Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydın kızlar. nasılsınız bugün? ben işyerindeyim ama canım yine iş yapmak istemiyo bugün :))

uzun zamandır bu kadar zoruma gitmiyordu
ama diyordum hep çevremde hamile yok şuanda ondan diye
ve şimdi var
çok yakın oturmuyoruz ama yine çok kötü oldummmm
uzun zamandır ağlamıyordum ama duyduğumdan beri çok kötüyümmmm
onunda ikinci olacak bu allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah

benim adete yakın şişerdi zaten gögüslerim
biraz daha fazla acımıştı o zaman
daha sonra hepten kudurdu tabi
sağımdan soluma dönemiyodum acıdan
şimdi acı yok ama 1 beden kadar büyüdüler

kasim ayinda dusuk yasadim o yuden korkuyorum hamileysem eger bir an once ogrenmek istiyorum ki hemen doktora kosayim
ama bir yandan da malum test yapmak istemiyorum, neyse gunumu bekliyim zaten belliolur ates de olcuyorum simdilik yukseklerde gidiyor
evet 3 gundur cok ciddi anlamda adet oncesi donemden farkli agriyor hatta bagiracak gibi oluyorum acidanama sanki 3 gun onceki simdikinden cok daha sanciliydi gibi, yani bat yaklastikca azaliyor mu tam da anlamiyorum,,aklim karisik bakalim gorucez tesekkur ederim yorumun icin

kızlar çok kötüyümmm bennn
yengem hamileymişşşş
şimdi annem diyecek kızım senin niye olmuyo
of of offffff

canım bak ne olur üzülme
Sen sabrının meyvesini alıcaksın
Benim üstüme evlenenler 3.ye hamileydi ama üzülmedim. Herkes doğurdu etti ben sabrettim ve sıpacık yola çıktı. Bak çok yakın zamanda seninde meleğin göbişinde olucak.
Bu kadar üzdüğün için kendini kzıcaksın bile

cnmmm hulyammm o kadar destek oldun ki bana dnn başndan beri allah razı olsnm cnm bnmmm bak gör hülya gelck bebişlerimiz buna en fazla şimdi inanıorm kürlere dvm arginmaxa dvmmm herşey ii olcak çoook ii olcakkk ...evt hülyam sayı milimdeki deger şu an bi tek hareket düşük dedgn gibi onın için de kürlere dvm yılmaak yok
duygummmmm canım sonucların ıyı cıkmıs sanırım cok sevındım ohh sukur olsunn
degerlerden anlamıyorum ben ama yukselme olmus rakamlarda gözun aydın canım
saolll deryacımm bnm çoook saolll
duygu maşallh iyi yükselmiş
neler yaptıgını yazar mısın canım
saol seyyahımmm yazayım cnm bnmm incir kürü, keçiboynuzu kürü ,çakşır suyu ,arginmax,bi arada da l-arginine ve evicap kullandık cnm çakşırı da hulyamn tavsiyesi üzerne tozunu balla karıştp yedrıom sabahları bı kaşk yıo hepsi gunde bi kere arginmax gunde üç kez ...şimdi bi de cevizi incirlerin içine dolduruom her gun üç tane de oyle yicek iş yerne bi de her gun bi havuç yicek bunları da dün yapmaya başladık.
canım morfoloji hakkında bilgi verebilirmisin bende güvenilir bir yer arıyorum
morfolojiyi krugere göre bakmaları daha ii cnm bizm daha once ona göreydi ama bu sefer oyle olmadı ama normali çok ii çıkmş maşallah krugerle de baklsa mutlaka ii çıkar
aaaa cok sevindim cnmmmm ne guzel ya tam gaz devam yeni umutlarla inssssss.
aynenn oylee mervemmm saol tatlımmmm
Merhabalar...cnm çok sevindim ben de adına...inşallah bizlerde de yükselme olur.proxeed plus sipariş ettik bizde.inş yararlı olur... senin bebiş de yolu yarılamış geliyodur
saolll cnm bnmmmproxeed de çok iimş cnm ama biraz pahalıya gelıo bi dene olmadı arginmaxa dönersnz siz de o da çok ii
süperrrrrr canııımmmmmm kürlere devammmm ve sonunda da bebişşşşş

bence bekle canım hiç gerek yok ok ?

