Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

mustafa kırı duydum inegölde tanıdıklarım var.. medical park herseye bakan bı hastane ya o yuzden tercııh etmedım ıstedım kı ne yapıcaksam hepsı elımın altında olsn aşılamaysa bır hastanede olsun hsg ıse orda olsn bırı orda bırı burda olmasın dedım ama

oo burayı izmirliler bastı..
essahtan dedikleri gibi güzelmsinz laaa..
izmir hatunlarının farklı bi havası varda..
ne yani gayseride doğduk die biz suçlumuyuk şinci..
oxford vardıda benmi okumadım..
oo yeeeeee

benim profilde var resmim pek güzel sayılmam idare edin gari :79:

tatlım gebeliğe engel olanlarıda var olmayanlarıda yine onu dr. bilir. ayrıca tabiki kan tahlili hormon tahlili vs. herşeyi aldı. alttan muayane etti. yumurtalıklara rahime rahim ağzına baktı.

özel jimer hastnesıne gıdıorum doktor nuray sözeri ben eşimin görevi için mustafa kemalpşadayım

benim eşimde kemalpaşalı ama pek sevmez ben bilmiorum nasıll

hoşgeldin canım..
başın sağolsun..
bebişin gelsin bian önce sana inşallahhh hayırlısıyla...

doktor kımm ne zamndır ıstıosunbebık yasın kaç nekadarlık evlıısın

cnm atnı doktor :) bende nuray hanıma gittim
1 yıl olucak evleneli geçen ay başladık çalışmlara adet oldum işte ikinci ay olucak kısmetse
26 yaşındayım

sende anlatc nm kendini bu arada ihsaniyedeyim bende :)

kızlar bu mantar dediğniz kaşıntı deelmi yaaa..
lanet olasıca bendede vardı..
dohtor bey krem verdi..

Canım bende daha önce kaç defa mantar oldum hiçbir krem fayda etmiyor bir vajinal kapsül var o fayda ediyor birde fluzole isimli ilaç içinde iki adet hap var birini bir hafta birinide ikinci hafta içiyorsun 24 saat içinde kesiliyor akıntıda kaşıntıda kalmıyor

Son düzenleme:
dohtor bey krem verdi..

kaşıntı ve yoğun beyaz kıvamlı akıntı bela bişey fitilsiz geçmiyo hatta benimki oldukça inatçıydı 2 kür ilaç kullandım doktor bile şaşırdı

dohtor bey krem verdi..

off ya bendede var kaşıntı bunca dert yetmezmiş gibi bide kaşıntı çıktı başıma cleocin vardı evde onu kullanıyorum iyi geliyo sanki ev ev değil ecza deposu ne ararsan var

kaşıntı ve yoğun beyaz kıvamlı akıntı bela bişey fitilsiz geçmiyo hatta benimki oldukça inatçıydı 2 kür ilaç kullandım doktor bile şaşırdı

ben kremlerle geçirttim.
ama okadar önemli olsaydı doktor banada fitil verirdi dimi.
sdc krem verdiğine göre...

dohtor bey krem verdi..

kaşıntı, akıntı oluyo tatlım antibiyotik, sabun deterjan, kondom, vs bi sürü nedeni var ara ara hortluyo sonra gidiyo..
kaşıntı neyse de akıntı çok sinir bozucu oluyo, ıslak don sendromu

anladım canım. ben naim beye tavsiye üzerine gitmiştim medicaldeymiş o yüzden oraya gittim bende. ayrıca medicalde hsg vs. çektiremiyormuyum ?? neden ayrı ayrı olsun valla anlamadımm

evet cnm ne bilim herkes 2- 3 adet alınca bana az geldi birden :)

hayırlısı olsun cnm belki en hayılısı böyledir tedaviler en kısa zamanda sonuç verir hiç üzme kendini

kaşıntı, akıntı oluyo tatlım antibiyotik, sabun deterjan, kondom, vs bi sürü nedeni var ara ara hortluyo sonra gidiyo..

ay öliciim gülmektennnnnn

ama zaten kadınlarda normalde akıntı olmazmı..
bu ikisini kaşıntının dışında nasıl ayırıcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…