Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tamam megim merak etme sen öğtüm görüşürüz hayırlı günler diliyorum canım byyyyyyyyyy

sağolasın gülüm benim iyiyim çok şükür sen nasılsın canım:13:
bende iyiym canım çok sağol
inşallah gülbebekim ama neden üzgünsün sen daraltma kendini ben dardım daraldım hala kendime gelmeye çalışıyorum şaka dedğil doktora bile gitmeyi düşünüyorum daha öncede böyle olmuştum ama atlatmıştım inan eşime bile sıcak davranamıyorum şimdi ama sen lütfen kendine gel ağlamak istiyosan ağla ben ağlayamadığımdan oldu belkide hep sıktım kendimi dışarı çık derin drin nefes al kendini daha iyi hissedersin canım çok seviyorum seni

Son düzenleme:
9 ay evde yokummmm Allah iyliğini versin emiii senin Emineee bir iyiyim bir kötüyüm bakma sen bana bugün ruh halimi iyi görmüyorum depresyondayım

kimse bana yazmıyor hep gebişim muhabeti yapıyonuz

banada yazmıyorlar ya hep sen gebişsin ben gebişim muhabbeti yani. Bide ancak testin falan olcak onlara yorum yaparlar ancak. Hiç yardımcı değiller. Geçmişden beri bu topikdeyim çok dışlayıcı bir topik olarak buldum kınadım

Emoşşş bir tuhafım bu ara şaka bir yanaa karmakarışık duygular içerisindeyim çok bunaldım ailemi çok özledim 7 ay oldu görmeyeli ilk defa bu kadar uzun zamandır görmüyorum dahada var gitmemizee biraz önce hüngür hüngür ağladım ama şimdi birazcık iyiyimmm burada olmazsa temelli kafayı yerdim yanlızlıktan.Eşimde 2yada 3 günde bir geliyor tv ve internetten başka lüksüm de yok burda insanların dilini pek anlamaıyorum yabancı bir ülkedeymişim gibi geliyor doğru dürüst hastane yok sürekli elektrikler gidiyor bazen yanlız kalmaktan korkuyorum hangi birini sayayım saçma sapan bir yerdeyim anlayacağın.....Bunca şeyin üstüne birde tedavi olmaya çalışıyorum sonuçta negatif oluncaa gülbebek diplere vuruyor zorumdan gülüyorumm işte....

pufyymmm sen yaşa emiiiiiii ben geçmişe baktım birsürüde cevap verilmişş hatta cevapsız hiçbir sorusu yok çok şaşırdımm iyi niyetli olayım dedim ama olunmuyor

pufyymmm sen yaşa emiiiiiii ben geçmişe baktım birsürüde cevap verilmişş hatta cevapsız hiçbir sorusu yok çok şaşırdımm iyi niyetli olayım dedim ama olunmuyor

yahu kuzum öyle denince sinirlendim hani cevap verilmez 2-3 kere sorarsın yine cevap verilmez herkes başka muhabbettedirde seni takmıyodur gönül koyarsın ama sitem edemezsin. Dün çok sinirlendiydimde geçti

yahu kuzum öyle denince sinirlendim hani cevap verilmez 2-3 kere sorarsın yine cevap verilmez herkes başka muhabbettedirde seni takmıyodur gönül koyarsın ama sitem edemezsin. Dün çok sinirlendiydimde geçti

hayırdır puff ne oldu sorabilrmiyim kim cevap vermiyo sizlere

nasılsınız doktordan geldim keseyi gördük ben geç yumurtalama olmuş kuzum,bana göre 6 haftalık doktora göre 5 haftalıkmış herşey normal dedi haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi ,inşallah.

hayırdır puff ne oldu sorabilrmiyim kim cevap vermiyo sizlere

siz yapıyosunuz hep. Bide yılın en faydalı bilgiendirici ses getiren topiği olucaksınız.
Burda sorular soruyoruz cevap vermiyosunuz, sen gebişsin ben gebişim muhabbeti yapıyosunuz. Kınıyorum sizi

hadi gözün aydın canım benim gördün haa keseyi Allahım sonuna kadar sağlıkla yaşatsın gülüm sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

siz yapıyosunuz hep. Bide yılın en faydalı bilgiendirici ses getiren topiği olucaksınız.
Burda sorular soruyoruz cevap vermiyosunuz, sen gebişsin ben gebişim muhabbeti yapıyosunuz. Kınıyorum sizi
benim bildiğim senin herkesle koyu bir muhabbetin var nasıl kimse yazmıyo diyosun anlayamıyorum bende sana yazmıştım vakti zamanında kaç kere üst üste ama cevap vermedin en son küstüm dedim yine yok daha sonra yine yazdım verdin işte demekki oluyoımuş sen bile yapıyosun neden eleştiriyosun şimdi seninle o kadar ilgilenen insanları haksızlık etme puff sen hamileyim dediğinde sonrasında öncesinde hepsine şahidim haksızlık yaptığın bence artık deme öyle şeyler

tamma megim bak 2 tane buldum bile aşağda pufyy ve gülbebek diye yeni arkadaş gelmiş biraz depresif gördüm bunları nedrsin topikten göndereyimmi hemenn
9 ay evde yokummmm Allah iyliğini versin emiii senin Emineee bir iyiyim bir kötüyüm bakma sen bana bugün ruh halimi iyi görmüyorum depresyondayım

hahha işte gül böyle ya gülbebkimm at kafanda ne varsa tmm

kıyamam sana canım ya senle aynı kaderi paylaşıyoruz demek bende 1 yılı aştı göremiyorum ailemi o yüzden herşeye ağlar herşeye küser oldum senin gibi 8 9 aydır

iyiydim aslında eşimede çaktırmayayım diyorum ama halvettende soğudum ne oluyosa bize neyse atlatıcaz inşallah canım geçecek bu zor günler üzme kendini tmmmı

ohhhhhhh maşallah size allah bizede nasip etrsin inş.

o kim gelmiş benim mercimeğimin annesi gelmiş hoşgeldin gülüm nasılsınız bugün bakalım+

yaaaaaaaaaaa cnm valla öyle sırıtıp duruyorum ne bilim tuhaf hissediyorum

hilal merhaba nasilsin kan testine gore kac haftalik hamissin.

slm cnm iyiyim sağol sen cumartesimi tekrarlıycaktın geçmişte öyle okumuştum benimki 4.ten fazla gözüküyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…