Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inan ki çok sevindim canım değelerinize
allahım tez zamanda da verir inşallah bebişinizi
tek duam bu canımmmmm
seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde amcamın eşi yengem hamile 5 aylık hemde 2. ye aynı şeyi bende yaşamıştım yaa çok sinir bozucu boşver takma dicem ama bende takıyom

canım ben senden böyle şeyler duymaya alışkın değilim.
Lütfen böyle yapma
Hasta ve gebe bir kadını üzüyorsun bak lütfen.
Gelip ısırırım seni yoksa

daha batasıcalar gelmedi mi ayy hadi gelmesnlerrrrrrrrrrr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Canim nolur guZel düşünmek icin gayret et
Boyle haberlere Sevin ki yukarısı da
Seni sevindirsin
Ayrıca cevreniz ne kadar bebişler dolarsa
O kadar iyi cunku
Sizinkini daha çabuk cagirabiliyorlar

kızlar çok sağ olun hepiniz
evet ben uzub zamandır hiç bu kadar kötü olmamıştım
ama şimdi iyiyim çok şükür geçti yani
sadece bir anlık birşey oldu sanırım dolmuşum uzun zamandırrr ağlamadığım için ağlamak iyi geldi
allahım inşallah bizimde yüzümüze güler tez zamanda verir evletlarımız
ben hep diyorum ya çevremde hamile yok ondan çok üzülmüyorum olursa çok üzülürüm diye
bu günde onun sınavını verdim sanırım
ama neyseki yakın değiliz sürelki görmüyorum yani
kıskanmadım onu sakın yanlış anlamayın bu tarif edilmeyecek birşey siz anlarsınız beni
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
tez zamanda bizede nasip eder inşallah bugün ağlayarak dua ettim
sizi çok seviyorum iyiki varsınızzzzzzzzzzzz

kızlar ben reyhan bilmeyen arkadaşlarıma hatırlatıyorum adım değişti
ya ben
im bugün kırmızıların gelmewsi gerekiyordu 2 gün önce pembe bş leke olmuştu yaa okadar daha hiç bişe yok ama ıslaklık hissediyorum ya olcak gibiyim adet off

inşş yerlşmedir o leke cnm

Son düzenleme:
bu arada kızlar ben artık günaşırıya döndüm
adete en az 10 gün var
yumurta çatladımı acaba

hayırlı olsun canım yeni adın inşallah uğurlu gelir sana
kırmızılarda gelmez inşallah 9 ay boyuncaaaaa

bu arada kızlar ben artık günaşırıya döndüm
adete en az 10 gün var
yumurta çatladımı acaba

oflu bnm yumrtlama yoktu çarşmba baktm en son akntı da hiç yok ouvcanm da bitti ama biz yine başlıcz bugun hiç belli olmaz degl mi ama

canım sen test yaptınmı bak benim çamaşrıım su gibi oluyor sürekli hep ıslaklık geliyor. Sanki adet olmuş gibi. Belki sende müjdeyi verirsin test yaptınmı

Karlı güzel bi gün :) iyiyim ben yakı yapıştırdım bide belime sıcak sıcak oturup kar izliyorum
Sen napıyosun ?

oda nasıl ısıtıyor ya Çok güzel oluyor.
Bu arada kuzum sakın suya girme onla yakar allah korusun. İnşallah vesilen olur seninde

kırmızılar geldi miii....
sağlık olsun canım diğer aya olur inşallahhhh

geldi canım evet ama sanırım ben artık çok yoruldum bu bekleyişlerden falan oğluma bi kardeş yapamadım üzülüyorum çok beceriksizim çok sanırım artık vazgeçicem

oflu bnm yumrtlama yoktu çarşmba baktm en son akntı da hiç yok ouvcanm da bitti ama biz yine başlıcz bugun hiç belli olmaz degl mi ama

aaa o zaman bat ileriye atar senin..
bewn 13. 15. gün gördüm akıntıyı sonraki günü de değerlendirdim.
artık günaşırı olsun..
28 günde olursam 10 gün vaar adete

inşlh canım yaa ama ben her ay yaşanacak bütün gebelik beirtilerini yaşıyorum belki hamişler yaşamamıştır bu kada belirti yani gülsemmi ağlasammı halime bilemedim

hepimz yaşıorz ama şunu çok ii anladm belrtilere taklmıcaksn hiç belli olmuo cunku hiç belrtim yok hamişim diyenler de çok fazla gelck reyhancm yaa sabrın sonu selamet inşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…