Merhaba kızlar nasılsınız?
inan ki çok sevindim canım değelerinizecnmmm hulyammm o kadar destek oldun ki bana dnn başndan beri allah razı olsnm cnm bnmmm bak gör hülya gelck bebişlerimiz buna en fazla şimdi inanıorm kürlere dvm arginmaxa dvmmm herşey ii olcak çoook ii olcakkk ...evt hülyam sayı milimdeki deger şu an bi tek hareket düşük dedgn gibi onın için de kürlere dvm yılmaak yok
saolll deryacımm bnm çoook saolll
saol seyyahımmm yazayım cnm bnmm incir kürü, keçiboynuzu kürü ,çakşır suyu ,arginmax,bi arada da l-arginine ve evicap kullandık cnm çakşırı da hulyamn tavsiyesi üzerne tozunu balla karıştp yedrıom sabahları bı kaşk yıo hepsi gunde bi kere arginmax gunde üç kez ...şimdi bi de cevizi incirlerin içine dolduruom her gun üç tane de oyle yicek iş yerne bi de her gun bi havuç yicek bunları da dün yapmaya başladık.
morfolojiyi krugere göre bakmaları daha ii cnm bizm daha once ona göreydi ama bu sefer oyle olmadı ama normali çok ii çıkmş maşallah krugerle de baklsa mutlaka ii çıkar
aynenn oylee mervemmmsaol tatlımmmm
saolll cnm bnmmmproxeed de çok iimş cnm ama biraz pahalıya gelıo bi dene olmadı arginmaxa dönersnz siz de o da çok ii
saolll ildammm inşş oyle olcakkkk buna inancımm çoook daha fazlaaa artıkkkk
saolll cnmmmm megimmm bnmmmmm
çokkkk saol cnm hilalimmm evt çok umutlymmmmm inşşşşşşş
seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde amcamın eşi yengem hamile 5 aylık hemde 2. ye aynı şeyi bende yaşamıştım yaa çok sinir bozucu boşver takma dicem ama bende takıyom
canım benım kurban bayramında annemlere gıtmıstım ve kuzenımın eşinın hamıle ahberını aldım dugunumuz arası 3 gundu
herkes tebrık edıyor yanımda ve bana dönup soruyorlar derya sen bosmusun halayanlarında aglamamak ıcın zor durmustum ayy yıne sınırım bozuldu
ben daha dusunmuyorum demıstım
allahım sanada hemen vercek canım azcık daha sabret hepımız yasadık aynı seylerı
ve melegın sana geldıgınde bu gunlerı hep unutacaksın
hülyaaa arkasındannn sen gelcnn cnmmm bnmmm gör bakkk sen güçlü ve poztf bi insansn bu anlk bi durum ve bi saat olmucak eski halne dönceksn yneeee kızım az kaldı hamiş kalcz bizz deee dedi dersn bakkkk ben duzeldm sen bozldn heeeaman oyle olsn da birbirimize destek olalımmm cnm hülyammm bnmmm
canım ben senden böyle şeyler duymaya alışkın değilim.
Lütfen böyle yapma
Hasta ve gebe bir kadını üzüyorsun bak lütfen.
Gelip ısırırım seni yoksa
canım ben o gunlerde hep allahın dedıgı olur dıyorum
sonucta bız elımızden gelenı yapıyoruz gerısı ona kalmıs
allahım ol derse olacak
üzülme ne olur
ıyıkı evde degılsın ozaman aglama az sonra gececek
daha batasıcalar gelmedi mi ayy hadi gelmesnlerrrrrrrrrrr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Canim nolur guZel düşünmek icin gayret et
Boyle haberlere Sevin ki yukarısı da
Seni sevindirsin
Ayrıca cevreniz ne kadar bebişler dolarsa
O kadar iyi cunku
Sizinkini daha çabuk cagirabiliyorlar
Merhaba kızlar nasılsınız?
kızlar ben reyhan bilmeyen arkadaşlarıma hatırlatıyorum adım değişti
ya ben
im bugün kırmızıların gelmewsi gerekiyordu 2 gün önce pembe bş leke olmuştu yaa okadar daha hiç bişe yok ama ıslaklık hissediyorum ya olcak gibiyim adet off
kızlar ben reyhan bilmeyen arkadaşlarıma hatırlatıyorum adım değişti
ya ben
im bugün kırmızıların gelmewsi gerekiyordu 2 gün önce pembe bş leke olmuştu yaa okadar daha hiç bişe yok ama ıslaklık hissediyorum ya olcak gibiyim adet off
inşş yerlşmedir o leke cnm
bu arada kızlar ben artık günaşırıya döndüm
adete en az 10 gün var
yumurta çatladımı acaba
niye beni teselli etmiyosunuz küsüp gidicem şimdi hıııı
niye beni teselli etmiyosunuz küsüp gidicem şimdi hıııı
canım sen test yaptınmı bak benim çamaşrıım su gibi oluyor sürekli hep ıslaklık geliyor. Sanki adet olmuş gibi. Belki sende müjdeyi verirsin test yaptınmıkızlar ben reyhan bilmeyen arkadaşlarıma hatırlatıyorum adım değişti
ya ben
Karlı güzel bi gün :) iyiyim ben yakı yapıştırdım bide belime sıcak sıcak oturup kar izliyorum
Sen napıyosun ?
kırmızılar geldi miii....
sağlık olsun canım diğer aya olur inşallahhhh
hayırlı olsun canım yeni adın inşallah uğurlu gelir sana
kırmızılarda gelmez inşallah 9 ay boyuncaaaaa[/QU
sağol canım benim yaa
seninde günün geçti sanırım hadi inşlh bu ay bebek geliyordur verirsin müjdeli haberleri bizlere canım arkadaşım
oflu bnm yumrtlama yoktu çarşmba baktm en son akntı da hiç yok ouvcanm da bitti ama biz yine başlıcz bugun hiç belli olmaz degl mi ama
inşlh canım yaa ama ben her ay yaşanacak bütün gebelik beirtilerini yaşıyorum belki hamişler yaşamamıştır bu kada belirti yani gülsemmi ağlasammı halime bilemedim
geldi canım evet ama sanırım ben artık çok yoruldum bu bekleyişlerden falan oğluma bi kardeş yapamadım üzülüyorum çok beceriksizim çok sanırım artık vazgeçicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?