bende süleymaniye eğitim ve araştırmada tedavi görmüştüm..benimkide devletti anlican.
megancım farkındamısın bilmiyorum ama tiroidin düşmüş şubat ayı itibariyle dğerlerinn güzel olacak birde aşılamaya başlayacaksın zaten kısmetse gör bak bu yeni ay sana güzelliklerle merhaba diyecek ne bileyim içimden öle geçiyor benim ve inşallah rabbim utandırmaz canım benim...
kızlar ben çıkıyorum malum yrn sabah tahlile gidicem hiç uykum yok ama bi deniycem bakalım.ya bide bugün ne giysem in tekrarı var ne kadar iğrenç giyiniyolar file çorapmı kaldıyaa
canım allaha emanet ol ve kendine dikkat et inşallah herşey olumlu ve güzel olur senin için ..kıızlar ben çıkıyorum malum yrn sabah tahlile gidicem hiç uykum yok ama bi deniycem bakalım.ya bide bugün ne giysem in tekrarı var ne kadar iğrenç giyiniyolar file çorapmı kaldıyaa
İyi geceler tatlım bu aralar bol bol dinlenmen lazım uyuyamazsanda yat yatağından izle tv izliceksendeİnşallah hayırlısıyla değerin istenen artışı göstermiştir.Allaha emanet olun
evet canım ufak bi karışıklık oldu... aslında süleymaniye hastanasei beyazıtta süleymaniye külliyesindeydi ama z. burnuna taşındı zaten bende oğlumu orada dünyaya getirdim semiha şakir doğum evinde....Sanırım ben karıştırdımsüleymaniye zeytinburnundakiydi dimi ben bakırköydekiyle kartıştırdım.Benim aşılamalarım eğer tutmazsa süleymaniyede tüp bebek yapılacak olan hastane dr. tüp bebe için o hastaneye yönlendiriyor.Ama inşallah tüp bebeye gerek kalmaz:26:
canım allaha emanet ol ve kendine dikkat et inşallah herşey olumlu ve güzel olur senin için ..
evet canım ufak bi karışıklık oldu... aslında süleymaniye hastanasei beyazıtta süleymaniye külliyesindeydi ama z. burnuna taşındı zaten bende oğlumu orada dünyaya getirdim semiha şakir doğum evinde....
aklında hiçbir şüphe kalmasın eğer aşılaman orada yapılacaksa çok güzel ve deneyimli bi hastane...
bugün istanbulun önde gelen kadın doğumcuları süleymaniyede eğitim görmüşler haberin olsun canım..
Gunaydinnnn kizlarrrr ben erken kalktim bugunnnn bu ruyalarrr beni deli etcekkk haaaa
Gamzeeeee gamzenin ogluşu
Gunaydinnnn
Ne rüyası kuzu:44:
Gunaydinnn teyzesi cok karisik ruyalar goruyom hergunn ben ya bugunde saklaniyodum babamdan :)
Canim rüyalarını kontrol edebilirsin
Yatarken ne rüya görmek istiyorsan
Onu dusun oyle yat
Bir de bir problemin varsa
Onunla ilgili icini dok ve
Agla biraz ki
Bilinçaltında kalmasın yüzeye çıksın
Rahatla
Kiz dun gece kusmaktan bi hal oldum zor uyudum dusunmeye vakit mi vardi son gunlerde hep boyleyim yataga girene kadar cikartiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?