canım sen test yaptınmı bak benim çamaşrıım su gibi oluyor sürekli hep ıslaklık geliyor. Sanki adet olmuş gibi. Belki sende müjdeyi verirsin test yaptınmı
yok cnm test yapmadım biraz daha geçsin ya belki de gelir ama sanki olcakmışım gibi ıslak hissediyorum değişik bişe
canım sen test yaptınmı bak benim çamaşrıım su gibi oluyor sürekli hep ıslaklık geliyor. Sanki adet olmuş gibi. Belki sende müjdeyi verirsin test yaptınmı
yok cnm test yapmadım biraz daha geçsin ya belki de gelir ama sanki olcakmışım gibi ıslak hissediyorum değişik bişe
benim şuanda da öyle işte. Sanki adet olmuş gibi hissediyosun çamaşırın sırılsıklam dimi
hayırlı olsun canım yeni adın inşallah uğurlu gelir sana
kırmızılarda gelmez inşallah 9 ay boyuncaaaaa[/QU
sağol canım benim yaa
seninde günün geçti sanırım hadi inşlh bu ay bebek geliyordur verirsin müjdeli haberleri bizlere canım arkadaşım
İNŞALLAH CANIM AMA UMUDUM YOK BENİM
ALLAH HAYIRLISINI SAĞLIKLINI VERSİN İNŞALLAH
hepimz yaşıorz ama şunu çok ii anladm belrtilere taklmıcaksn hiç belli olmuo cunku hiç belrtim yok hamişim diyenler de çok fazla gelck reyhancm yaa sabrın sonu selamet inşşşşş
aaa o zaman bat ileriye atar senin..
bewn 13. 15. gün gördüm akıntıyı sonraki günü de değerlendirdim.
artık günaşırı olsun..
28 günde olursam 10 gün vaar adete
[İNŞALLAH CANIM AMA UMUDUM YOK BENİM
ALLAH HAYIRLISINI SAĞLIKLINI VERSİN İNŞALLAH
hülyaaa ateş nasl gdıo cnm hoş oda yanltablıo da? ...testi sen en son ne zaman yapmştn
benim şuanda da öyle işte. Sanki adet olmuş gibi hissediyosun çamaşırın sırılsıklam dimi
aynen öyle ama bilmiyorum ya ümit etmek de istemiyorum adet belirtiside olabilir
selam kızlar dun aşılama yaptırım inşallah Rabbim hayırlı kılar ve hamıle olurum.Allah butun ısteyenlere versın tabi.. aşılama tecrubesı olup hamıle kalanlardan moral beklıorm :18:
işte aklmıa geldi çok bakamadım geçmişe huzurum kusuruma bakmadn degl mi can arkdasm bnm Allah senden de razı olsn hep yanmdaydnn hepp Allah gönlüne göre versnnnAllaha havale edıorm diger lab'ı cnm beni nasl üzdüler ...hoş gtttgmz bi dr da tüp bebek merkezine gdn die tutturdu ama sonç ii çıknca hiç takmadım ble dedklerini ...sayı normal şu an morfoloji çok ii hareket düşük bi tek onn için de yne bşeyler araştrıorm bakalm...
inşşşş gelir bebegin cnm bnm çok yorma kendini e mi yat dinlen bol bol ...yok cnm olmadı aşılama tecrubem .... topkte tüp yaptran arkdaslar olmş ama aşılama yaptran var mı blmıorm cnm...
HAYIRLI OLSUN AŞILAMAN CANIM İNŞALLAH BEBEĞİN SANA SIMSIKI TUTUNURselam kızlar dun aşılama yaptırım inşallah Rabbim hayırlı kılar ve hamıle olurum.Allah butun ısteyenlere versın tabi.. aşılama tecrubesı olup hamıle kalanlardan moral beklıorm :18:
[
hülyaaa ateş nasl gdıo cnm hoş oda yanltablıo da? ...testi sen en son ne zaman yapmştn
ATEŞ KÖTÜ CANIM YA GELECEK ADET BEKLİYORUM AMA 36,4 ÇIKTI AMA ÇOK SAĞLIK NİR ÖLÇÜM DEĞİL
ÇÜNKÜ SABAH 5,3 DA ÖLÇTÜMM
SONRA SABAHA KARŞI UYKU TUTMADI ZATEN YİNE ÖLÇTÜM AYNI ÇIKTI:18::18:
BEN BATTAN BİR GÜN ÖNCE YAPMIŞTIM TESTİ 5.GÜNE KADAR DA YAPMAM HERHALDE
:44::44:
inşallah olursa haberdar ederm sızı
kızlar beni pantolonlarım çok sıkıştırmaya başladı. Bu kadar erken hamile pantolonu giymek çok komik olur. Büyük bedenimi alsam bu seferde çuval gibi durur nasıl giyiniyim ben ya
Her gün elbise giyinemiyorumki hava soğuk totom donuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?