Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

beğendim kuzum güzel dedim yaaa kardeşimide hatırlattı bana güzel şiir oh ne güzel kardeşin yanında valla keyif sizin gülüm ayrıca sabah kahvaltısı çok önemli kilo alırım diye düşünme yemene bak sonraki öğpünlerine dikkat et canım benim bende iyiyim de ilaçın yan etkileri oldu midem çok bulanıyo afedersin çok fena kusuyorum 2 posta günde ferdama sordum sağolsun oda ağır ilaç dedi bıraktım bende daha içmiyce yarın hayıta başlıyorum bende bakalım hayırlısı Allahtan inş

bence korunmanıza gerek yok
ki zaten olsaydı doktor korunun derdi
sana neden hormon test yapmadığını hiç anlamadım
bence yaptırmalısın
hayıtı ilk olarak ben prolaktin yüksekliği için kullandım
ama hiçbir sorunu olmayan arkadaşlar da kullanıyor
hormonları dengeliyor ve kaliteli yumurtlamayı sağlıyor
yan etkisi de yok
istersen başlayabilirsin[/QUOTE]

ürolog herhangi birşey söylemedi ben sadece ilaç kullanıyor die tedirgin oldum.eşimde de prolaktin hormonu biraz yüksek çıktı.ben reglimin 3. günü gittim gerek yok dedi devlet h. özele gittim başka bi ay oda gerek yok dedi bir kaç ay daha bekle dedi hatta eşime test bile istemediler çok erken 1 yıl olmadan ıstemiyoruz dediler ama biz dayanamadık yaptırdık bu arada da 9 aydır istiyoruz bebek.bilmiyorum ama drlara laf anlatmak gerçekten zor.başta yapılsa belki bu kadar zaman kaybı olmazdı.gerçi herşeyin hayırlısı elbet verdır hayırlı zamanı

Hoşgeldin canım.Paylaşım için teşekkürlerÇok güzel bir şiir.Ama bebeişler merak etmesin yeterki gelsinler biz onları taşımaktan hiiiç yorulmayızhiç isyan etmeyiz

hoşbulduk bitanem benm..ağzından bal damlıyo valla hele onlar hayırlısıyla bi gelsinde gıkımızı cıkaramayız da...

işte bizim bebişler nazlı cıktı hayatım ille bizi uğraştıracaklar ..birsürü şeyler denettircekler öyle yola koyulcaklar

hakkaten ya tatlım pozisyonmu dersin hayıt hapımı dersin ovücan kitimi dersin keçiboynuzu pekmezimi dersin valla

hayatımda hiçbişey için bu kadar uğraşmazdım .. bunları önceden bilmeyen ben bile artık soranlara tavsiye etmeye başladım

boşuna bu topik çok faydalı diye bas bas bağırmıyoz ..boşuna 1.seçilmedi dimi bitanem...

gliforu hiç duymadım ben canım, sor bi eczacıya bence de
ama hayıta devam et bence

boşver sen onları ya
git tahlilini yaptır
belki bi sıkıntı varsa eğer hemen tedavi yoluna gidersiniz
mesela bende hiçbir belirti vermemesine rağmen tsh ve prolaktin yüksekmiş
o yüzden hamile kalamamışım 6 ay
sonra hayıtı kullandım tsh içinde ilaç kullandım
o ay hamile kaldım

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün biz anca uyanabildik valla
duş alacağız şimdi

Benimde 3 yıl içinde denemdiğim kalmadı neredeyse.Klomen, hayıt hapı, sarophene, yakı yapıştırma, progestan,incir kürü, keçi boynuzu kürü, ballı tarrçın ve çörek otu karışımı,branca ursulı, preseed ve daha aklıma gelmeyen birsürü şey.Gelsin artık bizim nazlı bebişlerimizde

kayganlaştırma amaçlı vazelin yada tükürük kullanıomusunuz? ben bişiler udydumda bende yeni gelinim..

canımm benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim minik oğluşunu korusun inşallah
bu ay geçti tahlil için ama ben hayıta başlasam ozaman varmı başlamak için belli tarih yoksa alıp yarın bile başlayabilirmiyim
bu arada iyiki varsın nezaman aklıma birşey takılsa yazsam hemen cevap verirsin, yardımcı olan sayılı arkadaşlardansın teşekkür ederim

gliforu hiç duymadım ben canım, sor bi eczacıya bence de
ama hayıta devam et bence
Bugün sorucam kafaya taktım ben o ilacı bir o kaldı sanırım denemediğim aşılama öncesi onuda denemiş olayım bebiş olmasa bile bir kaç kilo vermiş olurum.Eczacımıza güveniyorum dr. dan bile bilgili o kullan bir kaç ay yan etkisi yok fazla derse başlıcam bu gün.Tabi hayıtada devam.Ben hayıtı hamile kalana kadar bırakmayı düşünmüyorum hayıt ve euthrox ialçlarım sabit benim
epeydir uyutmuyordu böyle
yok ya yatmıcam boşverin
hem ben gülbebeği bekliyorumm
Bende çok sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum sonucunu ama akşam bakıcam artık. Annem rahatsızdı dün bir ona gidip bakayım belki birşeye ihtiyacı vardırYardım ederim biraz akşamda yemeği orada yer öyle geliriz eve.
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün biz anca uyanabildik valla
duş alacağız şimdi

Biz iyiyiz sen nasılsın bakalım yada siz mi demeliydim

uyusun da büyüsün
hoşgeldin

hoşbulduk canım yaa uyuyup büyüyeceğiz canım ama seninde uykun gelmiş zorlama kendini yat uyu 1-2 saat
canım elimde çoook eski bi çin takvimi var ve bugüne kadar hiç yanılmadı abimlerde kuzenlerde ablamda yani bugüne kadar sekmedi söyleyin de sizinkilere de bakayım

diğer ay yaptırırsın canım tahlillerini
ama inşallah gerek kalmaz tahlile falan
normalde biz hayıta adetli iken başlıyoruz, yumurtalar oluşmaya başladığı için
ama özel bir zamanı yok aslında alıp başlayabilirsin hemen
adete bir hafta 10 gün kala falan yumurtlama bitmiş olacağından bırakıyor arkadaşlar
hormon sorunu olanlar 3 gün kalana kadar devam ediyor (ben böyle yapmıştım)
adet olursan eğer adetin 3. günü başlarsın tekrardan

bu arada rica ederim ne demek

kayganlaştırma amaçlı vazelin yada tükürük kullanıomusunuz? ben bişiler udydumda bende yeni gelinim..

Kesinlikle kullanma bebiş düşünüyorsan spermleri öldürüyor.Ütopyacığım ında dediği gibi preseed kullanabilirsin hem kayganlık sağlıyor hemde doğal yoldan hamile kalma şansını arttırıyor.Ben iki aydır kullanıyorum geçen ay br sonuç alamadık.Ama bebiş istediğimiz için sık halvet oluyor haliyle kurulukta oluyor bu soruna çok iyi çözüm oldu.

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız pazartesii gnü teyze oldum rabbim bizlerede anne olmayı nasip etsin...bebişimiz iki gündür kakasını yapamıyor çok aglıyor ne yapmamız lazım bi bilgisi olan varmı?????

tatlim 1-2 cay kasigi zeytinyagi icirin ayrica karnini ve makat bolgesinide zeytinyagiyla azicik ovalarsaniz rahatlar daha dogurmadim ama ailedeki bebiklerde uygulanan yontemlere bizzat sahidim :)

ben alistirdim canimmm kimseden yardim beklemedim basimin caresine baktim bakiyorum hakettim yani :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…