Canım belirtilere takılma benim geçen ay bir gün gecikmem oldu istifra etmekten mide bulantısından başımı kaldıramadım ama sonuç negatifO yüzden varsın belirti olmasın zaten hamile kaldığını öğrenenlerin birçoğu buay fazla belirtim olmadı hiç umudum yoktu diyenler.Sende hamişsin gülbebekte hamiş
Şimdiye dek hiç gecikmen olurmuydu?Buay farklı bir ilaç vs. kulandınmı?Birde bu ay kaçıncı ayındı?Test yaptın mı?Ne çok soru sordum bee ah ben
Hoşgeldin canımAdet olmaman çok normal çünki gibeğsinnnn
Hoşgeldin canımHaydi sor sor
3te sonuç çıkacakmış internetten göremiyorum gelmem 4ü falan bulur ferdam çok garip hissediyorum kendimi adet sancım vardı sabah bunu bile bile kana gitmek istedim
3te sonuç çıkacakmış internetten göremiyorum gelmem 4ü falan bulur ferdam çok garip hissediyorum kendimi adet sancım vardı sabah bunu bile bile kana gitmek istedim
kasıklarım son 1 haftadır çok dolgun eğilip kalkarken fazlasıyla hissdiyorum bunu akşaları başım ağrıyor sabahları ve çok nadir akşamları midem bulanıyor adetime 13 gün var sabırsızlık işte sizce bunlar hamilelik belirtileri mi ha birde ara ara bel ve sırtım ağrıyor.
Hülyamm kuzum testmi yaptın benim sabah çok karnım ağrıdı ama gelen giden yok içimden bir his benim kırmızılar gelecek diyor ama yinede biemiyorum işte adet olcakmışım gibi karnım ağrıyorr karmakarışığım anlayacağınız...Ben bu arada kan testi sonucu bekliyorum haberiniz oa
adet sancısı olması güzel bişey
benim de gecesinde tutmuştu
adet geldi dedim kalktım gece bişey yok
ped koydum yattım
sabah kalktım yine gelmemiş
bu iyiye işaret bence
merakla bekliyorum kuzum sonucunu
hoşgeldin kuzummm:
kasıklarım son 1 haftadır çok dolgun eğilip kalkarken fazlasıyla hissdiyorum bunu akşaları başım ağrıyor sabahları ve çok nadir akşamları midem bulanıyor adetime 13 gün var sabırsızlık işte sizce bunlar hamilelik belirtileri mi ha birde ara ara bel ve sırtım ağrıyor.
ben geldimmmmmmm benim kırmızılar hala gelmediii geçmişi sonra okuyacağım misafirliğe gittimm o yüzden yazamadım sizee
hoşgeldin tatlımHülyamm kuzum testmi yaptın benim sabah çok karnım ağrıdı ama gelen giden yok içimden bir his benim kırmızılar gelecek diyor ama yinede biemiyorum işte adet olcakmışım gibi karnım ağrıyorr karmakarışığım anlayacağınız...Ben bu arada kan testi sonucu bekliyorum haberiniz oa
Canım belirtilere takılma benim geçen ay bir gün gecikmem oldu istifra etmekten mide bulantısından başımı kaldıramadım ama sonuç negatifO yüzden varsın belirti olmasın zaten hamile kaldığını öğrenenlerin birçoğu buay fazla belirtim olmadı hiç umudum yoktu diyenler.Sende hamişsin gülbebekte hamiş
Şimdiye dek hiç gecikmen olurmuydu?Buay farklı bir ilaç vs. kulandınmı?Birde bu ay kaçıncı ayındı?Test yaptın mı?Ne çok soru sordum bee ah ben
maalesef bu kadar erken belli olmaz
senin hissettiğin belirtiler yumurtlama belirtisi
bu zamanları güzel değerlendir
umarım hamilelikle sonuçlanır
inşallah sağlıkla gelir bebğin hülyamm inan bana şu an gül bebk ve senin hamile olmasını kendimden çok istiyoruminan buna o kadar çok ihtiyacım var ki canımmmm
9 ay kırmızı görmek istemiyorummm
2 gün geçti anma hiç bir belirti yok bende inşallah gülbebeten güzel haber alırızzzz
gülbebkim hoşgeldin şekerleme nasılsın bugün attınmı üzerindeki negatif enerjiyiiben geldimmmmmmm benim kırmızılar hala gelmediii geçmişi sonra okuyacağım misafirliğe gittimm o yüzden yazamadım sizee
size sorularım olacak çokcana bu konuda deneyimleri olan var mı acep
Canım bu belirtilerin hepsi için şuan çok erken.Muhetemelen yumurtan dün yada bir önceki gün çatlamıştır.İlişki olduysa bile şuan bebişin daha tutunmamıştır bile.Bence acele etme sakin ol adet gününü bekle inşlalah gelmez kırmızlar ozaman test yaparsın.
