valla ben medicale gidiyorum. naim ünsala. onun dışında inegölde ablamın dr. var mustafa kır çok ii bi dr. onada göründüm. yine medicalde bi dr.a göründüm. şimdi murat aslanı araştırdım.asistanıyla görüştüm aradım bugün. ama onun özel tamamen ücretleride epey pahalı. muayane ücr. 150 liraymış. tahlilleri dışarda yaptırıyosun tabi.hsg de 450 liraymış.ameliyatı sormadım vardı bikaç milyar.fakültede yalçın kimya var prof. onada gidebilirm muayane ücr. 200 liraymış.ayrıca acıbademde şahin bey varmış onuda inegöldeki dr. önerdi
oo burayı izmirliler bastı..
essahtan dedikleri gibi güzelmsinz laaa..
izmir hatunlarının farklı bi havası varda..
ne yani gayseride doğduk die biz suçlumuyuk şinci..
oxford vardıda benmi okumadım..
oo yeeeeee
gadasını aldığım kayseride doğdum ben gıı 4 sene oldu izmire geleli
peki alcayım bebek için muayenetye gittiğimizde bize sadece şeker hastalığın var mı?Irsi bir hastalık var mı?akraba evliliği var mı?diye sordu smeer tahlili aldı bişi çıkmadı.yalnız bi kızarıklık var minik bi yara olabilir dedi öyle kaldı sonra o ağustosta kontrolum.Bu yara mevzuu gebeliğe engel diye biliyorum ben ama önemsemedi sanki doktorum.Sen biliyon mu bununla ilgili bişi.Bi de başka kan vs. tahlili aldımı sizden???
özel jimer hastnesıne gıdıorum doktor nuray sözeri ben eşimin görevi için mustafa kemalpşadayım
slm arkadaşlar ben henüz kaltıldım aranıza.2,5 yıllık evliyim ve evliliğimin 4. ayında hamile olduğumu öğrendim ama kısa sürdü 2 ay kadar... bebişin kalbi durduve uzun zaman düşünmedik.6 aydan beri korunmuyoruz ve daha bebiş gelmek istemiyor. doktora gidip kontrollerimi yaptırdım herşey normal çıktı.sizce daha erkenmi ya artık sabırsızlanıyorummm başka bir sorunum olabilirmi?
doktor kımm ne zamndır ıstıosunbebık yasın kaç nekadarlık evlıısın
kızlar bu mantar dediğniz kaşıntı deelmi yaaa..
lanet olasıca bendede vardı..
dohtor bey krem verdi..
dohtor bey krem verdi..
benim profilde var resmim pek güzel sayılmam idare edin gari :79:
gel seveyim seni pastırma kokulu dostum..
izmirin kızları deniz kokuomuş..
bizde pastırma...
dohtor bey krem verdi..
kaşıntı ve yoğun beyaz kıvamlı akıntı bela bişey fitilsiz geçmiyo hatta benimki oldukça inatçıydı 2 kür ilaç kullandım doktor bile şaşırdı
dohtor bey krem verdi..
mustafa kırı duydum inegölde tanıdıklarım var.. medical park herseye bakan bı hastane ya o yuzden tercııh etmedım ıstedım kı ne yapıcaksam hepsı elımın altında olsn aşılamaysa bır hastanede olsun hsg ıse orda olsn bırı orda bırı burda olmasın dedım ama
bizde pastırma...
bizde pastırma...
Benim kullandığım 400 mg dr bazılarına 1 demiş bazılarına ise 2 demiş bilemiyorum ama birde yeterli olur sanırım şimdilik gebelik yok nasılsa henüz.
bİz 2.5 yaklaşık 3 yıldır korunmuyoruz artık tedaviye başlıyoruz şuan tahliller yapılıyor sonrasındada hayırlısıyla tedaviye başlayacağız yani kendiliğinden olacağı yok artık
kaşıntı, akıntı oluyo tatlım antibiyotik, sabun deterjan, kondom, vs bi sürü nedeni var ara ara hortluyo sonra gidiyo..
kaşıntı neyse de akıntı çok sinir bozucu oluyo, ıslak don sendromu
kaşıntı, akıntı oluyo tatlım antibiyotik, sabun deterjan, kondom, vs bi sürü nedeni var ara ara hortluyo sonra gidiyo..
kaşıntı neyse de akıntı çok sinir bozucu oluyo, ıslak don sendromu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?