Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

[

selam kızlar dun aşılama yaptırım inşallah Rabbim hayırlı kılar ve hamıle olurum.Allah butun ısteyenlere versın tabi.. aşılama tecrubesı olup hamıle kalanlardan moral beklıorm :18:

hepimz yaşıorz ama şunu çok ii anladm belrtilere taklmıcaksn hiç belli olmuo cunku hiç belrtim yok hamişim diyenler de çok fazla gelck reyhancm yaa sabrın sonu selamet inşşşşş

aynen katılıyorum sana canım birgün hamiş olursamm çok merak ediyorum acaba ne belirti yaşicam

aaa o zaman bat ileriye atar senin..
bewn 13. 15. gün gördüm akıntıyı sonraki günü de değerlendirdim.
artık günaşırı olsun..
28 günde olursam 10 gün vaar adete

evt atck heralde ...bakalm oflum ya bi de ovucansz deneyeyim bu ay olmadı larm diger aya tekrar ovucan ...bnm de 10 11 şubat gibi heralde bat...

selam kızlar dun aşılama yaptırım inşallah Rabbim hayırlı kılar ve hamıle olurum.Allah butun ısteyenlere versın tabi.. aşılama tecrubesı olup hamıle kalanlardan moral beklıorm :18:

inşşşş gelir bebegin cnm bnm çok yorma kendini e mi yat dinlen bol bol ...yok cnm olmadı aşılama tecrubem .... topkte tüp yaptran arkdaslar olmş ama aşılama yaptran var mı blmıorm cnm...

Son düzenleme:
kızlar ben şimdilik çıkıyorum birazcık işim var görüşmek üzere öpüldünüz

Supersin canim
Tabi ki elinden geleni yap
En son care tedavi yöntemlerini
Kullanırız elbet
Ama ben sana inaniyorum
O kadar azimli bir hatunsun ki
Bu bebisi erkenden getireceksin sen

HAYIRLI OLSUN AŞILAMAN CANIM İNŞALLAH BEBEĞİN SANA SIMSIKI TUTUNUR
AMA BURDA AŞILAMA YAPAN YOK :18::18:VELETLER GELMEMEYE ISRAR EDERLERSE DÜŞÜNEN VAR ONLARDA BİRİDE BENNNN

duygum dr demişya 2-3 ay olmazsa tüp bebek merkize gidin eşinizin yaşı var diye
bunu senin içim mi eşim eçin mi dedi
birde yaşlar ne sizde
istersen özele gönder canım cevabıııı:44:

kızlar beni pantolonlarım çok sıkıştırmaya başladı. Bu kadar erken hamile pantolonu giymek çok komik olur. Büyük bedenimi alsam bu seferde çuval gibi durur nasıl giyiniyim ben ya
Her gün elbise giyinemiyorumki hava soğuk totom donuyo

şu beli lastikli hamile pantolonlarından alsana canım çok rahata benziyo
soğuk havalarda giyesin üstüne de kazak giyince pek belli olmaz zaten hamile pantolonu olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…