hehhhhhh yaa ıste buu hangı doktora gıdıosunuz peıkıı lutfen yardımmcı olun bana da a yaa
bende kayseriliyim ama izmirde oturuyorum neresindesin canım sen izmirin
kocaman öpücük megime
ya kac tane doktora gorundum bı bılsen kımse kıstlerımden bahsetmedı onu gec rahım agzımda yara varmıs onu bıle solemedıler hep ıltıhap dedıler bu son gıttıgım doktor rahım agzında yara var onu donduralım dedı bende guvendım dondur dedım dondurdu ozel bı hastaneye gıttım sımdı ona devam edıom ama guvensem mı guvenmesem mı ne bıleyım cok degıstırmekte ıyı deıl dıolar
nereye gidiosunn dr.kim?
bu arada bursada nerde oturuyosun ben özlücedeyim ertuğrul kentte
canım kistlerden korkma geçen sene benim sol overde vardı kkist yumruk kadar olmuş karın ağrısı ile gittim doktora kist var dedi doğum kontrol hapı kullandım eridi bu arada çok geçmiş olsun allah acil şifa versin
cnm ben hamile kalmadan önce bir kontrol olmak istedim jimmere gittim bütün tetkiklerim orada oldu hamile kalırsamda oraya gitmeyi düşünüyorum
bendede polikistikover var..
gerçi sizin durumdan çok farklı ama kist işte...
hehhhhhh yaa ıste buu hangı doktora gıdıosunuz peıkıı lutfen yardımmcı olun bana da a yaa
bende de ara ara mantara benzer alerji gibi bişeyler olmuştu doktor hap fitil ve içinde 2 tane hap olan ilaç yazdı, hapın çok yan etkisi vardı içmedim 1 tane fitille geçti diyebilirim canım ama ara ara oluyo dediğim gibi, ultrasonla baktı bişey yok dedi alttan bakılan ultrasonla baktı. bende mantar tıkanıklık yapmaz diye biliyorum
arabayla 10 dakka aramız
madem öyle komşu sayılırızkonaktamısın sen??????
oo burayı izmirliler bastı..
essahtan dedikleri gibi güzelmsinz laaa..
izmir hatunlarının farklı bi havası varda..
ne yani gayseride doğduk die biz suçlumuyuk şinci..
oxford vardıda benmi okumadım..
oo yeeeeee
Benim kullandığım 400 mg dr bazılarına 1 demiş bazılarına ise 2 demiş bilemiyorum ama birde yeterli olur sanırım şimdilik gebelik yok nasılsa henüz.cnm inşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalalım bu işler nasip kısmet işte ne zaman olavağı belli olmuyor inşallah seninde hiçbirşey gerekmez hamile kalıverirsin cnm
yellowkitycim bende folbiol kullanıyorum 5 mg günde 1 tane az mı acaba senin ki kaç mg ??
cnm ben bursadanım
oo burayı izmirliler bastı..
essahtan dedikleri gibi güzelmsinz laaa..
izmir hatunlarının farklı bi havası varda..
ne yani gayseride doğduk die biz suçlumuyuk şinci..
oxford vardıda benmi okumadım..
oo yeeeeee
bende 1 tane içiyodum..
kızım Allah razı olsun senden huşu doldu içime bi acaip hafifledim..sağollll
bilemedim şimdi:26:
2ye çıkarsam mı acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?