cümleten herkese günaydın kızlar benim adetlerim düzensiz 8 kasım 6 aralık gibi .... yani günü gününe olmuyorum. en son 6 aralıkta adet oldum tekrar aynı ay 25 de kanamam oldu 5 gün adet kanaması gibi dr gittim herhangi bir sorun cıkmadı bu ay yani ocak ayında daha adet olmadım bugün ayın 27 hala tık yok test yattım ne olur ne olmaz diye ama negatif cıktı sonuc acaba ara kanamam olduğu icin bu ay adet olmıcak mıyım hic başına böyle bir şey gelen var mı lütfen yardımcı olun hamile olmayı cok istiyorum ama birde bu belirsizlik beni bunalttı
kızlar tam geçmişe bakamadım gözmden kaçrddgm bana ii duygularını belrtenleree tekrar teşekkürlerrrrr hamiş hberimi de vercm ben yaknda buna inanıorm daha fazla...Allah çoook büyükkk
slm cnmmmhoşşgeldnn
hoşgeldin kuzuuu
cümleten herkese günaydın kızlar benim adetlerim düzensiz 8 kasım 6 aralık gibi .... yani günü gününe olmuyorum. en son 6 aralıkta adet oldum tekrar aynı ay 25 de kanamam oldu 5 gün adet kanaması gibi dr gittim herhangi bir sorun cıkmadı bu ay yani ocak ayında daha adet olmadım bugün ayın 27 hala tık yok test yattım ne olur ne olmaz diye ama negatif cıktı sonuc acaba ara kanamam olduğu icin bu ay adet olmıcak mıyım hic başına böyle bir şey gelen var mı lütfen yardımcı olun hamile olmayı cok istiyorum ama birde bu belirsizlik beni bunalttı
Kuzuuuuuumm ben de yazdım
Cok sevindim canim
Cok yakın artık cidden
Senin bebis hazırlıklara başlamıştır
Diğer hastaneyi de kiniyorum
o gün gelecek mi acabaaa
bilmiyorum kafam beynim durdu şuanda
sadece ağlamak istiyorummm
keşke evde olsamda hıçkıra hıçkıra ağlasammmmm
hoşbulduk kızlar..
dün gece çok fena oldum gene.
2 ye kadar uyuyamadım.
4 te kalktım 5.30 da kalktım..
her yerim ağrıyo resmen böbreklerimi fena üşüttüm sanırım..
midem de çok kötü bunalıyo..
doktora gitsem bu sefer ilaç vercek
ama ben direniyorum ya bişey varsa diye..
bi an gece çok fenalaşınca kociş getircekti ama kar yağıodu buzdu her yer fırtına gece vakti bişey olur diye gitmedim..
cevap verecek bir kişi bile yok mu
bnm hiç gelmedi cnm başma hiç blmıorm o yuzden ...olursun yne ama geç geleblr heralde cnm..cümleten herkese günaydın kızlar benim adetlerim düzensiz 8 kasım 6 aralık gibi .... yani günü gününe olmuyorum. en son 6 aralıkta adet oldum tekrar aynı ay 25 de kanamam oldu 5 gün adet kanaması gibi dr gittim herhangi bir sorun cıkmadı bu ay yani ocak ayında daha adet olmadım bugün ayın 27 hala tık yok test yattım ne olur ne olmaz diye ama negatif cıktı sonuc acaba ara kanamam olduğu icin bu ay adet olmıcak mıyım hic başına böyle bir şey gelen var mı lütfen yardımcı olun hamile olmayı cok istiyorum ama birde bu belirsizlik beni bunalttı
kıyammm yaa ben oflumaaa çok geçmiş olsn kuzummm bnmmm dra git derm ben durumu soylersn ona göre ilaç versnn...
bi git dra oflucum mkrobk bi durmsa kendi kendne geçmz cünküügitsem kan testi yapar zaten çıkmaz sonra ilaç verir doktorun stili bu zaten..
valla ateşim de vardı gece uyuyamadım ama bebeği düşününce her şeye değer diyorum..
varsa ona bişey olmasın da yeter benim için..
tşk ederim
bi git dra oflucum mkrobk bi durmsa kendi kendne geçmz cünküü
rica ederiz cnm inşş bu geckmenn nedeni bebiştirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?