En ses getiren topicmis pehhhhpuffffyyymmmm hosgeldin samari yemisin elfden ay cok guldummmmmm su cvp vermiyosunuz muhabbetini bulamadim amaaaa sayfa nosunu biliyosan de bana bi bakim :)
kizlar merhaba
bata 4 var sol kasikta arada da sag kasikta yanma var
soyle birkac saniye suruyor geciyor
kasikta acima yanma gibi birsey, sIk sIk tekrarliyor
Selam kızlar. Ben henüz 2 haftalık gelinim ama bebeğimiz olsun istiyorum. 3 senedir beraberiz eşimle zaten. Ben 26 yaşındayım bide. Korunmuyorum, vardır bi zamanı, Allah ne zaman yazdıysa o zaman gelsin bebeğiimiz diyorum. Ne zaman olur rabbim bilir ama sizce çok mu acele ediyorum?
günaydın kızlar ben reyhan unutmayı beni adım değişti sadece
isallahhhh bbeektendirrrrrkizlar merhaba
bata 4 var sol kasikta arada da sag kasikta yanma var
soyle birkac saniye suruyor geciyor
kasikta acima yanma gibi birsey, sIk sIk tekrarliyor
Selam kızlar. Ben henüz 2 haftalık gelinim ama bebeğimiz olsun istiyorum. 3 senedir beraberiz eşimle zaten. Ben 26 yaşındayım bide. Korunmuyorum, vardır bi zamanı, Allah ne zaman yazdıysa o zaman gelsin bebeğiimiz diyorum. Ne zaman olur rabbim bilir ama sizce çok mu acele ediyorum?
günaydın kızlar
aslında bu saatte daha yeni uyanmış olmam lazım
sağolsun! yurtdışından gelen denetçi kocamın çalışma düzeninin içine etti
çok moralimi bozdu ya
peki hamile misin sen canim?
cok degisik sabah yataktan kalktigimdan beri vardi simdi normal de ara ara cok oldu uyandigimda
Geldimmmmm pufffyymmmm koptum valla ya ben hatirliyorum o arkadasi muhabbetlerimizde yabancida gelmedi ismi catacak yer kalmamis buraya sarmis demek ki ama ayip yani bu arada ben gebisim sen gebissin o gebis biz gebisiz siz gebissiniz onlar gebisler bunlar bi celiski mi
reyhannnnnn isminnn hayirli olsunnn kuzummm
tşkler datlım......
16.haftadayız canım görmedin mi tickerimizi
tamam pardon dikkat etmedim
masallahsaglikla buyusun bebisin
bakalim az kaldi gorucem.. simdilik gogus uclarim cok cok aciyor, bir de kasiktaki bu tarif ettigim agri var
kızlar çok kötüyümmm bennn
yengem hamileymişşşş
şimdi annem diyecek kızım senin niye olmuyo
of of offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?