Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ferdam yokmu yaa bu prolatin ilacını kullanıpta yani dostınez mide bulantısı yaşayan varmı aranızda inanılmaz derecede bulanıyo midem günde 2 kere afedersiniz kusuyorum fikri olan varmı acaba

burdayım canım
pc başında uyucam şimdi çok uyku bastı da yazmıyorum okuyorum sadece

canım dostinex çok ağır bir ilaç zaten
sen en son 2 gün önce içmedin mi canım bugün tekrar mı içtin?2. yi mi içtin?
3er gün arayla içeceksin biliyorsun de mi?
eğer çok yan etkisi varsa ve bu 2. ise birdaha içme agnucastona başla

bende de baş dönmesi yapmıştı normal yani
baş dönmesi yapınca bıraktım ben 2buçuk içip

canım zeytinyağı verdik biz yeğenime
demin de yazdım ama görmedin

soğol canımmmmmmmmmmm

Anladım pufyycim sağol canımBen sen olumlu sonuç aldığın için senin nasıl uyguladığını merak ettim bende senin gibi uygulayacağım.Dediğin gibi belki diğer günler yapıştırmanın bir zararı olabilir.Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Ben sen tek ilişkiyle hamiş kaldın sandımda ondan şaşırdım

pardon canım görmemişim verdik poposunada sürdük ama yapamıyo kendini sıkıyo olmuyo yinede

doktora giderseniz fitil verir canım
çok sıkıntı çekiyorsa fitil verin bence
ablam da yediklerine dikkat etsin
muhtemelen sütünden geçiyor bebişe kabız yapcak bişey

valla canım benim biliyoruz bir takım şeyleri ama kulktan duyma şeyler biliyoruz şimdi desek yan etkisi olur miniğimize yaramaz o vebal ağır olur bence vakit kaybetmeden gösterin doktora yeni doğan bebişlerde olur genelikle diye biliyorum ama en güvenlisi doktorunuza danışmak gülüm aminnn bilirim yakınımızdaki bebeklere bile aklımız gidiyor hele birde kendii çocuğumuz olsa aklımızı kaçırırız sanırım inşş dualarımız kabul olurda en kısa zamanda bizlerde yaşarız o mutluluğu benim yerime çok öp onu olurmu kusurumuzada bakama yardımcı olamadık tatlım ama dediğim gibi ben şahsı adıma cesaret edemem ne desem olmaz kuzucum

kızlar nasılsınız pazartesii gnü teyze oldum rabbim bizlerede anne olmayı nasip etsin...bebişimiz iki gündür kakasını yapamıyor çok aglıyor ne yapmamız lazım bi bilgisi olan varmı?????

Aminnn.Bbeişinizi Allah analı babalı büyütsün ama bu topiktekiler hamiş kalmaya çalışanlar ve hamişler henüz bebişi doğmuş olan yok oyüzden sana yardımcı olan çıkarmı bilemiyorum.Bence sen kk da doğum ve sonrasında bir konu aç mutlaka yardımcı olan çıkacaktır.Bebişe geçmiş olsun inşlalah en kısa zamanda bu sorunu çözersiniz.

aslında ben nedense adetin hemen peşine hamile kaldığımı düşünüyorum aslında, daha önceki gbeliğimdede sadece adet bitimi ilişki olmuştu sonra 10-12 gün kadar ayrıydık eşimle o dönemde bişey olmadı zaten ve sonra hmile olduğumu öğrenmiştim. Ben nedense adet bitimi olduğunu düşünüyorum

saol tatlım ya cennet kokuyo vallahi cıkıyorum ben kendinize ii bakın ....

canım görmedim biran yoksun sandım şimdii söyle söyliyim salı 1.sini aldım bugünde 2. sini aldım ama aldığım günlerde özellikle ve ertesi gün mide bulantısı yapıyor ve afedersin kusuyorum çok fena bırakayımmı şimdi ne dersin hayıtamı bşlıyım birde hayıtı sadece sabahlarımı almak gerekiyo kuzum

sağol canım ne zormuş bakmak yaaaa

Canım senin için ineternetten bir çözüm bulmaya çalıştım ama dr. gitmeniz şart sanırım.
Bu yazı çıkıyor genelde karşıma
Anne sütü ile beslenen bebeklerde kabızlık sık rastlanan bir sorun değildir. Bebeğin 3-4 günde yaptığı sert dışkıyı kabızlık olarak tarif edebiliriz. Böyle bir durumla karşılaşırsanız doktorunuzla konuşmalısınız.

valla canım hap ağır
bende de yan etkisi olunca bıraktım ben
sen 2 içtin ben 2buçuk içtim işte çok fark yok
bırak istersen canım, kendi tercihin
zaten ben garanti olsun diye 4 tane iç dedim, ben de 4 tane içemedim çünkü dayanamadım yan etkilerine
yarından itibaren hayıta başla
sabah akşam farketmez istediğin zaman içebilirsin hayıtı
onun hiçbir yan etkisi yok

Anladım olabilir neden olmasın bazen yumurtlama günü değişebiliyor.Bende adet bitimi ertesi günü her ay mutlaka değerlendiririm.Bundan sonraki ay yakıyı deniyicem.Geçmişte denediğim iki ay olmuştu ama ben geç yapıştırmıştım bir sonuç alamdım birde adet bitimi yapıştırarak deniyicem.

Ben sıkıldım artık gelmek istiyorum,
Dokuz aydır bu daracık yerde sıkıldım,
Tekme atıyorum gelmek istiyorum,
beni duyan yok işiten yok üzülüyorum.

Ben sizin dünyanıza gelmek istiyorum,
Annemi babamı abimi görmek istiyorum,
Bu daracık yerde sıkıldım,
Sizlerle buluşmak istiyorum.

Dedem babannem amcam yengem yeğenlerim,
Sizleride merak ediyorum,
Sizlerle tanışmak için çırpınıyorum,
Sizin dünyanızı görmek istiyorum.

Anneciğim seni çok yordum biliyorum,
Babamın telaşını hissediyorum,
Abimle tanışmak için can atıyorum,
Ben sizi çok özledim buluşmak istiyorum.

tamam gülüm sağolasın bırakayım bende olmuyo çünkü yüzüm gözlerimin altı morardı kusmaktan kırmızı kırmızı iğne ucu gibi döktü hep yarına başlıyım hayıta tşk ediyorum canım benim

Ferdam canım dotinex ne ilacı bende ne duysam hemen merak ediyorumHani gebe kalmaya yardımcı birşeyse bende kullanayım birde onu deneyim

çok ağır bir hap olduğunu baştan söyleyecektim ama psikolojik olarak etkilenme belki sende bişey yapmaz diye dememiştim
demekki gerçekten ağır bir hap
bırak o zaman canım
ihmal etmeden hayıtı iç
bata 3-4 gün kala da bırakırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…