ben 7 8 aydır folık asıt ıcıyorumm hala da devam edıorum bı ara bırakıom doktor kızıo hayde bı daha baslıomm aranızda en uzun zamandır bebık ısteyen benmıım yoksaa
eğer bütün insanlar (en ufak) birşey ile sana faydalı olmak için bir araya toplanacak olsalar
Allah’ın senin için yazmış olduğundan başka birşeyle fayda sağlayamazlar.
Eğer sana herhangi birşeyle zarar vermek için bir araya toplanacak olsalar,
Allah’ın senin aleyhine yazmış olduğu birşeyden başkasıyla sana zarar veremezler
(Çünkü) kalemler kaldırılmış,
sahifeler(in mürekkebi) kurumuştur
bu çok sevdiğim bi hadis-i şeriftir arkadaşlar...
bana uzuuuun uzuuuunn düşündürür...
bu güzel hadis-i şerifle beraber herkese merhaba diyeyimm..
geceniz güzel olsun.
folic asit maalesefki hamile kalmayı kolaylaştırmıo..
seninde dediğin gibi pisicim bebğin bazı gelişimleri için kullanılıo..
en nihayetinde vitamin yani..
gebe kalmadan önce kullanılmasının amacıda vücutta depolanması
senin dediğin gibi yani..
bende folic plus kullanıorum...
ben 7 8 aydır folık asıt ıcıyorumm hala da devam edıorum bı ara bırakıom doktor kızıo hayde bı daha baslıomm aranızda en uzun zamandır bebık ısteyen benmıım yoksaa
temmuz kaçta bekliyosun canım adetini?
oezel sen?
aynen gebeliği kolaytırcı bi etkisi yok. bebeğin merkezi sinir sistemi için etken bir madde. ilk 3 ayda organ gelişim döneminde. o yüzden vücutta bolca bulunması gerekir depoları doldurmak için önceden başlanması gerekir.
bilmem sadece hamile kalmanı kolaylaştırır dedi dr bana normal yoldan hamile kalmıycama göre bıraktım bende artık bıktım ilaç kullanmaktan
yaş 25 2 yıllık evlıyım veee 1.5 yıldır ıstıyorum 8 aydır da doktor kontrolunde denıyoruz ama olmuyorrr olmuyorrr ol muu yorr rabbım bıze yukarıdan guluyordurr durunn zamanınız var dıyee ol dedı mı oluverıcek ınsalla hepımızıeenezamandır istiosun canım??
bide nekadrlık evlisin ve kaç yaşındasın.
ay ben çok merak ediorum bu soruların cevaplarını??
canım ben evleneli 4 sene olcak 3 senedir istiyorum bebiş bende az değilim yani sen ne zamandan beri istiyorsun
bilmem sadece hamile kalmanı kolaylaştırır dedi dr bana normal yoldan hamile kalmıycama göre bıraktım bende artık bıktım ilaç kullanmaktan
Evet öylede düşününce mantıklıama yan etkileri konusundada biraz daha araştırma yapmak gerekiyor sanırım kullanmadan önce
Ben eğer yan etkileri olumsuz değilse kullanmayı düşünüyorum çünkü 2.5 yıldır kaç ayım boş geçti varsın bir ayda bunu deneyip boş geçsin belki faydasını görürüm
zaten benim doktorun tövbe tövbe gece gece günaha sokacak beni bu kadar insan yanlış biliyor olamazya ne biçim doktor bu yaa boş yeremi kullandım 6 ay o ilacı ben şimdi
zaten benim doktorun tövbe tövbe gece gece günaha sokacak beni bu kadar insan yanlış biliyor olamazya ne biçim doktor bu yaa boş yeremi kullandım 6 ay o ilacı ben şimdi
Bende senin gibi umutsuzluğa kaplıyorum ama inşallah bu topik hayırlı gelicek hepimiz sırayla hamile kalıcaz inşallah
sen ilacına devam et dediğim gibi o gebeliği kolaylaştırmak için değil vücutta depolanması için bebişlere lazım olacak gelişirken içimizde
bugün benim devreler yanık:)bu ne böle ???
canım gebeliği kolaylaştırmıyo o kesinde niye boşuna olsun vücut depolarını dolduruyosun bebek gelince kullanıcak o depoları
ben 6 aydır deniyorum. ama dahada uzayacak ameliyat olmam gerekiyo falan filan bakalım kısmet ne zaman gelicek. ama kafam çok rahat 1 aydır pozitifim iyiyim yani ama insan psikolojisi öyle tuhafki bikaç gün iyi olursun sonra allak bullak olursun bakalımm olana kadar böyle heralde :)))
dene cnm inşallah bir yararını görürsün ama kızlar bu ak 2. denememiz olucak salıcam çayıra mevlam kayıra üstüne düşmiycem hiç inşallah temmuz listesinde hepimizin bebişi olur
hepimizin adını görürüz
siğil vardı amelyat oldum 1 tane bırakmış büyümez korkma çoğalmaz dedi tam tersi oldu dalga geçiyor resmen yine tekrarladı çok çoğaldı 20 den fazla siğil oluştu krem kullanıyorum şimdi oda çok canımı yakıyor ne zaman bitecek Allahım sabı ver... kullanmaya devammı edeyim şimdi folik asiti zararı yok nasılsa en iyisi tekrar başlamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?