Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hülyam hoşgeldin bu şiirin bana kardeşimi hatırlattı küçükken hep derdi annemin karnındayken sürekli vuruyodum beni çıkarın diye ama beni duymuyodunuz diyee nasılsın bebeğim

Hoşgeldin canım.Paylaşım için teşekkürlerÇok güzel bir şiir.Ama bebeişler merak etmesin yeterki gelsinler biz onları taşımaktan hiiiç yorulmayızhiç isyan etmeyiz

ne güzelmişş

Ferdam canım dotinex ne ilacı bende ne duysam hemen merak ediyorumHani gebe kalmaya yardımcı birşeyse bende kullanayım birde onu deneyim
prolaktin ilacı canım
boşver sen ne duy ne bil
çok ağır bir hap
ve umarım ihtiyacınız olmaz hiç

oyy kıyamam benim düşünceli arkadaşım sağolasın canım benim bıraktım gitti daha içmem artık hayırlısı Allahtan peki ferdam bu hormon böyle bir ömür olucakmı acaba tekrar edecekmi :44::44::44:

slm canlar ankarada acayip kar yağıyor dışarı çıkmaya korkuyorum tipi var resmen

Hoşgeldin canım.İstanbul dada aynı şekilde çok güzel pamuk gibi kar yağıyor camdan bakıyorum heryer bembeyaz.Benim bir kediciğim var ilk defa kar gördü bugün biraz dışarı çıkardım nasıl hoşuna gitti bir o yana bir bu yana koşturuyor havadaki karları yakalamaya çalışyor

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız
size bir sorum var eşim geçenlerde sperm ve hormon testi yaptırdık hareketsizlik var dedi dr ilaç verdi 1 ay boyunca kullancak sonra tekrar test yaptırcak.bu arada ilaç bitene kadar korunmak gerekirmi.hani bizler ilaçlara dikkat ediyoruz içmiyoruz neolur olmaz die eşlerde de bu geçerlimidir.
birde bana hala dr hormon testi yapmadı gerek yok dedi bu hayıt hapı kullananlar hiç bir sebep olmadanmı kullanıyor yoksa herhangi bir hormon seviyesini dengelemek içinmi.bende başlasam mı acaba bu ilaca

canım zaten hamile kaldığında yükselecek bu hormon
yani herkeste yükselir
emzirme döneminde de yüksek olacak
zaten hamilelik sonrası 1 sene kadar adet olmamanın nedeni prolaktin yüksekliği
ondan sonra tekrarlar mı bilemiyorumki
eğer benzer sıkıntılar yaşarsak gider baktırırız canım
hem çocuk düşünmedikçe prolaktinin bize bir zararı yok

prolaktin ilacı canım
boşver sen ne duy ne bil
çok ağır bir hap
ve umarım ihtiyacınız olmaz hiç

Anladım canım sağol bilgilendirdiğin için.Aslında kullanabileceğim birşey olsaydı ağırlığı önemli değil kullanırdım ben herşey bebeiş içinferdam benim prolaktin 16.80 dr. normal dedi değerime ama ısrarlı ısrarlı da göğsünden süt geliyormu diye sordu kaç defa sence benim sonucumda kritikmi içmemi gerektirecek bir durum var mı?

hülyam hoşgeldin bu şiirin bana kardeşimi hatırlattı küçükken hep derdi annemin karnındayken sürekli vuruyodum beni çıkarın diye ama beni duymuyodunuz diyee nasılsın bebeğim

elifim hoşbuldum bitanem öle nette gezerken raastladım hemen sizlerle paylaşmak istedim bu şiiri...

cok hoşuma gitti umarım sende begenmişsindir

iyim bebeğim kız kardeşim geldi tatilede onunla vakit geciriyorum iyi oluyo ya sayesinde sabah kahvaltısı yapıyorum

normalde yapmam kilo alcam o değill sen nasılsın bebem haplardan ikayet ediyosun sanırım iyi gelmediyse bencede bırak canım

bende bugün hayıtı bırakcam hayırlısı bakalım

bende evde boş durmuyorum bakın sal ve eldiven ördüm Eki Görüntüle 334605 Eki Görüntüle 334606
ellerine sağlık güzel olmuşş

bence korunmanıza gerek yok
ki zaten olsaydı doktor korunun derdi
sana neden hormon test yapmadığını hiç anlamadım
bence yaptırmalısın
hayıtı ilk olarak ben prolaktin yüksekliği için kullandım
ama hiçbir sorunu olmayan arkadaşlar da kullanıyor
hormonları dengeliyor ve kaliteli yumurtlamayı sağlıyor
yan etkisi de yok
istersen başlayabilirsin

değerin referans aralığında
ama üst sınıra yakın
o yüzden sormuştur
sen hayıt kullanıyor musun?
hayıt kullanıyorsan zaten hiçbişeye gerek yok canım

kIZLAR ELEKTRİKLER GİTTİ CEVAP FALANDA YAZAMADIM.Ben hastaneye gidiyorummmmm öpüyorum heppinizi dua edin umarım hayırlısı sonuçlarla karşılaşırım yoksada üzülmeyeceğim....

canım bu hayıtı nerden alıyosunuz değişik ismi falan var

anladım canım hayırlısı Allahtan o zaman bakalım ne olacak inşş artık hayırlısıyla hamile kalırımda herşer geride kalır kuzucum benim sen neden uyukluyosun hayırdır canım

anladım canım hayırlısı Allahtan o zaman bakalım ne olacak inşş artık hayırlısıyla hamile kalırımda herşer geride kalır kuzucum benim sen neden uyukluyosun hayırdır canım

hayırlısı tabi
sonrasını düşünme
hem hayıtı kullanırız yükselirse boşver

bilmemki niye uyuyorum
erken de kalkmadım ama uyku bastı nedense

değerin referans aralığında
ama üst sınıra yakın
o yüzden sormuştur
sen hayıt kullanıyor musun?
hayıt kullanıyorsan zaten hiçbişeye gerek yok canım

Hayıta geçen ay başlamıştım bu ayda devam ediyorum.Birde ben glifor a başlamak istiyorum senin bu konuda bir fikrin varmı glifor kullananlar dan hamile kalanlar var hemde kilo verdiriyormuş.Bugün gidip tanıdık bir eczacımız var sormak istiyorum.Sen ne dersin bir kaç ay içeyimmi sence.Ben artık hapları şekert gibi görüyorum kafama göre

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…