Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım hep hayıt hapı içtim hemde adet bitimi belime yakı yapıştırdım. Başka farklı bişey yapmadım. eşimde korean ginseng diye bir hap var vitamin gibi ondan içmiş benden gizli

Sağol canım Allah bebişini hayırlısıyla sağlıcakla kucakına almayıda nasip etsin.Bende hayıt hapı içiyorum ve aşılama yaptıracağım ay belime yakı yapıştırmayı düşünüyorum.Sen kaç gün yapıştırdın yada hangi günler yumurtladıktan sonramı ?

Emoşum iyiyim çok şükürr bitanemm kan verdim geldim işte beklemedeyimmmmm...
hoşgeldin tatlımmm
benim kırmızılar gelmedi hale
gülbebekten haber yok hala
ama ben rüyamda gördüm buraya gelip hamileyim yazmıştıııı inşallah öyle olurrrr

rüyamda gülbebek buraya hamileyim diye yazmıştıııı
inşallah öyle olur canım arkadaşım dualrım seninleee

Canımm inşallah yazmak nasip olurrr Hülyam terside olabilir tabii amaa sanada çok dua ediyorum Rabbim inşallah bu ay ol demiştir ve karnındadır bebişinnnn

3te sonuç çıkacakmış internetten göremiyorum gelmem 4ü falan bulur ferdam çok garip hissediyorum kendimi adet sancım vardı sabah bunu bile bile kana gitmek istedim

ayyy kanmı verdin gülbebğim canımmm hadi inşallah güzel haberler veririsin bize ya dualarım seninle saat 4 ü iple çekiyorummm

Tamda olmasını istediğim akıntı bu güzel işte bence gibesin sen

ayyy kanmı verdin gülbebğim canımmm hadi inşallah güzel haberler veririsin bize ya dualarım seninle saat 4 ü iple çekiyorummm

Kan verdim acemiydi birdee canımı yaktı bir bakış attım hemen bayan hemşire geldiii sen çekil dedi azarladı canımı acıtanııı sonra bir daha aldılar kolumu talan etti adammm

ben biliyordum o labaratuarın bir haltlar karıştırdığını çok şükür temiz çıktıya sonuçlarr çok sevindim aysunla birsumdan haber var mı?

Kizlarrrr oldummmm bittim yemege misafirim var temizlik bitti makinada camasirlar var kusmaktan bi hal oldum kalkamiyorum yerimden aksama
tavuk pacasi corbasi
tas kebabi
sehriyeli pilav
salata

baska ne yapsam ki halim yok ama mecbur

Kan verdim acemiydi birdee canımı yaktı bir bakış attım hemen bayan hemşire geldiii sen çekil dedi azarladı canımı acıtanııı sonra bir daha aldılar kolumu talan etti adammm

Bzen öylelerine denk geliyorBende her ay iki kez kan veriyorum biri troid için biride progesteron hormonu için bazen öle becerikszlere denk geliyorum kolum mosmor oluyor.Birde beyaz tenli olduğum halde damarlarım bariz ortada olduğu halde damar bulamayan beceriksizler oluyor dediğin gibi insanın canı çok yanıyorNeyse inşallah 3 te güzel haberi alınca kolunun acısını unutursun

Kizlarrrr oldummmm bittim yemege misafirim var temizlik bitti makinada camasirlar var kusmaktan bi hal oldum kalkamiyorum yerimden aksama
tavuk pacasi corbasi
tas kebabi
sehriyeli pilav
salata

baska ne yapsam ki halim yok ama mecbur...

aynen tatlım duramıyorlar malesf söylüyorlar. hayırlısı allah korusun bebişlerimizi.

cnm haftaya gittğin zaman kesin keseyi görürsün.inşallah sağlıkla sihhatle .

canımmmmm kan vermıssınn nasıl heyecan yaptım okurken
4 e kadar catlıcaz artık ama hamılesın sen ınsallah
sevıncten aglaya aglaya gelcen eve

çok sağ ol canım benimmmm
dr takibi bana uymuyo canım bizde eşimin değerlerinde sorun vardı
enson yaptırdığımız test iyiye yakındı ama şuanda ne durumda bilmiyoruzz
bakalım canım hayırlısı inşallah hamileyimdir de gerek kalmaz bunlara
sende umudunu hiç kaybetme canımmmm
inşallah öyle yada böyle gelir bebeklermizzzz

kısmet canım artık ama çok ümitliyim senin için inşallah
ama şimdiden pazarlık yapalım bak çıkmazsa üzülmek yokkkk
dün yeterince üzüldün zaten
ben de çok kötüydüm bu sabah daha yeni kendime geldim
üzülmeyelim tatlım olur mu inşallah vakti gelince allah bizede nasip edecekkk

gülbebekim kan mı verdin hadi hayırlısı güzel haberler alırızı inşallah

tavuk pacasi corbasi
tas kebabi
sehriyeli pilav
salata

ellerine sağlık canım o halinle bu kadarını yapmışsın yeter
birde tatlı alsın eşin yada pratik bi sütlü tatlı yap olsun bitsinnn

tavuk pacasi corbasi
tas kebabi
sehriyeli pilav
salata

Hoşgeldin canımDaha ne olsun hamile hamile bukadar şey yaptığına şükretsinler.Misafir umduğunu değil bulduğunu yer.Yaptıkların yeterli uzat ayağını dinlen yorma kendini bulantın için dr. ilaç vermedimi senin hamiliğin bayağı ilerlemiş olmalı kaç aylık oldu bebişin?

adetim bitti abdest alıp yapıştırdım ertesi akşam ilişki oldu ve çıkartıp banyomu yaptım o kadar canım. Başka bir zamanda yapıştırma zararlı olabilir

mrs.who tatlım daha ne yapıcaksın ellerine sağlık ,hamile hamile uğraşmışsın okadar ,afiyet olsun.

Anladım ama eşinin değerlerinde sorun olup bebişi süpriz yapıp gelenlerde var.Allah hayırlısını nasip etsin inşallah bebişin gelmiş olur bu ay.Ama aksi bile olsa üzülme daha yolun başındayız hayırlısıyla doğal yoldan olmazsa ama aşılamayla ama tüp bebişle hamile kalıcaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…