Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Evet canım yer olarak cidden bende yaşadığım yerleri seviyorum.

yok bitanem bir sorun. Ama unutkan oldum. Hatırlamıyorumki ben kolay kolay unutmam bişeyler oldu bebekden bu yana

olur o kadar kuzucum herşey yer değiştiriyor bünyen değişiyor başka birşey olmasında tek sorun o olsun gülümmmmm idare ediceksin artık doğuma kadar canım benimmmm

olur o kadar kuzucum herşey yer değiştiriyor bünyen değişiyor başka birşey olmasında tek sorun o olsun gülümmmmm idare ediceksin artık doğuma kadar canım benimmmm

evet sanırım bebekden dolayı, halim yok, keyfim yok, acayip gerginim, sürekli uyku hali. Sürekli yemek yeme isteği. Karmakarışıyım

beykozdamisin ne kadar guzel ya bende kanlicaliyim ay sindi benim aglayasim geldi sanirim bun turkiyeyi ailemi evimi sokagimi ozledim beykozu duydum duygulandimmmm....

al işte şimdide canım şekerli kanlıca yoğurdu istedi
Hep böyle işde ya sürekli yemek yemek istiyorum

tekrar yaptin mi test
yok canım 5 gün geçmeden yapmıcam bu sefer sanki norlmalde yapıyormuşum gibi
cnm ben bu ay 17-18 .gün yumurtladım geç oldu hatta biraz.cnm gebelik testttiyse çıkmaması gayet normalmiş dr.söyledi bat.tan 1 hafta 10 gün sonra anca çıkar diye.asıl olan kanda yapılan
anladım canım sen geç yumurtlamışsın
ama ben 14-15 gün görüm çift çizgiyi
14-15-16-17-19 halvet sonra birdaha hiç olmadı zatennnnn

eğer çektirmeyi düşünüyorsan canım karşıda olsan bile fındıkzade de radyomarı tavsiye derim sana
çok iyi bir yer hiç acımıyor nerdeyse diğer yerleri pek bilmiyorum tabi ama çok kötü geçirdiklerini duydum bazılarından
dur linki bulup gönderim sana özelden canım oku
ona göre karar verirsin sende yanlız özel olduğu için fiyatı 330 tl

Günaydın dejavu
Nasılsın
Yarın izinlisin di mı

evet canım bugün dörde çeyrek kala çıkıcam beşe çeyrek kala trenim var yarına da izin aldım öyle işte.

valla yemek yedim şimdi iyice ağırlık çöktü gözlerim kapanıyor kahve yapıcam içicem. Trende de hiç uyuyamam,uyusam da aptal gibi oluyorum bölük pörçük uyuyunca. Ben de hep cumadan yapayım haftasonu rahat edeyim diyorum ama işten gelince elim gitmiyor valla cumartesi yapıyorum tüm işleri. Yapma canım yaa kadın al o yapsın.

evet sanırım bebekden dolayı, halim yok, keyfim yok, acayip gerginim, sürekli uyku hali. Sürekli yemek yeme isteği. Karmakarışıyım

geçer canım benim geçer sabır göster kendine de dikkat et yemek istersin tabiki sen artık 2 canlısın bebeğim benim bol bol meyve yee özellikle kivi muz falan hergün 1 tane ye hepsinden emi kuzuuummmm

Vee kızlar reglimi olmuş bulunmaktayım. Demiştim ovulasyonda hiç ikinci çizgi yok regl geliyor diye. Demek ki tahmin ettiğim gibi ara kanamadan sonra gelen reglim değilmiş ve bir rekor egale ettim geçen reglim 41 günde gelmişti bu reglim de ara kanamaları saymayınca 42 günde geldi. İstanbul'dan döneyim dr gidicem ama hormon testi vaktini kaçırıyorum. 2 ya da 3. günü yapılması lazım çünkü artık yumurta takibi yaptırcam. Klomende kullanamam bu ay onu da kaçırcam 5. günü başlanıyor hormon testinden sonra. Hayıt alsammı ki kızlar yaa.. Reglimi öne çeker mi. Ama ben şimdi nasıl alayım ki akşam trene yetişcem kaçıncı günü başlamıştınız ben yine prolaktin yükselmiş olabilir uzun bir aradan sonra diyorum çünkü sağ göğsüm acayip sızlıyor.

geçer canım benim geçer sabır göster kendine de dikkat et yemek istersin tabiki sen artık 2 canlısın bebeğim benim bol bol meyve yee özellikle kivi muz falan hergün 1 tane ye hepsinden emi kuzuuummmm

yemek konusunda cidden sıkıntım yok. hele birileri yapmış ve hazırsa dahada fena iştahım açılıyor. Bu ara soğanlı falan bişey yapamıyorumm ve tatlı yiyemiyorum. Onun dışında nerdeyse nefes borum bile yemek dolu sırayla aşağı inmeyi bekliyor

kuzucumm sendede mi prolaktin varr yaaa aynı sorun bendede çıktı ilaç verdi doktor bana sen kullandınmı hiç ilaç

al işte şimdide canım şekerli kanlıca yoğurdu istedi
Hep böyle işde ya sürekli yemek yemek istiyorum

ay canim kiyamam ben sana kanlica yogurdu da normal yogurtlar gibi sen bikaseye yogurt koy uzerinede pudra sekeri yada recel koyuyorlar sende yap ya turkiyede olsam ben sana yollardim.

