Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

rüyamda gülbebek buraya hamileyim diye yazmıştıııı
inşallah öyle olur canım arkadaşım dualrım seninleee

şu beli lastikli hamile pantolonlarından alsana canım çok rahata benziyo
soğuk havalarda giyesin üstüne de kazak giyince pek belli olmaz zaten hamile pantolonu olduğu
Hafta sonu büyük beden sütyen almaya çıkıcaz olmadı lcw ye bakarım artık ucuz ucuz şeyler var ordada hemde çok kaliteli ve şık Bare alıyım bi tane küçük bedende ilerdede adet olduğum zamanlarda giyinirim sıcak tutar karnımı falan

rüyamda gülbebek buraya hamileyim diye yazmıştıııı
inşallah öyle olur canım arkadaşım dualrım seninleee

inşallah. Nasıl istiyorum böyle uğraşmış sabretmiş beklemiş kişilerin artık hamiş olmasını

Kızlar dün yazmıştım ya size kan testi yaptiricam die :)))
Hamileyim çıktım şimdi hastaneden elim ayağım titriyor :))

selam kızlar dun aşılama yaptırım inşallah Rabbim hayırlı kılar ve hamıle olurum.Allah butun ısteyenlere versın tabi.. aşılama tecrubesı olup hamıle kalanlardan moral beklıorm :18:

canım ben 2 kere aşılama yaptırdım sakarya da. her seferinde istanbuldan sakaryaya gittim .
dinlenmek gerekiyor ama benim öyle bir imkanım olmadı dolaısı ile transferi yaptı 5 dk yatıp çıktım yola ben. dolayısı ile tutmadı benimki
yakın bir arkadaşım 2010 da yaptırdı eve geldi sonucunu alana kadar sürekli dinlendi ve şimdi çok tatlı bir bebişi var...

rabbim hamileliğinde güzelini hayırlısını versin inşallah. Her şeyi zor oluyor her açıdan zor oluyor. Hep en keyiflisini nasip etsin hepimize, yoksa bu bulantı koku vs çok zorluyor.

duygum dr demişya 2-3 ay olmazsa tüp bebek merkize gidin eşinizin yaşı var diye
bunu senin içim mi eşim eçin mi dedi
birde yaşlar ne sizde
istersen özele gönder canım cevabıııı:44:

ya adam tüp bebek deyp durdu cnm ben dogalı zorlmak istıorm deynce dedi bi kaç ay deneyn die yoksa sonucu drek alnca eline ilk testi.. sayı ve hareket sorunu var dedi size bi yer solucem direk oraya gdn dedi neresi dedm tüp bebek merkezleri dedi içimden saol ya biz blmıodk oraları dedm mahsus sordm dedm hangi tüp bebek merkezini onerrsnz tuzaga düşmedi dedi bi yer öneremem organik bi bagmış gibi olur die ...dedim biz dogalı zorlmak istıorz olabldgnce bu da dogal dıotmm dedi bi kaç ay deneyn arginmaxa dvm edn bu şeklde de olablr sizin ama en garanti tüp bebek merkezine gtmenz yaşınız geçıo dedi eşim 37 yaşnda cnm ben de 27 sen yne gençmişsn dedi zaten yaşımı sornca ...yaa drlar kolaya kaçıo cnm o yuzden çok takmıorm ben dedgini ildann bi hap vardı ya padutin die onu sordm siz enn iisini kullanıosnz zaten dedi arginmax bu tedavi için en iisi dedi ...hülyaaa ben bi de hareket içim comviteks die bi hap alcm içerigi arginmaxtan çok farklı eşimn bi arkdasnn harekette sorn varmş bi ay sonra olmş bebişleri şu an iki çocugu var...bi de havuç yemeye başladı her gun o da çok iimş hareket için...

selammm kızlar nasılsınız hülya ve gülbebkten haber varmı direk balıklama daldım geçmişe bakamadım

selammm kızlar nasılsınız hülya ve gülbebkten haber varmı direk balıklama daldım geçmişe bakamadım

gelmedi batasıcaları test yaptılar ama belli olmuo ki hilalin de sonradan çıktı testte inşş onların da oyle olcak inşşşşşşşşşşşşşşş

al canım yeni ciciler lcw nın internet sitesinden de bak istersen hamile cicileri var orda daaa
çok sağ ol canım güzel dileklerin içinnnn

boşver canım erkeğin yaşı çok önemli değil bence yaza kadar deneyin bu değerler iyi zaten
normalde zaten 1 ml de 20 milyon olması lazım bak 22.400 çıkmış sizin
hareketi için taza sıkılmış havuç suyu çok iyi canım benim eşim içiyo zaten haftada 2 kere
bende evde yine haftada 2 kere hacuç salatası yapıyorum
keçi boynuzununa da devam edin çaksırı kullanmaya başladımı eşin
birde arginmex ı günde 2 tane mi içiyor yine benimki hala 2 tane içiyo
benim ki bu ay adet olursam gidecek ya canım bakalım bizim hareket nasıl çıkacak eğer düşük çıkarsa bende alırım o ilacıııı
şifa olsun inşallah kullandıklarmızzz

hoşgeldin tatlımmm
benim kırmızılar gelmedi hale
gülbebekten haber yok hala
ama ben rüyamda gördüm buraya gelip hamileyim yazmıştıııı inşallah öyle olurrrr

gelmedi batasıcaları test yaptılar ama belli olmuo ki hilalin de sonradan çıktı testte inşş onların da oyle olcak inşşşşşşşşşşşşşşş

ayyy nezaman test yaptılar hülya yapmıcaktı hani:26:ayy inşallahonlarda güzel haberler verirler bize yaaaaaaa

ayyy nezaman test yaptılar hülya yapmıcaktı hani:26:ayy inşallahonlarda güzel haberler verirler bize yaaaaaaa

canım ben battan birgün önce yaptım çıkmadı
sonrada yapmadım
gülbebek de bat günü yaptı onunda çıkmadı
ama hilalinde çıkmamıştı inşallah bizimde öyle olurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…