kuzum benim size nasıl kırılıyım ben. Sizler benim bebeğimin uğur meleklerisiniz. Hepinizi çok seviyoruz bebişimle
Bu arada bak topiğimize nasıl sahip çıkıyoruz
hilalcim ben bugun yumurtlama donenindeyim netden bakdim ole gorunuyor test yapsam mi bilmiyorum disari cikar alirsam yaparim belki.
hilal dr ne zaman gideceksin?
yemeğe geçiyorum gelince yazarım kuzularımm
Tamam bubacım geliyorummm ver elini AFRİKAAYAA.Gidelimde biraz aslanlarla falan güreşeyim iyi gelicek bana timsahların kafasını falan okşarım moralim düzelirevet canım haklısın adet zamanları gebe olsan bıle streslı gecıyor..ınsallah bu bekleyıslerın güzel haberlerle sonuclansın canım benım..kalk gel gıdelım senle tkrr afrkaya:)kocamı da gönderdım zaten aynı bende havalardan bılmem nelerden ruhen cöküşteyım..
Canım geçecek inşallah bu günlerde biz tayin dolayısıyla doğudayızz oh ne güzel Antalyadasınız Allahtan eminecim birde buralarda olsan şükrederdin inan hiç bir aktivite yok alışveriş merkezini geçtimm doğru düzgün bir market bile yok öyle bir yerdeyim işte....günaaydın ferdam gülbebek ve hülyada henüz kırmızıları gelmedi inşallah 9 ay boyunca uğramazlar
aynı senin gibi düşünüyorum canım ablalrım annem babam yeğenlerim hepsini okadar çok özledimki anlatamm 9 aylık bir yeğenim var onu bile görmedim henüz onlarda beni ve kızımı merak ediyolar nasıl büyüdümü felan diye gerçekten çok zor şu gurbet denilen şey sen nerdesin canım ben antalyadayım
kuzum benim size nasıl kırılıyım ben. Sizler benim bebeğimin uğur meleklerisiniz. Hepinizi çok seviyoruz bebişimle
Bu arada bak topiğimize nasıl sahip çıkıyoruz
yemeğe geçiyorum gelince yazarım kuzularımm
slm ferdam hoşgeldin
inş.cnm zaten dün geceden beri dua ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin diye.ben şimdi yarın testi tekrarlıycam 2katı olmuuş mu diye.sonra haftaya çarşamba kese için çağırdı doktor
Tamam bubacım geliyorummm ver elini AFRİKAAYAA.Gidelimde biraz aslanlarla falan güreşeyim iyi gelicek bana timsahların kafasını falan okşarım moralim düzelirSen ruhen çökme bebeğinle ilgilen onunla konuş müzik dinlet karnındada dinler o merak etmee...
tmm teyzesı dınletırım güzel güzel müzüklerı..kardes haberını de beklıyoruz ınsallah...
anadolu yakasinda nerdesin puffyevet bebikim istanbul anadolu yakasındayım
cnm sen ovulasyon kullanmıyormusun?ben yarın tekrar kana gidicem haftaya çarşambada kese için doktora.
Hilal bendede çıkmadı kuzumm tets mest yalan oldu benimde adet olackmışım gibi bazen sancıı girip çıkıyor adet sancısı gelince kovalayıveriyorum kırmızılarııı benimki bebetıme diye bir marka çizgi mizgi çıkmadı dün bat günümdü işteya cnm ben bu ay gittim geldim resmen çünkü ay ortası baya belirtim vardı adetimin 20.günü doktora gittim ilaçlardan bu belirtiler daha erken dedi.sonra sol tarafımda bişey hissediyorum dedim eşim saçmalama dedi:44:sonra ovulasyonlar kızardı ama testte tık yoktu dün yaptığım test bile 5dk.sonrasında çizgisi yok gibiydi ama doktor dediki beklenen adetten 10 gün sonra idrarda test yapılır diye biz hep erken yapıyoduk bide test diyoki 5-50 arası çok hassas yani ama benim değer 534nasıl oluyo demekki o kadarda hassas değillermiş
ben böyle sol tarafımda çok hafif ama bişey varmış gibi hissediyorum arada kasıklarıma sancı giriyodu adet olcakmışım gibi his vardı
hosbuldum kizlar
demek kirmizilar gelmedi
oh oh citir hamisler sizi
hiçbirşey yapmayacağız neşeyle paylaşıma devam edeceğiz kendi bilir diyelimgülbebekim elfe mesaj attım ondan yazamadım. Hepsine baktım. Toplam zaten 60 civarı mesajı var ve hepsinde cevaplarını vermişiz konuşmuşuz napcazki bilemedim
Tamam bubacım geliyorummm ver elini AFRİKAAYAA.Gidelimde biraz aslanlarla falan güreşeyim iyi gelicek bana timsahların kafasını falan okşarım moralim düzelirSen ruhen çökme bebeğinle ilgilen onunla konuş müzik dinlet karnındada dinler o merak etmee...
tmm teyzesı dınletırım güzel güzel müzüklerı..kardes haberını de beklıyoruz ınsallah...
yesin onu teyzesiiii inşallah o haberi vermeyi nasip eder Rabbimmm
hayırlısı tatlım ben kana bir kere gittim bu haftada kese için gittim,birdaha haftaya gidicem işte allah herkesin gönlüne göre versin. cnm inşallah artmıştırda keseni hemencik görürsün.
anadolu yakasinda nerdesin puffy
hilal ben ilk hamileligimde kullanmadim. bu ay biz yeni basladik calismalara bide saglikci oldugum icin gerek duymadim. bu ay olmassa belki bidahaki ay yapabilirim
mooon
napan kuzumm
Hilal bendede çıkmadı kuzumm tets mest yalan oldu benimde adet olackmışım gibi bazen sancıı girip çıkıyor adet sancısı gelince kovalayıveriyorum kırmızılarııı benimki bebetıme diye bir marka çizgi mizgi çıkmadı dün bat günümdü işte
biri benimi çağırdı
hiçbirşey yapmayacağız neşeyle paylaşıma devam edeceğiz kendi bilir diyelim
yok canım gelemdi ikmizindeekizlar gunaydin
kuzenimdeyim tlfndan giriyorum
gulbebek ve umutegenin kirmizilar gelmedi dimi
yeni haberler var mi
cnm senin sat ne zmn dı?1 haftamı var aramızda tam
cnm sen bilirsin eğer akıntıdan ağrıdan fln anlıyorsan sorun yok tabiii.önemli olan zaten moralinin yüksek olması
gülbebeğim benim yaşadıklarım var işte en yakın örnek sana daha umutsuzluğa kapılma çıkmadık candan umut kesilmez
yok canım gelemdi ikmizindee
canım birşey sorucam sen kaçıncı gün yumurtladınnnnnn
ben 14-15 gün ler yumurtladım teste de çıkmadı yaaaa
seninde ilkinde çıkmamıştı ondan soruyorummmm:26:
hilal canim ptesi gunu keseyi gorebilirsin
ama carsambaya kadar beklemek istiyorsan sen bilirsin tabi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?