Yok tatlım neden boşa olsun sen kullan ilacını boşuna değil yararı olduğu için kullandı8n sadece dr tam açıklama gereği duymadı sanırım geçiştirmiş gebeliği kolaylaştırıcı diye
Ah bu dr larbenimde eski gittiğim dr bana yumurta takibi yaparken gebe kalırsan düşük olmasın diye bir ilaç veriyordu her ay onu dinledim kullandım hem kilo aldırdı o ilaç bana hemde daha ortada bebek yok düşük olmasın diye ilaç veriyor
İnşallah canım sen içini ferah tut olur inşallah iki ay henüz çok erken olur hayırlısıyla ben bir yılı doldurmamış olanlara çok umutlu bakıyorum ilk siz hamile kalıcaksınız bir yılı geçkin süredir hamile kalamamış olanların işi artık dr a ve tedavi yöntemlerine bağlı diye düşünüyorum.Tabi herşeyden önce rabbim nasip eder inşallah anneliği hepimize....
siğil vardı amelyat oldum 1 tane bırakmış büyümez korkma çoğalmaz dedi tam tersi oldu dalga geçiyor resmen yine tekrarladı çok çoğaldı 20 den fazla siğil oluştu krem kullanıyorum şimdi oda çok canımı yakıyor ne zaman bitecek Allahım sabı ver... kullanmaya devammı edeyim şimdi folik asiti zararı yok nasılsa en iyisi tekrar başlamak
ne ameliyatı olucannn sormaa ya bu psikolojiyi ne etsek bilmiom kii hele bu kullandgım ilacın yan etkilerini bi gorsenız saç dokmesı iştah acma sinri bozuklugu cinsel isteksizlik mide bulantısı bas agrısı veeee hepsı mı benı tutaroyle cok gergın oluyorum kı bişi oldugunda hemen kocişe patlıom kocişte sölenio kendi kendine ne hapmışşş bu yaa karımın hormonlarını alt ust ettı dıyee
offf offff ben kiiii öyle kolayy happ içmezdimmm onca agrıyı cekerrrrr hayyyatta hap içmezdimmm kızzzzz haykooooo bak evlendinde ne oldunnn bi gunun bıle hapsız gecmıoo rabbım beterınden saklasınnn
bu dr. folık asitle ilgili gebeliği kolaylaştırıyo diyen dr mu
valla oysa dr. gözden geçir derim
bu senin siğiller nerde
Geçmiş olsun canım şuan korunmasız ilişkide bulunuyorsan kullan ama rahatsızlığından dolayı ertelediysen o zaman tamamen iyileştiğinde başlarsın
ahh bu doktorlar insan güvenemiyoki bekliyoruz ama yapsana adam akıllı açıklamana sana güvenip geliyorum niye umursamıyorsun canımı sıkan bu
evet canım aynı doktor artık gitmeyeceğim ona zaten siğiller rahimde dışarda ama içerde değil
tşk ederim canım Allah kimseye göstermesin 3 aydır beraber olmuyoruz eşimle daha ne kadar sürecek bilmiyorum
tşk ederim canım Allah kimseye göstermesin 3 aydır beraber olmuyoruz eşimle daha ne kadar sürecek bilmiyorum
çikolata kisti var bende onu alıcaklar kapalı ameliyat olucak muhtemelen lazerle yakıcaklar. ondan sonra doğal yoldan gebelik olur inşallah
sen ne hapı kullanıyosun
isoledeeemm folic plustan kaç tane içiyosun?
hangi saatlerde içiyosun?
beni gör ay :86:
ee kremi nasıl sürüyorsun ???
geçmiş olsun bu arada canım
Ben folic plus adlı folic asidi kullanıyorum dr günde iki tane yemeklerle beraber yani yemek arasında biri sabah biri akşam iç dedi
Teşekkürler bu güzel hadisi şerifi bizlerle paylaştığın için okur okumaz Elhamdülillah demek geldi içimden sonsuz kere Paylaşım için çok sağol rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahsevgili peygamberimiz şöyle buyurmuştur:
1.bir kul bir defa elhamdülillah dediği zaman,yer ile gök arasını sevab ile doldurmuş olur.
2.ikinci defa elhamdülillah dediği zaman yerin yedi kat göklerin üstüne kadar olan bu arayı sevab ile doldurmuş olur..
3.üçüncü defa elhamdülillah dediği zaman Allahü Teala,bu kuluna ''ey kulum,iste al'' buyurur..
yani yüce Rabbimiz ''ey kulum dileğini dile,dileğin verilecektir,muradını iste muradın yerine getirilecektir.
dilek ve muradın gerçekleşecektir
sen,hemen iste'' buyurmuş demek olur..
işte beni her okudugumda hıçkırıklara boğan bu güzel hadis-i şerifide sizlerle paylaşmış oldum...
malum içinde bulundugumuz durum yüzünden kasvetle dolmuş yüreğimize bi parça su serpmek istedim arkadaşlar....
isoledeeemm folic plustan kaç tane içiyosun?
hangi saatlerde içiyosun?
beni gör ay :86:
ama günde 3 tane içilcek deniliyo?
ya ben 1 tane içiyodum..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?