Kızlar,sizden bişey istiycem;
Eğer topikte herhangi bir huzursuzluk olursa,dışarıdan gelen ve bu durumu yaratan vs,lütfen bana özelden yazın olur mu,link vererek..
Teşekkür ederim..
Ben gideyim şimdi,öpüyorum hepinizi
bak işte ben bu habere çok mutlu oldum megimmm birdaha koyu çıkarsaa seni hamişşş ilan ediyorum ona göreee
Canım hayırlısıı haberdar et bizii amaaa sen HAMİŞSİNNNNN
İnşallah eminecimm hepimizzz sırasıyla kalacağız kuzummm
gamzy canımm korkma inşallah birşey yoktur ama sen başka şeylere üzülmüşsün gibi geldi bana biz burda dertlerimizi sevinçlerimizi herşeyi paylaşırız olurda anlatmak istediğin birşey olursa dinlerim dertler paylaştıkça azalır kuzumm....Bu konuyu takmamaya çalış kafana
geç yazdımm elektrikler gidip gidip geliyor bıktım buranın elektrik sorunundan onca kaçak elektrik kullanıyorlar her odalarında adamların klima var biiz 150tl fatura öderken onlar 5-10tl fatura ödüyor birde enayi gibi gözümüze bakıyorlar sinir oluyoruum ben bu durumaaa
bende iyiym canım çok sağolsağolasın gülüm benim iyiyim çok şükür sen nasılsın canım:13:
gelmesin canım kırmızılar gelirsede kapıyı açma sakıngidin de 9 ayda ben evde yokum felande de oda yüzsüz değildir herhalde anlar gider değilmi
gelbebk neden üzgün bakalım daha gelmediki kırmızılar neden üzülüyoki hem gelsede dediğin gibi canımız sağğ inşallah gelecek bebeklerimiz ama biz insan oğlu sabırsızız işte
Kızlar,sizden bişey istiycem;
Eğer topikte herhangi bir huzursuzluk olursa,dışarıdan gelen ve bu durumu yaratan vs,lütfen bana özelden yazın olur mu,link vererek..
Teşekkür ederim..
kimse bana yazmıyor hep gebişim muhabeti yapıyonuz
inşallah gülbebekim ama neden üzgünsün sen daraltma kendini ben dardım daraldım hala kendime gelmeye çalışıyorum şaka dedğil doktora bile gitmeyi düşünüyorum daha öncede böyle olmuştum ama atlatmıştım inan eşime bile sıcak davranamıyorum şimdi ama sen lütfen kendine gel ağlamak istiyosan ağla ben ağlayamadığımdan oldu belkide hep sıktım kendimi dışarı çık derin drin nefes al kendini daha iyi hissedersin canım çok seviyorum seni
banada yazmıyorlar ya hep sen gebişsin ben gebişim muhabbeti yani. Bide ancak testin falan olcak onlara yorum yaparlar ancak. Hiç yardımcı değiller. Geçmişden beri bu topikdeyim çok dışlayıcı bir topik olarak buldum kınadım
pufyymmm sen yaşa emiiiiiii ben geçmişe baktım birsürüde cevap verilmişş hatta cevapsız hiçbir sorusu yok çok şaşırdımm iyi niyetli olayım dedim ama olunmuyor
yahu kuzum öyle denince sinirlendim hani cevap verilmez 2-3 kere sorarsın yine cevap verilmez herkes başka muhabbettedirde seni takmıyodur gönül koyarsın ama sitem edemezsin. Dün çok sinirlendiydimde geçti
herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrr
hayırdır puff ne oldu sorabilrmiyim kim cevap vermiyo sizlere
nasılsınız doktordan geldim keseyi gördük ben geç yumurtalama olmuş kuzum,bana göre 6 haftalık doktora göre5 haftalıkmış herşey normal dedi haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi ,inşallah.
benim bildiğim senin herkesle koyu bir muhabbetin var nasıl kimse yazmıyo diyosun anlayamıyorum bende sana yazmıştım vakti zamanında kaç kere üst üste ama cevap vermedin en son küstüm dedim yine yok daha sonra yine yazdım verdin işte demekki oluyoımuş sen bile yapıyosun neden eleştiriyosun şimdi seninle o kadar ilgilenen insanları haksızlık etme puff sen hamileyim dediğinde sonrasında öncesinde hepsine şahidim haksızlık yaptığın bence artık deme öyle şeylersiz yapıyosunuz hep. Bide yılın en faydalı bilgiendirici ses getiren topiği olucaksınız.
Burda sorular soruyoruz cevap vermiyosunuz, sen gebişsin ben gebişim muhabbeti yapıyosunuz. Kınıyorum sizi
tamma megim bak 2 tane buldum bile aşağda pufyy ve gülbebek diye yeni arkadaş gelmiş biraz depresif gördüm bunları nedrsin topikten göndereyimmi hemennKızlar,sizden bişey istiycem;
Teşekkür ederim..
hahha işte gül böyle ya gülbebkimm at kafanda ne varsa tmm9 ay evde yokummmm Allah iyliğini versin emiii senin Emineee bir iyiyim bir kötüyüm bakma sen bana bugün ruh halimi iyi görmüyorum depresyondayım
kimse bana yazmıyor hep gebişim muhabeti yapıyonuz
banada yazmıyorlar ya hep sen gebişsin ben gebişim muhabbeti yani. Bide ancak testin falan olcak onlara yorum yaparlar ancak. Hiç yardımcı değiller. Geçmişden beri bu topikdeyim çok dışlayıcı bir topik olarak buldum kınadım
Emoşşş bir tuhafım bu ara şaka bir yanaa karmakarışık duygular içerisindeyim çok bunaldım ailemi çok özledim 7 ay oldu görmeyeli ilk defa bu kadar uzun zamandır görmüyorum dahada var gitmemizee biraz önce hüngür hüngür ağladım ama şimdi birazcık iyiyimmm burada olmazsa temelli kafayı yerdim yanlızlıktan.Eşimde 2yada 3 günde bir geliyor tv ve internetten başka lüksüm de yok burda insanların dilini pek anlamaıyorum yabancı bir ülkedeymişim gibi geliyor doğru dürüst hastane yok sürekli elektrikler gidiyor bazen yanlız kalmaktan korkuyorum hangi birini sayayım saçma sapan bir yerdeyim anlayacağın.....Bunca şeyin üstüne birde tedavi olmaya çalışıyorum sonuçta negatif oluncaa gülbebek diplere vuruyor zorumdan gülüyorumm işte....
herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız doktordan geldim keseyi gördük ben geç yumurtalama olmuş kuzum,bana göre 6 haftalık doktora göre5 haftalıkmış herşey normal dedi haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi ,inşallah.
o kim gelmiş benim mercimeğimin annesi gelmiş hoşgeldin gülüm nasılsınız bugün bakalım+
hilal merhaba nasilsin kan testine gore kac haftalik hamissin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?