canım ben hala karın ağrısı yaşıyorum. Bide sürekli su gibi akıntım geliyo. aha bebek düşüyo diyorum gidip bakıyorum tertemiz acayip karnım ağrıyor benim. Hatta bebeği öğrenmeden önce de karnım ağrıyodu sıcak su torbası yapıp karnıma ve ayaklarıma koymuştum. Öyle çoktu ağrım
aaa inşallah puffymm umutlanmaya başladım birazcıcıkkkcanım ben hala karın ağrısı yaşıyorum. Bide sürekli su gibi akıntım geliyo. aha bebek düşüyo diyorum gidip bakıyorum tertemiz acayip karnım ağrıyor benim. Hatta bebeği öğrenmeden önce de karnım ağrıyodu sıcak su torbası yapıp karnıma ve ayaklarıma koymuştum. Öyle çoktu ağrım
kuzum dua ettt bitanem Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın hayırlı değilse bile hayıra çevirip versin inşallah.Gulbebek elim titriyor
Hemen yaz ama olur mü sonucu
Dua etcem surekli
Megan akıntım var ama akıntım beyaz şeffaf ıyyy işte öyle bişeyCanım hiç akıntın varmı normalde bende adet olacağım zaman krem rengi akıntı olur peşinden kırmızılar gelir sende böyle bir belirti olurmu adet öncesi yada farklı bir akıntı varmı?
Hoşgeldin canımAdet olmaman çok normal çünki gibeğsinnnn
Hoşgeldin canımHaydi sor sor
bu arada umutege ve gülbebek biz bu ay ovucan yaptınız mı?
yaptıysanız çift çizgiyi ne zaman gördünüz?
ya da ne zaman yumurtladığınızı anladınız mı?
ben 4 saat çiş tutamam ki çok su içiyorum diyetten dolayı o yüzden de yarım satte bir wc deyimselam kızlarr
hemen geçmişe daldım
ve gülbebek ve umutegenin kırmızılar gelmemiş çook sevindim
hem zaten hamileyken kırmızılar gelmiyodu dimi
gülbebek kana gidecek misin kuzum?
umutege test yapmıcam dediği için ısrar etmiyorum ama bence artık 4 saat bekleyip idrar testi yapsanız çıkar
tebrikler allah kucağına almayı da nasip etsin
hamile listemize ekliyorum
olumlu düşün canım
beklemek sinir bozucu evet ama sonuç iyidir zaten merak etme
sağlık ocaklarında hep geç çıkıyor
inşallah güzel haberle gelirsin canım çok ama çok istiyorum bunuuuuu3te sonuç çıkacakmış internetten göremiyorum gelmem 4ü falan bulur ferdam çok garip hissediyorum kendimi adet sancım vardı sabah bunu bile bile kana gitmek istedim
bu arada umutege ve gülbebek biz bu ay ovucan yaptınız mı?
yaptıysanız çift çizgiyi ne zaman gördünüz?
ya da ne zaman yumurtladığınızı anladınız mı?
canım hep hayıt hapı içtim hemde adet bitimi belime yakı yapıştırdım. Başka farklı bişey yapmadım. eşimde korean ginseng diye bir hap var vitamin gibi ondan içmiş benden gizliPuffy cim hoşgeldin canımBen sana sormuşmuydum unuttum yeni hamiş kalanların çok sene beklemiş olanlara hep soruyorumda sorduysam ikinci kez soruyorsam kusuruma bakma Senin bebişin 5. senede gelmiş.Bende 3 yıldır bebeiş istiyorum.Sen umut oldun bana.Sen ne kullanmıştın bu ay farklı birşey denemişmiydin?
aaa inşallah puffymm umutlanmaya başladım birazcıcıkkk
ahhh canım yaaaa
ben artık o kadar yoruldum ki
belirti aramaktannn
28 aydır yolunu gözlüyorum ama gelmiyo
eskiden çok düzenliydi ama korunmayı bıraktıktan sonra hep şaşmaya başladı son 3-4 aydır yine çok düzensiz geçen ay 10 gün geçti
o yüzden kendime güvenim yokk
olursa mucize olacak zaten
inşallah en kısa zamanda gelir bebeklerimizzz
sende aşılama düşünüyorsun dimi canım galiba bende yaptırıcam
yaza kadar istemiyorum birşey diyordum ama bugün benim için çok kötü başladı ve buna karar verdimmm
Megan akıntım var ama akıntım beyaz şeffaf ıyyy işte öyle bişey
gibeğyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?