Aynen benim daha çok dr maceralarım var aslında hiç drlara güvenip yok ama yinede bir çare deyip önce Allah tan sonra dr lardan medet ummak zorundayız
ya o çikolata kistinden bende de mi var acaba doktor ufak tefek kistler var dedı ama onemlı deıl dedı ben cyclo prognova dıye ostrejen eksıklıgı ıcın kullanıyorum
canım ben sabahları aç karnına günde bi tane içiorum doktor amca öle dediydi..
sen nasıl kullanıosun?
Bana iki tane yeterli dedi dr um görümcem hamile o üç tane içiyor sen iki iç bence bebiş oluncada dr asorarız kaç tane içelim diye şimdilik günde iki ile başlaman yeterlidir sanırım bana dr um öyle dedi
bence sen başka dr.larada görün
İnşallah canım sen içini ferah tut olur inşallah iki ay henüz çok erken olur hayırlısıyla ben bir yılı doldurmamış olanlara çok umutlu bakıyorum ilk siz hamile kalıcaksınız bir yılı geçkin süredir hamile kalamamış olanların işi artık dr a ve tedavi yöntemlerine bağlı diye düşünüyorum.Tabi herşeyden önce rabbim nasip eder inşallah anneliği hepimize....
Ben folic plus adlı folic asidi kullanıyorum dr günde iki tane yemeklerle beraber yani yemek arasında biri sabah biri akşam iç dedi
içinizde BURSA lı olan varmııı
içinizde BURSA lı olan varmıııı
2. ay denememiz bu ama 2 ayın öncesinde mantar tedavisi gördüm ben şimdi korkuyorum ya tıkanıklık falan varsa diye tecrübeli arkadaşlar bi cevap verirse;ben doktorumdan rahim filmi istesem bugün git 1 sene olmazsa gel der mi?zaman kaybetmek istemiyorum o bakımdan yani
bu yazıyı okuyunca içime su serpildi sağolasın
önemli değil dediyse over yani yumurtalık kistidir. bende ondanda var sağ tarafta.
bazı belirtileride var ama kesin olacak diye bişe yok
mesela adetlerde aşırı ağrı ( bu bende yok )
cinsel ilşkide ağrı ( bu bende evlendiğimden beri vardı zaten kistle alakası olduğunu düşünmüyrum )
kahve akıntı ( bende oldu )
bacak ve bel ağrısı ( adete yakın olabiliyor )
gibi...
canım sen başka dr. görün bak ihmal etme. şimdiye kadar hep aynı dr.mı gittin.
bak ben kistin varlığını öğreneli 2 hafta oldu şimdiden 3 dr.a göründüm. dahada gidceğim bir iki yer daha var.
çünkü hepsinin görüşünü alıp doğru bir karar vermek istiyorum
cnm inşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalalım bu işler nasip kısmet işte ne zaman olavağı belli olmuyor inşallah seninde hiçbirşey gerekmez hamile kalıverirsin cnm
yellowkitycim bende folbiol kullanıyorum 5 mg günde 1 tane az mı acaba senin ki kaç mg ??
cnm ben bursadanım
haykolik bende bursadanımm
2. ay denememiz bu ama 2 ayın öncesinde mantar tedavisi gördüm ben şimdi korkuyorum ya tıkanıklık falan varsa diye tecrübeli arkadaşlar bi cevap verirse;ben doktorumdan rahim filmi istesem bugün git 1 sene olmazsa gel der mi?zaman kaybetmek istemiyorum o bakımdan yani
ya kac tane doktora gorundum bı bılsen kımse kıstlerımden bahsetmedı onu gec rahım agzımda yara varmıs onu bıle solemedıler hep ıltıhap dedıler bu son gıttıgım doktor rahım agzında yara var onu donduralım dedı bende guvendım dondur dedım dondurdu ozel bı hastaneye gıttım sımdı ona devam edıom ama guvensem mı guvenmesem mı ne bıleyım cok degıstırmekte ıyı deıl dıolar
canım bildiğim kadarı ile mantar tıkanıklığa sebeb olmaz. rahim filmi istersen özelde yaparlar. devleti bilmiorum. benimde niyetim var söylicem dr.a çeksin
ben boşu boşuna beklemek yada klomen vs. kullanmak istemiyorum. tüpler tıkalıysa hem vakit kaybı hemde boşa kullanıcam o ilaçları bi anlamı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?