Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar sabah sağlık ocağına gittim 2 tüp kanımı aldılar pazartesi çıkcakmış sonuçlar hemşireye dedim ben nasıl beklerim o kadar değer arttımı artmadımı diye o da sakin ol artcak niye artmasınki dedi bende başka yerdemi tekrarlatsam dedim özelde 2 saatte veriyolar gene hemşire dediki 2 günde 3 tüp kan verdin zaten zayıfsın demir depoların boşalcak bekle dedi:44:bekliycez artık napalım
eşimle organik pazara gittim minik minik meyvalar aldık hele bi pazı aldınki küçücük çok tatlıbende durumlar böyle

hoşgeldin tatlımmm
benim kırmızılar gelmedi hale
gülbebekten haber yok hala
ama ben rüyamda gördüm buraya gelip hamileyim yazmıştıııı inşallah öyle olurrrr

hoşbulduk hülyamm ayy gelmesinler zaten yaa sen gelirsede 9 ay boyunca yokumde
hadi inşallahh rüyan gerçek olur hülyam ya

kızlar yaşadıklarımdan öğrendiğim en önemli şey erken test yapmayın bişey çıkmayınca moralmen çözüyoz sonra .bence adetinizin en az2-3 gün geçmesini bekleyin benim oz mn bile hayalet gibiydi.şimdi yapam 5 dk.içinde çıkarmı belki hala çıkmaz

canım ben battan birgün önce yaptım çıkmadı
sonrada yapmadım
gülbebek de bat günü yaptı onunda çıkmadı
ama hilalinde çıkmamıştı inşallah bizimde öyle olurrrr

anladım canım evet inşallah sizinkide öyle olur 2 gün geçti seninki değilmi

kesinlikle katılıyorum sana canım artık değil adetten önce adetim 10 gün geçmeden asla ve asla yamıcam zaten bu ay yumurtlama belirtisi felan hiiiiççç birşey yok ne kasık ağrısı ne akıntı nede aman aman ateş basması o yüzden hiiiç takmıcammm

hoşbulduk hülyamm ayy gelmesinler zaten yaa sen gelirsede 9 ay boyunca yokumde
hadi inşallahh rüyan gerçek olur hülyam ya

anladım canım evet inşallah sizinkide öyle olur 2 gün geçti seninki değilmi

inan buna o kadar çok ihtiyacım var ki canımmmm
9 ay kırmızı görmek istemiyorummm
2 gün geçti anma hiç bir belirti yok bende inşallah gülbebeten güzel haber alırızzzz

Hilalim vermişsin kanını hayırlısı olsun.Ben demiştim üç güne çıkar diyeama sabret sakin ol yükselecek değerin şuan yükselmemesi için bir neden yok olumsuz düşünme herşey çok güzel olacak bundan sonra senin için Birde aklıma gelmişken söliyim birdaha ki kan vermende tsh t3 t4 ede bakın de.Çünkü hamile kalınca troid çıkabiliyor erkenden önlem almış olursun

Son düzenleme:
kızlar ben bütün gece netteydim pc.yi şarja takmayı unutmuşum kapancak şu anda ben şarja takıyım gelcem gene

ben geldimmmmmmm benim kırmızılar hala gelmediii geçmişi sonra okuyacağım misafirliğe gittimm o yüzden yazamadım sizee

Hülyamm kuzum testmi yaptın benim sabah çok karnım ağrıdı ama gelen giden yok içimden bir his benim kırmızılar gelecek diyor ama yinede biemiyorum işte adet olcakmışım gibi karnım ağrıyorr karmakarışığım anlayacağınız...Ben bu arada kan testi sonucu bekliyorum haberiniz oa

selam kızlarr
hemen geçmişe daldım
ve gülbebek ve umutegenin kırmızılar gelmemiş çook sevindim
hem zaten hamileyken kırmızılar gelmiyodu dimi
gülbebek kana gidecek misin kuzum?
umutege test yapmıcam dediği için ısrar etmiyorum ama bence artık 4 saat bekleyip idrar testi yapsanız çıkar

Kızlar dün yazmıştım ya size kan testi yaptiricam die :)))
Hamileyim çıktım şimdi hastaneden elim ayağım titriyor :))
tebrikler allah kucağına almayı da nasip etsin
hamile listemize ekliyorum

olumlu düşün canım
beklemek sinir bozucu evet ama sonuç iyidir zaten merak etme
sağlık ocaklarında hep geç çıkıyor

kan verdin miiiii
ne zaman çıkıyomuş sonuçç

inan buna o kadar çok ihtiyacım var ki canımmmm
9 ay kırmızı görmek istemiyorummm
2 gün geçti anma hiç bir belirti yok bende inşallah gülbebeten güzel haber alırızzzz

Canım belirtilere takılma benim geçen ay bir gün gecikmem oldu istifra etmekten mide bulantısından başımı kaldıramadım ama sonuç negatifO yüzden varsın belirti olmasın zaten hamile kaldığını öğrenenlerin birçoğu buay fazla belirtim olmadı hiç umudum yoktu diyenler.Sende hamişsin gülbebekte hamiş

Şimdiye dek hiç gecikmen olurmuydu?Buay farklı bir ilaç vs. kulandınmı?Birde bu ay kaçıncı ayındı?Test yaptın mı?Ne çok soru sordum bee ah ben

3te sonuç çıkacakmış internetten göremiyorum gelmem 4ü falan bulur ferdam çok garip hissediyorum kendimi adet sancım vardı sabah bunu bile bile kana gitmek istedim

adet sancısı olması güzel bişey
benim de gecesinde tutmuştu
adet geldi dedim kalktım gece bişey yok
ped koydum yattım
sabah kalktım yine gelmemiş
bu iyiye işaret bence
merakla bekliyorum kuzum sonucunu

kasıklarım son 1 haftadır çok dolgun eğilip kalkarken fazlasıyla hissdiyorum bunu akşaları başım ağrıyor sabahları ve çok nadir akşamları midem bulanıyor adetime 13 gün var sabırsızlık işte sizce bunlar hamilelik belirtileri mi ha birde ara ara bel ve sırtım ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…