sana daha umutsuzluğa kapılma çıkmadık candan umut kesilmez

kizlar gunaydin
kuzenimdeyim tlfndan giriyorum
gulbebek ve umutegenin kirmizilar gelmedi dimi
yeni haberler var mi
yok canım gelemdi ikmizindee

canım birşey sorucam sen kaçıncı gün yumurtladınnnnnn
ben 14-15 gün ler yumurtladım teste de çıkmadı yaaaa
seninde ilkinde çıkmamıştı ondan soruyorummmm:26:

hilal canim ptesi gunu keseyi gorebilirsin
ama carsambaya kadar beklemek istiyorsan sen bilirsin tabi de

aaaaa gamzede çarşamba görürsün demişti doktorda çarşamba çağırdı neden acaba?değerlemi alakalı?
ya bide ben bişey sormak istiyorum ama utanıyorum hani herzmn yaptığımız kişisel bi temizlik varya onu yaptırmamda bi sakınca yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…