canım en çok seni seviyo olmasın
saolll ildammm inşş oyle olcakkkk buna inancımm çoook daha fazlaaa artıkkkk
aaa yazmışsın bileee
çok sevindim duygucum
saolll cnmmmm megimmm bnmmmmm
çokkkk saol cnm hilalimmm evt çok umutlymmmmm inşşşşşşş

Son düzenleme:
kızlar çok kötüyümmm bennn
yengem hamileymişşşş
şimdi annem diyecek kızım senin niye olmuyo
of of offffff

seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde amcamın eşi yengem hamile 5 aylık hemde 2. ye aynı şeyi bende yaşamıştım yaa çok sinir bozucu boşver takma dicem ama bende takıyom

sue canım değerleriniz yüklesmiş çok sevindim. İnşallah dahada iyi olucak herşey. Alıntı yapamadım canım kusura bakma

Çok hasta oldum nefes alamıyorum boğazlarım ve sesim çok feci. Şimdi bol naneli ve limonlu böyle ekşi bir nane limon yaptım. Büyük bardakda onu içiyorum. İnşallah düzelir ilaç kullanmama gerek kalmaz

canım benım kurban bayramında annemlere gıtmıstım ve kuzenımın eşinın hamıle ahberını aldım dugunumuz arası 3 gundu
herkes tebrık edıyor yanımda ve bana dönup soruyorlar derya sen bosmusun halayanlarında aglamamak ıcın zor durmustum ayy yıne sınırım bozuldu
ben daha dusunmuyorum demıstım

allahım sanada hemen vercek canım azcık daha sabret hepımız yasadık aynı seylerı
ve melegın sana geldıgınde bu gunlerı hep unutacaksın

o gün gelecek mi acabaaa
bilmiyorum kafam beynim durdu şuanda
sadece ağlamak istiyorummm
keşke evde olsamda hıçkıra hıçkıra ağlasammmmm

hülyaaa arkasındannn sen gelcnn cnmmm bnmmm gör bakkk sen güçlü ve poztf bi insansn bu anlk bi durum ve bi saat olmucak eski halne dönceksn yneeee kızım az kaldı hamiş kalcz bizz deee dedi dersn bakkkk ben duzeldm sen bozldn heee aman oyle olsn da birbirimize destek olalımmm cnm hülyammm bnmmm

çok çok geçmiş olsn cnmm pufime bnmmm çok da saol cnm bnm evt evt daha da ii olcak tam gaz dvmmm

o gün gelecek mi acabaaa

canım ben senden böyle şeyler duymaya alışkın değilim.
Lütfen böyle yapma
Hasta ve gebe bir kadını üzüyorsun bak lütfen.
Gelip ısırırım seni yoksa

o gün gelecek mi acabaaa

canım ben o gunlerde hep allahın dedıgı olur dıyorum
sonucta bız elımızden gelenı yapıyoruz gerısı ona kalmıs
allahım ol derse olacak
üzülme ne olur
ıyıkı evde degılsın ozaman aglama az sonra gececek

Günaydın kızlar nasılsınız ??

Ben hiç iyi değilim geldi benim batasıcalar sabah sabah beni alt üst ettiler

cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne.umarım cabuk atlatırsın
bende kahvaltı yapayımda geleyım öluyom aclıktan

kızlar tam geçmişe bakamadım gözmden kaçrddgm bana ii duygularını belrtenleree tekrar teşekkürlerrrrr hamiş hberimi de vercm ben yaknda buna inanıorm daha fazla...Allah çoook büyükkk

cümleten herkese günaydın kızlar benim adetlerim düzensiz 8 kasım 6 aralık gibi .... yani günü gününe olmuyorum. en son 6 aralıkta adet oldum tekrar aynı ay 25 de kanamam oldu 5 gün adet kanaması gibi dr gittim herhangi bir sorun cıkmadı bu ay yani ocak ayında daha adet olmadım bugün ayın 27 hala tık yok test yattım ne olur ne olmaz diye ama negatif cıktı sonuc acaba ara kanamam olduğu icin bu ay adet olmıcak mıyım hic başına böyle bir şey gelen var mı lütfen yardımcı olun hamile olmayı cok istiyorum ama birde bu belirsizlik beni bunalttı

daha batasıcalar gelmedi mi ayy hadi gelmesnlerrrrrrrrrrr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…