hoşgeldin tatlımmm
benim kırmızılar gelmedi hale
gülbebekten haber yok hala
ama ben rüyamda gördüm buraya gelip hamileyim yazmıştıııı inşallah öyle olurrrr
canım ben battan birgün önce yaptım çıkmadı
sonrada yapmadım
gülbebek de bat günü yaptı onunda çıkmadı
ama hilalinde çıkmamıştı inşallah bizimde öyle olurrrr
kızlar yaşadıklarımdan öğrendiğim en önemli şey erken test yapmayın bişey çıkmayınca moralmen çözüyoz sonra .bence adetinizin en az2-3 gün geçmesini bekleyin benim oz mn bile hayalet gibiydi.şimdi yapam 5 dk.içinde çıkarmı belki hala çıkmaz
hoşbulduk hülyamm ayy gelmesinler zaten yaa sen gelirsede 9 ay boyunca yokumde
hadi inşallahh rüyan gerçek olur hülyam ya
anladım canım evet inşallah sizinkide öyle olur 2 gün geçti seninki değilmi
slm kızlar sabah sağlık ocağına gittim 2 tüp kanımı aldılarpazartesi çıkcakmış sonuçlar hemşireye dedim ben nasıl beklerim o kadar değer arttımı artmadımı diye o da sakin ol artcak niye artmasınki dedi bende başka yerdemi tekrarlatsam dedim özelde 2 saatte veriyolar gene hemşire dediki 2 günde 3 tüp kan verdin zaten zayıfsın demir depoların boşalcak bekle dedi:44:bekliycez artık napalım
eşimle organik pazara gittim minik minik meyvalar aldık hele bi pazı aldınki küçücük çok tatlıbende durumlar böyle
tebrikler allah kucağına almayı da nasip etsinKızlar dün yazmıştım ya size kan testi yaptiricam die :)))
Hamileyim çıktım şimdi hastaneden elim ayağım titriyor :))
olumlu düşün canımslm kızlar sabah sağlık ocağına gittim 2 tüp kanımı aldılarpazartesi çıkcakmış sonuçlar hemşireye dedim ben nasıl beklerim o kadar değer arttımı artmadımı diye o da sakin ol artcak niye artmasınki dedi bende başka yerdemi tekrarlatsam dedim özelde 2 saatte veriyolar gene hemşire dediki 2 günde 3 tüp kan verdin zaten zayıfsın demir depoların boşalcak bekle dedi:44:bekliycez artık napalım
eşimle organik pazara gittim minik minik meyvalar aldık hele bi pazı aldınki küçücük çok tatlıbende durumlar böyle
Hülyamm kuzum testmi yaptın benim sabah çok karnım ağrıdı ama gelen giden yok içimden bir his benim kırmızılar gelecek diyor ama yinede biemiyorum işte adet olcakmışım gibi karnım ağrıyorr karmakarışığım anlayacağınız...Ben bu arada kan testi sonucu bekliyorum haberiniz oa
size sorularım olacak çokcana bu konuda deneyimleri olan var mı acep
inan buna o kadar çok ihtiyacım var ki canımmmm
9 ay kırmızı görmek istemiyorummm
2 gün geçti anma hiç bir belirti yok bende inşallah gülbebeten güzel haber alırızzzz
kan verdin miiiii
ne zaman çıkıyomuş sonuçç
Hoşgeldin canımben geldimmmmmmm benim kırmızılar hala gelmediii geçmişi sonra okuyacağım misafirliğe gittimm o yüzden yazamadım sizee
slm kızlar ben yeni üyeyim adım yurdanur.
3te sonuç çıkacakmış internetten göremiyorum gelmem 4ü falan bulur ferdam çok garip hissediyorum kendimi adet sancım vardı sabah bunu bile bile kana gitmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?