canım hep hayıt hapı içtim hemde adet bitimi belime yakı yapıştırdım. Başka farklı bişey yapmadım. eşimde korean ginseng diye bir hap var vitamin gibi ondan içmiş benden gizli
inşallah sağlıkla gelir bebğin hülyamm inan bana şu an gül bebk ve senin hamile olmasını kendimden çok istiyorum
gülbebkim hoşgeldin şekerleme nasılsın bugün attınmı üzerindeki negatif enerjiyiikırmızıların gelmemsine sevindim inşallah onun yerine bebeğin gelecek canımm inşallah
hoş geldin canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeğinn canım
sor bakalım bildiğimiz birşeyse cevaplandırırız
hoşgeldin tatlımmm
benim kırmızılar gelmedi hale
gülbebekten haber yok hala
ama ben rüyamda gördüm buraya gelip hamileyim yazmıştıııı inşallah öyle olurrrr
rüyamda gülbebek buraya hamileyim diye yazmıştıııı
inşallah öyle olur canım arkadaşım dualrım seninleee
3te sonuç çıkacakmış internetten göremiyorum gelmem 4ü falan bulur ferdam çok garip hissediyorum kendimi adet sancım vardı sabah bunu bile bile kana gitmek istedim
Tamda olmasını istediğim akıntı bu güzel işte bence gibesin sen
ayyy kanmı verdin gülbebğimcanımmm hadi inşallah güzel haberler veririsin bize ya dualarım seninle saat 4 ü iple çekiyorummm
işte aklmıa geldi çok bakamadım geçmişe huzurum kusuruma bakmadn degl mi can arkdasm bnm Allah senden de razı olsn hep yanmdaydnn hepp Allah gönlüne göre versnnnAllaha havale edıorm diger lab'ı cnm beni nasl üzdüler ...hoş gtttgmz bi dr da tüp bebek merkezine gdn die tutturdu ama sonç ii çıknca hiç takmadım ble dedklerini ...sayı normal şu an morfoloji çok ii hareket düşük bi tek onn için de yne bşeyler araştrıorm bakalm...
Hoşgeldin canımSen nasılsın?
Kan verdim acemiydi birdee canımı yaktı bir bakış attım hemen bayan hemşire geldiii sen çekil dedi azarladı canımı acıtanııı sonra bir daha aldılar kolumu talan etti adammm
canlarım benim bizde eşimle aynı durumdayız ona söyleme kimseye demiştim ama durmadı ki herkese söyledi valla işyerindeki arkadaşlarına da söylemiş benim ne kadar oldu onu bile bilmiyorum sanırım 4 haftalık 1-2 hafta daha beklemek zor olacak ondan sonra ultrasona gitmek istiyorum:18:
benimkinde de aynı potansiyeli görüyorum doktora gidince ne zmn söyleyebiliriz onu soralım diyo.cnm bide ben netten biraz duaları araştırdım şöyle bişey buldum senlede paylaşayım çocuğun sağlıklı olması için ilk 4 ay içinde 5000defa sübbanallahi ve bihamdihi .ben başladım bakalım daha çok var ama damlaya damlaya göl olurcnm benimde 4 haftalık haftaya çaağırdı doktorum kese için
çok sağ ol canım benimmmminşallah sağlıkla gelir bebğin hülyamm inan bana şu an gül bebk ve senin hamile olmasını kendimden çok istiyorum
gülbebkim hoşgeldin şekerleme nasılsın bugün attınmı üzerindeki negatif enerjiyiikırmızıların gelmemsine sevindim inşallah onun yerine bebeğin gelecek canımm inşallah
hoş geldin canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeğinn canım
sor bakalım bildiğimiz birşeyse cevaplandırırız
dr takibi bana uymuyo canım bizde eşimin değerlerinde sorun vardıHayırlısı inşlalah bu ayki gecikme bebiştendir ve inşallah aşılamaya gerek kalmayacakEğer bu ay hamiş deilsen önce 3 ay yumurta takibi yaptır istersen sonrada aşılamya geçersin.Ama bütün bunlara gerek kalmadan inşallah bu ay pozitifi görürsün.
Benim 3 yıldır gelmiyor bebişim.6 ay yumurta takibiyaptırdım şubattada kısmetse aşılama olacak.Ama aşılamaya okadar umut bağladımki aşılama sonucunda negatifi görürsem yolun sonu gibi hissedicem
Emoşum iyiyim çok şükürr bitanemm kan verdim geldim işte beklemedeyimmmmm...
Canımm inşallah yazmak nasip olurrr Hülyam terside olabilir tabii amaa sanada çok dua ediyorum Rabbim inşallah bu ay ol demiştir ve karnındadır bebişinnnn
Kizlarrrr oldummmm bittim yemege misafirim var temizlik bitti makinada camasirlar var kusmaktan bi hal oldum kalkamiyorum yerimden aksama
tavuk pacasi corbasi
tas kebabi
sehriyeli pilav
salata
baska ne yapsam ki halim yok ama mecbur...
Kizlarrrr oldummmm bittim yemege misafirim var temizlik bitti makinada camasirlar var kusmaktan bi hal oldum kalkamiyorum yerimden aksama
tavuk pacasi corbasi
tas kebabi
sehriyeli pilav
salata
baska ne yapsam ki halim yok ama mecbur...
Sağol canım Allah bebişini hayırlısıyla sağlıcakla kucakına almayıda nasip etsin.Bende hayıt hapı içiyorum ve aşılama yaptıracağım ay belime yakı yapıştırmayı düşünüyorum.Sen kaç gün yapıştırdın yada hangi günler yumurtladıktan sonramı ?
dr takibi bana uymuyo canım bizde eşimin değerlerinde sorun vardı
enson yaptırdığımız test iyiye yakındı ama şuanda ne durumda bilmiyoruzz
bakalım canım hayırlısı inşallah hamileyimdir de gerek kalmaz bunlara
sende umudunu hiç kaybetme canımmmm
inşallah öyle yada böyle gelir bebeklermizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?