Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben 7 8 aydır folık asıt ıcıyorumm hala da devam edıorum bı ara bırakıom doktor kızıo hayde bı daha baslıomm aranızda en uzun zamandır bebık ısteyen benmıım yoksaa

canım ben evleneli 4 sene olcak 3 senedir istiyorum bebiş bende az değilim yani sen ne zamandan beri istiyorsun

hoşgeldin çok güzel geldinnn

Aynen bende folicplus kullanıyorum 2.5 yıldır kullanıyorum depom fullendi gel artık bebiş gel

Buarada hoşgeldin tatlım

ben 7 8 aydır folık asıt ıcıyorumm hala da devam edıorum bı ara bırakıom doktor kızıo hayde bı daha baslıomm aranızda en uzun zamandır bebık ısteyen benmıım yoksaa

ben 6 aydır deniyorum. ama dahada uzayacak ameliyat olmam gerekiyo falan filan bakalım kısmet ne zaman gelicek. ama kafam çok rahat 1 aydır pozitifim iyiyim yani ama insan psikolojisi öyle tuhafki bikaç gün iyi olursun sonra allak bullak olursun bakalımm olana kadar böyle heralde :)))

zaten benim doktorun tövbe tövbe gece gece günaha sokacak beni bu kadar insan yanlış biliyor olamazya ne biçim doktor bu yaa boş yeremi kullandım 6 ay o ilacı ben şimdi

bilmem sadece hamile kalmanı kolaylaştırır dedi dr bana normal yoldan hamile kalmıycama göre bıraktım bende artık bıktım ilaç kullanmaktan

Bende senin gibi umutsuzluğa kaplıyorum ama inşallah bu topik hayırlı gelicek hepimiz sırayla hamile kalıcaz inşallah
sen ilacına devam et dediğim gibi o gebeliği kolaylaştırmak için değil vücutta depolanması için bebişlere lazım olacak gelişirken içimizde

nezamandır istiosun canım??
bide nekadrlık evlisin ve kaç yaşındasın.
ay ben çok merak ediorum bu soruların cevaplarını??
yaş 25 2 yıllık evlıyım veee 1.5 yıldır ıstıyorum 8 aydır da doktor kontrolunde denıyoruz ama olmuyorrr olmuyorrr ol muu yorr rabbım bıze yukarıdan guluyordurr durunn zamanınız var dıyee ol dedı mı oluverıcek ınsalla hepımızıee
canım ben evleneli 4 sene olcak 3 senedir istiyorum bebiş bende az değilim yani sen ne zamandan beri istiyorsun

sen benden cokmussun canım rabbımm herkese versın ınsallah

dene cnm inşallah bir yararını görürsün ama kızlar bu ak 2. denememiz olucak salıcam çayıra mevlam kayıra üstüne düşmiycem hiç inşallah temmuz listesinde hepimizin bebişi olur

hepimizin adını görürüz

kızlar bu hadisi yazmamın özel bi sebebi var.
malum hepimiz bebek istiyoruz kısmetse inşallah..
bebeğimizin gelmediği bu süreç içinde çevre baskıları bende oldugu gibi sizdede hat safhadadır..
hep birilerinin bebek mevzusu yüzünden sizin hakkınızda konuştugunu düşünürsünüz.
ve ne acıdırki bazıları kulağınıza gelip çoktan yüreciğinizi dağlamıştır..
ben çok yaşıyorum bu tür olayları..

ve her defasında telefonumda kayıtlı olan bu hadisi okuyorum..
ve rabbime şükür ediyorum..
hakkımda kim ne konuşursa konuşsun biliyorumki rabbim en güzel olanıdır..
en yakınımdadır...

bişey daha var onuda bulabilirsem sizlerle paylaşıcam inşallah...

zaten benim doktorun tövbe tövbe gece gece günaha sokacak beni bu kadar insan yanlış biliyor olamazya ne biçim doktor bu yaa boş yeremi kullandım 6 ay o ilacı ben şimdi

Yok tatlım neden boşa olsun sen kullan ilacını boşuna değil yararı olduğu için kullandı8n sadece dr tam açıklama gereği duymadı sanırım geçiştirmiş gebeliği kolaylaştırıcı diye
Ah bu dr lar benimde eski gittiğim dr bana yumurta takibi yaparken gebe kalırsan düşük olmasın diye bir ilaç veriyordu her ay onu dinledim kullandım hem kilo aldırdı o ilaç bana hemde daha ortada bebek yok düşük olmasın diye ilaç veriyor

canım gebeliği kolaylaştırmıyo o kesinde niye boşuna olsun vücut depolarını dolduruyosun bebek gelince kullanıcak o depoları

siğil vardı amelyat oldum 1 tane bırakmış büyümez korkma çoğalmaz dedi tam tersi oldu dalga geçiyor resmen yine tekrarladı çok çoğaldı 20 den fazla siğil oluştu krem kullanıyorum şimdi oda çok canımı yakıyor ne zaman bitecek Allahım sabı ver... kullanmaya devammı edeyim şimdi folik asiti zararı yok nasılsa en iyisi tekrar başlamak

ne ameliyatı olucannn sormaa ya bu psikolojiyi ne etsek bilmiom kii hele bu kullandgım ilacın yan etkilerini bi gorsenız saç dokmesı iştah acma sinri bozuklugu cinsel isteksizlik mide bulantısı bas agrısı veeee hepsı mı benı tutaroyle cok gergın oluyorum kı bişi oldugunda hemen kocişe patlıom kocişte sölenio kendi kendine ne hapmışşş bu yaa karımın hormonlarını alt ust ettı dıyee

offf offff ben kiiii öyle kolayy happ içmezdimmm onca agrıyı cekerrrrr hayyyatta hap içmezdimmm kızzzzz haykooooo bak evlendinde ne oldunnn bi gunun bıle hapsız gecmıoo rabbım beterınden saklasınnn

İnşallah canım sen içini ferah tut olur inşallah iki ay henüz çok erken olur hayırlısıyla ben bir yılı doldurmamış olanlara çok umutlu bakıyorum ilk siz hamile kalıcaksınız bir yılı geçkin süredir hamile kalamamış olanların işi artık dr a ve tedavi yöntemlerine bağlı diye düşünüyorum.Tabi herşeyden önce rabbim nasip eder inşallah anneliği hepimize....

bu dr. folık asitle ilgili gebeliği kolaylaştırıyo diyen dr mu
valla oysa dr. gözden geçir derim
bu senin siğiller nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…