canım bugün olduysan pazartesi gidebilirsin dr 3 gün oluyo o zaman
sen ne zaman döneceksinnn

burda biliyorsun herkes kendisi karar verdi dr danışmadık kullanıyoruz hepimiz
ama yinede sen bilirsin canımmmm

canım benim ya kıyamam sana sabret gülbebekim kaç yıl daha kalacaksın orda tekrar tayin isteseniz olmuyomu gülbebğim ben antalyanın merkezinde değilim ama senin yaşadığın yer gibide değil buraya taşındığımda bende boğuluyodum resmen herşey gözüme çirkin görünüyodu nefret ediyodum burdan halada çok ısınmış değilim hem memleketimi hemde ailemi özlüyorum sağlık olsun ne diyelim canım kaderimizde bunlarıda yaşamak varmış demek

ayy kıyamam sana böle durumlarda birinin yemek yapması çok iyi oluyo bilirim canı çok çekiyor insanın benim etrafımda da çok hamile var 20 - 25 güne kadar bir kardeşim olucak çok entersan biliyorum ama olucak işte eltilerim hamile sürekli anlatıyolar hamile olmadım ama olmuş kadar yaşıyorum inan tatlı istemediğin iyi birşey ama bana göre kiloya destek vermemiş olur ne güzel yakının falan yokmu böyle etrafında yapabilecek falan kuzummm

ay canim kiyamam ben sana kanlica yogurdu da normal yogurtlar gibi sen bikaseye yogurt koy uzerinede pudra sekeri yada recel koyuyorlar sende yap ya turkiyede olsam ben sana yollardim.
İş yerindeyim canım ya eve gidince yerim artık. Eve gdene kadar koca liste çıkarıyorum yemek listesi sonra eve gidince yorgunlukdan yapamıyorum

var canım bir sürü insan var ama ben öyle kimseyi çevremde dönsün bişeyler yapsın istemiyorum pek. Kahvaltı makarna haşlama vs tarzı daha kokusuz şeyler yapabiliyorum.
Benimde 1,5 yaşında kardeşim var

kuzucumm sendede mi prolaktin varr yaaa aynı sorun bendede çıktı ilaç verdi doktor bana sen kullandınmı hiç ilaç

canım bende 3 sene önce çıkmıştı dostınex kullandım düştü. Bir daha da hep regl gecikmelerinde şüphelendim ama hiç yükselmedi. Ama iki aydır 41-42 günlerde oluyorum reglimi ve bugün acayip sağ göğüste sızlıyor zaten bir ay hep hassastı o yüzden şüpheleniyorum süt hormoyu ya bu göğüslerden belli oluyor ama belki de yanlış tahmin ediyorum neyse ki ilaçla düşüyor hemen çok yüksek değilse.

canım bugün olduysan pazartesi gidebilirsin dr 3 gün oluyo o zaman
sen ne zaman döneceksinnn

burda biliyorsun herkes kendisi karar verdi dr danışmadık kullanıyoruz hepimiz
ama yinede sen bilirsin canımmmm

canım pazartesi 3. gün olur mu bugün perşembe bugünü 1. gün diye sayıyoruz cumartesi 3. gün. Pazartesi 5. gün oluyor. Yine gidince hormon yapar ama 3. gün yapılan gibi sağlıklı olmuyor temmuzda da gecikmişti gittim regliden önce pcos gibi çıktı hormonlar reglimi oldum gittim mükemmeldi hiçbir sorun yoktu. 35 günde olıyordum reglimi iki aydır 40 lara dayandı ya.

dejavu gozun aydin canim
hayita basla kesinlikle
prolaktini de dusurur

prolaktin var mı kesin bilmiyorum ama bu kadar iki aydır 40 günleri aşması ve göğüs ağrısından şüpheleniyorum bakalım eğer akşam trene giderken yolda eczane görürsem iner alırım. Zaten klomende kullanamıcam onun da gününü kaçırıyorum hormon yapmadan vermiyorlar. Pazartesi de hemen gidemem doktora yeni gelmiş olcam dr içinde izin isteyemem en rahat çarşamda sınavları bitiyor biizmkilerin boş olur o zama giderim o zamanda sonra da dr vermez hayıt alayım ama doktora söylemem. Kızıyor çünkü..

yaaa ben bir zamanlar tek çocuktum yasaktı anneme sonra ben çok kardeş istedim annemde canı pahasına yaptı doğurdu sonrada vefat etti ve kardeşimi bana emanet etti sonra babam evlendi şimcikde hamile işte tam 23 yaş küçük kardeş bazen sinir oluyorum sonradan gelmeler diyorum ababcımla arama girdiniz diyorum gülüyolar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…