kızlar ferdam yokmu yaa bu prolatin ilacını kullanıpta yani dostınez mide bulantısı yaşayan varmı aranızda inanılmaz derecede bulanıyo midem günde 2 kere afedersiniz kusuyorum fikri olan varmı acaba
tesekkür ederim canım dünyanın en güzel duygusuymuş bunu çok ii anladım rrabbim bizlerede nasip eder inşallah ..daha küçük oldugu için ilaç kullanamayızda belki farklı bişiler bilen vardır diye umdum çok aglıyo dayanamıyorum
Hayırlısı belkide adet olmıcaksınAdet olursan ozman düşünürsün bebem inşallah gelsin bu ay bebişin
Hani şu bel ağrısında falan yapıştırılan yakılar varya onlardan bele yapıştırınca hamile kalmayı kolaylaştırdığı söyleniyor kk da bir çok topik var ama hangi gün yapıştırmalı emin edeğilim internetten bir araştır istersen
bununla ilgili bir sürü konu var istersen bak ama mesel yumurtalıkları sıcak tutması o ilişkide oldu demiyorum bende herkes gibi 12-18 arası yumurtluyorum. Kk da bir sürü konu var bak istersen ben yaptığım şekli anlattım sana. gerisi sana kalmış canım
canım zeytinyağı verdik biz yeğenime
demin de yazdım ama görmedin
pardon canım görmemişim verdik poposunada sürdük ama yapamıyo kendini sıkıyo olmuyo yinede
tesekkür ederim canım dünyanın en güzel duygusuymuş bunu çok ii anladım rrabbim bizlerede nasip eder inşallah ..daha küçük oldugu için ilaç kullanamayızda belki farklı bişiler bilen vardır diye umdum çok aglıyo dayanamıyorum
kızlar nasılsınız pazartesii gnü teyze oldum rabbim bizlerede anne olmayı nasip etsin...bebişimiz iki gündür kakasını yapamıyor çok aglıyor ne yapmamız lazım bi bilgisi olan varmı?????
doktora giderseniz fitil verir canım
çok sıkıntı çekiyorsa fitil verin bence
ablam da yediklerine dikkat etsin
muhtemelen sütünden geçiyor bebişe kabız yapcak bişey
Anladım pufyycim sağol canımBen sen olumlu sonuç aldığın için senin nasıl uyguladığını merak ettim bende senin gibi uygulayacağım.Dediğin gibi belki diğer günler yapıştırmanın bir zararı olabilir.Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Ben sen tek ilişkiyle hamiş kaldın sandımda ondan şaşırdım
valla canım benim biliyoruz bir takım şeyleri ama kulktan duyma şeyler biliyoruz şimdi desek yan etkisi olur miniğimize yaramaz o vebal ağır olur bence vakit kaybetmeden gösterin doktora yeni doğan bebişlerde olur genelikle diye biliyorum ama en güvenlisi doktorunuza danışmak gülüm aminnn bilirim yakınımızdaki bebeklere bile aklımız gidiyor hele birde kendii çocuğumuz olsa aklımızı kaçırırız sanırım inşş dualarımız kabul olurda en kısa zamanda bizlerde yaşarız o mutluluğu benim yerime çok öp onu olurmukusurumuzada bakama yardımcı olamadık tatlım ama dediğim gibi ben şahsı adıma cesaret edemem ne desem olmaz kuzucum
burdayım canım
pc başında uyucam şimdi çok uyku bastı da yazmıyorum okuyorum sadece
canım dostinex çok ağır bir ilaç zaten
sen en son 2 gün önce içmedin mi canım bugün tekrar mı içtin?2. yi mi içtin?
3er gün arayla içeceksin biliyorsun de mi?
eğer çok yan etkisi varsa ve bu 2. ise birdaha içme agnucastona başla
bende de baş dönmesi yapmıştı normal yani
baş dönmesi yapınca bıraktım ben 2buçuk içip
sağol canım ne zormuş bakmak yaaaa
canım görmedim biran yoksun sandım şimdii söyle söyliyim salı 1.sini aldım bugünde 2. sini aldım ama aldığım günlerde özellikle ve ertesi gün mide bulantısı yapıyor ve afedersin kusuyorum çok fena bırakayımmı şimdi ne dersin hayıtamı bşlıyım birde hayıtı sadece sabahlarımı almak gerekiyo kuzum
aslında ben nedense adetin hemen peşine hamile kaldığımı düşünüyorum aslında, daha önceki gbeliğimdede sadece adet bitimi ilişki olmuştu sonra 10-12 gün kadar ayrıydık eşimle o dönemde bişey olmadı zaten ve sonra hmile olduğumu öğrenmiştim. Ben nedense adet bitimi olduğunu düşünüyorum
valla canım hap ağır
bende de yan etkisi olunca bıraktım ben
sen 2 içtin ben 2buçuk içtim işte çok fark yok
bırak istersen canım, kendi tercihin
zaten ben garanti olsun diye 4 tane iç dedim, ben de 4 tane içemedim çünkü dayanamadım yan etkilerine
yarından itibaren hayıta başla
sabah akşam farketmez istediğin zaman içebilirsin hayıtı
onun hiçbir yan etkisi yok
valla canım hap ağır
bende de yan etkisi olunca bıraktım ben
sen 2 içtin ben 2buçuk içtim işte çok fark yok
bırak istersen canım, kendi tercihin
zaten ben garanti olsun diye 4 tane iç dedim, ben de 4 tane içemedim çünkü dayanamadım yan etkilerine
yarından itibaren hayıta başla
sabah akşam farketmez istediğin zaman içebilirsin hayıtı
onun hiçbir yan etkisi yok
tamam gülüm sağolasın bırakayım bende olmuyo çünkü yüzüm gözlerimin altı morardı kusmaktan kırmızı kırmızı iğne ucu gibi döktü hep yarına başlıyım hayıta tşk ediyorum canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?