canım benım bu dönemde böyle haberlerı duymak cok uzucu oluyor benımde eltım uzerıme 2.yı dogurunca cok uzulmustum
sabret bıtanem senın melegınde gelecek
üzülme ne olur
senı cok cok ıyı anladıgımızı bıl
benim adete yakın şişerdi zaten gögüslerim
biraz daha fazla acımıştı o zaman
daha sonra hepten kudurdu tabi
sağımdan soluma dönemiyodum acıdan
şimdi acı yok ama 1 beden kadar büyüdüler
kızlar çok kötüyümmm bennn
yengem hamileymişşşş
şimdi annem diyecek kızım senin niye olmuyo
of of offffff
günaydın kızlar nasılsınız ?
batıma son 3 :18:
everythingcim bence hamilesin cnm
cnmmm hulyammm o kadar destek oldun ki bana dnn başndan beri allah razı olsnm cnm bnmmm bak gör hülya gelck bebişlerimiz buna en fazla şimdi inanıorm kürlere dvm arginmaxa dvmmm herşey ii olcak çoook ii olcakkk ...evt hülyam sayı milimdeki deger şu an bi tek hareket düşük dedgn gibi onın için de kürlere dvm yılmaak yokcanım benim yaaaa
bütün gün sizden gelicek güzel haberleri bekledim ve ilk güzel haberide aldım senden inan ki çok mutluyum
işten çıkmadan 2 dk önce görüm eve gelir gelmez de hemen açtımmm pc yi
her şey çok iyi çıkmış canımmm
inşallah daha da iyi olacak ilaca devam diye dr dedi dimi canım
biliyorsun eşimin bu hapa karşı biraz tereddütü vardı günde 2 tane içiyor o yüzdennn
şimdi bunu duyunca o da çok sevinecekkkk
birde canımm 22 milyonnn sperm milimdeki değeri dimi
sayı normal bu durumda
morfoloji de
hareketi de inşallah bundan sonra daha da iyi olacak kürler sayesinde
allahımm sana çok şükür yaaaaa
saolll deryacımm bnm çoook saolllduygummmmm canım sonucların ıyı cıkmıs sanırım cok sevındım ohh sukur olsunn
degerlerden anlamıyorum ben ama yukselme olmus rakamlarda gözun aydın canım
saol seyyahımmm yazayım cnm bnmm incir kürü, keçiboynuzu kürü ,çakşır suyu ,arginmax,bi arada da l-arginine ve evicap kullandık cnm çakşırı da hulyamn tavsiyesi üzerne tozunu balla karıştp yedrıom sabahları bı kaşk yıo hepsi gunde bi kere arginmax gunde üç kez ...şimdi bi de cevizi incirlerin içine dolduruom her gun üç tane de oyle yicek iş yerne bi de her gun bi havuç yicek bunları da dün yapmaya başladık.duygu maşallh iyi yükselmiş
neler yaptıgını yazar mısın canım
morfolojiyi krugere göre bakmaları daha ii cnm bizm daha once ona göreydi ama bu sefer oyle olmadı ama normali çok ii çıkmş maşallah krugerle de baklsa mutlaka ii çıkarcanım morfoloji hakkında bilgi verebilirmisin bende güvenilir bir yer arıyorum
aynenn oylee mervemmmaaaa cok sevindim cnmmmm ne guzel ya tam gaz devam yeni umutlarla inssssss.
saolll cnm bnmmmMerhabalar...cnm çok sevindim ben de adına...inşallah bizlerde de yükselme olur.proxeed plus sipariş ettik bizde.inş yararlı olur... senin bebiş de yolu yarılamış geliyodur
saolll ildammm inşş oyle olcakkkk buna inancımm çoook daha fazlaaa artıkkkksüperrrrrr canııımmmmmm kürlere devammmm ve sonunda da bebişşşşş
bence bekle canım hiç gerek yok ok ?
canım en çok seni seviyo olmasın
saolll cnmmmm megimmm bnmmmmmaaa yazmışsın bileee
çok sevindim duygucum
çokkkk saol cnm hilalimmm evt çok umutlymmmmm inşşşşşşşslm kızlar geçmişi okudum geldim bende sağlık ocağına gittim yarın sabah 9.30da çağırdılar test tekrarlancak hemde kan değerlerine bakcaklarmış bide miğdem bulanmaya başladı daha erken değilmi dedim doktora yoooo dedi .kocişle koltukta uyumuşuz işe gitti şimdi bu arada bende gelcem fatmagüllere
duygum sonuçlar iyi çıkmış çoook sevindim taz zamanda gelcek bebişin cnm sen yeterki umutlu ol
duygucum kuzumm sonuclar iyi cikmiss cok sevindimm
kurler ise yaramis ve iyilesmeye devam edecek ne guzel
cnmmm ferdammmm çokk saol evt yaradı yeni şeyler denemeye tamm gaz dvmmm
hilalcim kan degerine gore normal olabilir
hem kiminin erken vasliyor bulantilar
kızlar çok kötüyümmm bennn
yengem hamileymişşşş
şimdi annem diyecek kızım senin niye olmuyo
of of offffff
uzun zamandır bu kadar zoruma gitmiyordu
ama diyordum hep çevremde hamile yok şuanda ondan diye
ve şimdi var
çok yakın oturmuyoruz ama yine çok kötü oldummmm
uzun zamandır ağlamıyordum ama duyduğumdan beri çok kötüyümmmm
onunda ikinci olacak bu allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah
canım bak ne olur üzülme
Sen sabrının meyvesini alıcaksın
Benim üstüme evlenenler 3.ye hamileydi ama üzülmedim. Herkes doğurdu etti ben sabrettim ve sıpacık yola çıktı. Bak çok yakın zamanda seninde meleğin göbişinde olucak.
Bu kadar üzdüğün için kendini kzıcaksın bile
umarim bu guzel haberi verme sansim olur birkac gun sonraagzindan bal damliyor
sue canım değerleriniz yüklesmiş çok sevindim. İnşallah dahada iyi olucak herşey. Alıntı yapamadım canım kusura bakma
Çok hasta oldum nefes alamıyorum boğazlarım ve sesim çok feci. Şimdi bol naneli ve limonlu böyle ekşi bir nane limon yaptım. Büyük bardakda onu içiyorum. İnşallah düzelir ilaç kullanmama gerek kalmaz
o gün gelecek mi acabaaa
bilmiyorum kafam beynim durdu şuanda
sadece ağlamak istiyorummm
keşke evde olsamda hıçkıra hıçkıra ağlasammmmm
o gün gelecek mi acabaaa
bilmiyorum kafam beynim durdu şuanda
sadece ağlamak istiyorummm
keşke evde olsamda hıçkıra hıçkıra ağlasammmmm
sue canım değerleriniz yüklesmiş çok sevindim. İnşallah dahada iyi olucak herşey. Alıntı yapamadım canım kusura bakma
Çok hasta oldum nefes alamıyorum boğazlarım ve sesim çok feci. Şimdi bol naneli ve limonlu böyle ekşi bir nane limon yaptım. Büyük bardakda onu içiyorum. İnşallah düzelir ilaç kullanmama gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?