Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ahh bu doktorlar insan güvenemiyoki bekliyoruz ama yapsana adam akıllı açıklamana sana güvenip geliyorum niye umursamıyorsun canımı sıkan bu

bu yazıyı okuyunca içime su serpildi sağolasın

Geçmiş olsun canım şuan korunmasız ilişkide bulunuyorsan kullan ama rahatsızlığından dolayı ertelediysen o zaman tamamen iyileştiğinde başlarsın

çikolata kisti var bende onu alıcaklar kapalı ameliyat olucak muhtemelen lazerle yakıcaklar. ondan sonra doğal yoldan gebelik olur inşallah
sen ne hapı kullanıyosun

ahh bu doktorlar insan güvenemiyoki bekliyoruz ama yapsana adam akıllı açıklamana sana güvenip geliyorum niye umursamıyorsun canımı sıkan bu

Aynen benim daha çok dr maceralarım var aslında hiç drlara güvenip yok ama yinede bir çare deyip önce Allah tan sonra dr lardan medet ummak zorundayız

isoledeeemm folic plustan kaç tane içiyosun?
hangi saatlerde içiyosun?
beni gör ay :86:

tşk ederim canım Allah kimseye göstermesin 3 aydır beraber olmuyoruz eşimle daha ne kadar sürecek bilmiyorum

İnşallah kısa zamanda iyileşir başka bir dra görün o kadar uzun sürermi iyileşmesi bir bilgim yok ama ikinci bir dr a görünmende fayda var

çikolata kisti var bende onu alıcaklar kapalı ameliyat olucak muhtemelen lazerle yakıcaklar. ondan sonra doğal yoldan gebelik olur inşallah
sen ne hapı kullanıyosun

ya o çikolata kistinden bende de mi var acaba doktor ufak tefek kistler var dedı ama onemlı deıl dedı ben cyclo prognova dıye ostrejen eksıklıgı ıcın kullanıyorum

sevgili peygamberimiz şöyle buyurmuştur:

1.bir kul bir defa elhamdülillah dediği zaman,yer ile gök arasını sevab ile doldurmuş olur.

2.ikinci defa elhamdülillah dediği zaman yerin yedi kat göklerin üstüne kadar olan bu arayı sevab ile doldurmuş olur..

3.üçüncü defa elhamdülillah dediği zaman Allahü Teala,bu kuluna ''ey kulum,iste al'' buyurur..

yani yüce Rabbimiz ''ey kulum dileğini dile,dileğin verilecektir,muradını iste muradın yerine getirilecektir.
dilek ve muradın gerçekleşecektir
sen,hemen iste'' buyurmuş demek olur..

işte beni her okudugumda hıçkırıklara boğan bu güzel hadis-i şerifide sizlerle paylaşmış oldum...

malum içinde bulundugumuz durum yüzünden kasvetle dolmuş yüreğimize bi parça su serpmek istedim arkadaşlar....

isoledeeemm folic plustan kaç tane içiyosun?
hangi saatlerde içiyosun?
beni gör ay :86:

Ben folic plus adlı folic asidi kullanıyorum dr günde iki tane yemeklerle beraber yani yemek arasında biri sabah biri akşam iç dedi

Teşekkürler bu güzel hadisi şerifi bizlerle paylaştığın için okur okumaz Elhamdülillah demek geldi içimden sonsuz kere Paylaşım için çok sağol rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

ama günde 3 tane içilcek deniliyo?
ya ben 1 tane içiyodum..:44:

Bana iki tane yeterli dedi dr um görümcem hamile o üç tane içiyor sen iki iç bence bebiş oluncada dr asorarız kaç tane içelim diye şimdilik günde iki ile başlaman yeterlidir sanırım bana dr um öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…