Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ellerine sağlık canım o halinle bu kadarını yapmışsın yeter
birde tatlı alsın eşin yada pratik bi sütlü tatlı yap olsun bitsinnn

dolapta 1 kutu baklava var dun almistik onu ikram ederim olmaz mi ki

bastan verdi ama fayda etmedi ilaca ragmen cikartinca kestim tam 5 aylik olduk canim artik sukur yolun yarisini gectim sanirim ben boyle kusarak bitiricem hamileligi anneme cekmisim

kan verdim acemiydi birdee canımı yaktı bir bakış attım hemen bayan hemşire geldiii sen çekil dedi azarladı canımı acıtanııı sonra bir daha aldılar kolumu talan etti adammm

sinir insanlar işte onlara herşey okadar kolayki 2 ay önce gevce acile gitmiştim iğne yapmıştı hemşire hala iğnenin yeri acıyo ya üzerine oturamıyorum

adetim bitti abdest alıp yapıştırdım ertesi akşam ilişki oldu ve çıkartıp banyomu yaptım o kadar canım. Başka bir zamanda yapıştırma zararlı olabilir

O zaman sen erken yumurtlamışsın peki tek ilişkimi oldu hamiş kaldığın ay belki o günki ilişkide değilde daha sonra gelmiştir bebişin.Kaç günde bir adet oluyorsun ve kaç gün sürüyor ?Şimdi bende mi acaba adet bitimi yapıştırsam yoksa yumurtlamadan sonramı yapıştırsam karar veremedim.:44:

mrs.who tatlım daha ne yapıcaksın ellerine sağlık ,hamile hamile uğraşmışsın okadar ,afiyet olsun.

Hamilelik bi yana cidden iyi degilim bugun yeter valla zaten yabanci degiller ama olsun kimse bana yapmiyo boyle yemeklerr dimi ya hamileyimm ben onlar banma pisiricekler aslinda :)))

bende her ay süpriz bekliyorum ama yok canım inşallah bu ay gelmiştir hediyemmmm
aslında çok takmıyordum ama bugün iyi değilim ondan fazla hassasımmm
iyi olucam tabiyki ve inanıyorum gelecek benimde bebeğimmm
benim bir tüp bebek denemem var canımmm
ikinciyide yaza kadar olmazsa düşünüyoruzzzz
ama bir kere aşılama istiyoruz yinede

Evet tatlında varmış başka hiçbirşeyle uğraşma.Hatta gelen misafirlerin gençse sofrayıda bırak onlar hazırlasın sen yemeği yapmışsın hazır yemeği ortaya getirmekte onlara kalsın yada duruma göre beraber hazırlarsınız.Çok yorma kendini.Mahşallah bebişinede sanada Hayırlısıyla sağlıcakla gelsin bebişin ayy çok heyecanlı en güzel zamanların karnında byümeye başlamıştırRabbim bizlerede nasip etsin inşallah

olur canım yaaa hemde bal gibi olur varken birdaha niye alacaksınnn ki

bende aslında denemek istiyorummm hem adet bitimi hem yumurtlama zamanı ama bir ayda iki kere yapmayın diyorlarrr:44::44::44:

ya cahilliyimi mazur göründe ne yapıştırıyosunuz ,benimde bebişim yok belki faydası olur

3 aylikken sismistim bile bayagi var karnim ilk 3 ayda 2 kg almistim ama karnim cikmisti simdi kilolarla beraber davul gibi oldum misafirim kuzenim 2 kucuk kizi ve halam ilk defa yemege gelicek kuzenim kocamda yardim eder aksama

kızlar nasılsınız pazartesii gnü teyze oldum rabbim bizlerede anne olmayı nasip etsin...bebişimiz iki gündür kakasını yapamıyor çok aglıyor ne yapmamız lazım bi bilgisi olan varmı?????

Hamilelik bi yana cidden iyi degilim bugun yeter valla zaten yabanci degiller ama olsun kimse bana yapmiyo boyle yemeklerr dimi ya hamileyimm ben onlar banma pisiricekler aslinda :)))
Tabii artık onlar seni çağırsın yemeğe ben şahsen hamiş kalırsam ayıplayan ayıplasın yan gelip yatmayı düşünüyorumGelen giden olursada hiçbişeycik yapamam gelen kendi yapsın kendi yesin

Gecikme olmasa insan üzülmeyecek belki bu kadarda gecikme olup umut ediyorsun sonu hüsran olunca çok kötü oluyor bende yaşadım bu durumu bir kaç kez ama güçlü olmamız lazım herşeye hazıtlıklı olmamaız lazım bir diğer aya umutla başlayabilmek için.İnşallah Allah seni daha fazla sınamasın bu ay göndersin meleğini sana

kızlar nasılsınız pazartesii gnü teyze oldum rabbim bizlerede anne olmayı nasip etsin...bebişimiz iki gündür kakasını yapamıyor çok aglıyor ne yapmamız lazım bi bilgisi olan varmı?????

gözünüz aydın canım
yeğenim yapamadığında saf zeytinyağı vermiştik biz azcık

gamze kuzum yorma sende kendini
bisürü şey yapmışsın zaten
ben hamile kaldım kalalı kıçımı koltuktan kaldırmıyorum

bununla ilgili bir sürü konu var istersen bak ama mesel yumurtalıkları sıcak tutması o ilişkide oldu demiyorum bende herkes gibi 12-18 arası yumurtluyorum. Kk da bir sürü konu var bak istersen ben yaptığım şekli anlattım sana. gerisi sana kalmış canım

3 aylikken sismistim bile bayagi var karnim ilk 3 ayda 2 kg almistim ama karnim cikmisti simdi kilolarla beraber davul gibi oldum misafirim kuzenim 2 kucuk kizi ve halam ilk defa yemege gelicek kuzenim kocamda yardim eder aksama

Olsun bebişin sağlıcakla gelsinde tek sorun kilolar olsun bebişini emzirirken sonrasındada peşinde koştuturken verirsin kiloları.Eşindemyardım edecekse sorun yok yormaz seni

tabi cnm onların çeşitçeşit yemek yapıp getirmeleri lazım. sen gebesin diye ,yabancı değillermiş zatende yapmışsın yapacağnı boşver :13:

slm canım valla şimdi biz ne desek olmaz siz en iyisi doktorona sormak daha minicik çünkü bizim dediğimiz iyi gelmeyebilir siz doktora sormadan kafadan ilaç kullanmayın emi canım buu arada tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün kuzum

inşallah canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar ferdam yokmu yaa bu prolatin ilacını kullanıpta yani dostınez mide bulantısı yaşayan varmı aranızda inanılmaz derecede bulanıyo midem günde 2 kere afedersiniz kusuyorum fikri olan varmı acaba

olur canım yaaa hemde bal gibi olur varken birdaha niye alacaksınnn ki

bende aslında denemek istiyorummm hem adet bitimi hem yumurtlama zamanı ama bir ayda iki kere yapmayın diyorlarrr:44::44::44:
Hayırlısı belkide adet olmıcaksınAdet olursan ozman düşünürsün bebem inşallah gelsin bu ay bebişin
ya cahilliyimi mazur göründe ne yapıştırıyosunuz ,benimde bebişim yok belki faydası olur

Hani şu bel ağrısında falan yapıştırılan yakılar varya onlardan bele yapıştırınca hamile kalmayı kolaylaştırdığı söyleniyor kk da bir çok topik var ama hangi gün yapıştırmalı emin edeğilim internetten bir araştır istersen

tesekkür ederim canım dünyanın en güzel duygusuymuş bunu çok ii anladım rrabbim bizlerede nasip eder inşallah ..daha küçük oldugu için ilaç kullanamayızda belki farklı bişiler bilen vardır diye umdum çok aglıyo dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…