elifim hoşbuldum bitanem öle nette gezerken raastladım hemen sizlerle paylaşmak istedim bu şiiri...
cok hoşuma gitti umarım sende begenmişsindir
iyim bebeğim kız kardeşim geldi tatilede onunla vakit geciriyorum iyi oluyo ya sayesinde sabah kahvaltısı yapıyorum
normalde yapmam kilo alcam o değillsen nasılsın bebem haplardan ikayet ediyosun sanırım iyi gelmediyse bencede bırak canım
bende bugün hayıtı bırakcam hayırlısı bakalım
Hoşgeldin canım.Paylaşım için teşekkürlerÇok güzel bir şiir.Ama bebeişler merak etmesin yeterki gelsinler biz onları taşımaktan hiiiç yorulmayızhiç isyan etmeyiz
hayırlısı tabi
sonrasını düşünme
hem hayıtı kullanırız yükselirse boşver
bilmemki niye uyuyorum
erken de kalkmadım ama uyku bastı nedense
Hayıta geçen ay başlamıştım bu ayda devam ediyorum.Birde ben glifor a başlamak istiyorum senin bu konuda bir fikrin varmı glifor kullananlar dan hamile kalanlar var hemde kilo verdiriyormuş.Bugün gidip tanıdık bir eczacımız var sormak istiyorum.Sen ne dersin bir kaç ay içeyimmi sence.Ben artık hapları şekert gibi görüyorum kafama göre
hayırlısı tabi
sonrasını düşünme
hem hayıtı kullanırız yükselirse boşver
bilmemki niye uyuyorum
erken de kalkmadım ama uyku bastı nedense
ürolog herhangi birşey söylemedi ben sadece ilaç kullanıyor die tedirgin oldum.eşimde de prolaktin hormonu biraz yüksek çıktı.ben reglimin 3. günü gittim gerek yok dedi devlet h. özele gittim başka bi ay oda gerek yok dedi bir kaç ay daha bekle dedi hatta eşime test bile istemediler çok erken 1 yıl olmadan ıstemiyoruz dediler ama biz dayanamadık yaptırdık bu arada da 9 aydır istiyoruz bebek.bilmiyorum ama drlara laf anlatmak gerçekten zor.başta yapılsa belki bu kadar zaman kaybı olmazdı.gerçi herşeyin hayırlısı elbet verdır hayırlı zamanı
ne güzelmişş
prolaktin ilacı canım
boşver sen ne duy ne bil
çok ağır bir hap
ve umarım ihtiyacınız olmaz hiç
Acaba neden uyuyorsunBebştendir canım bebeişin büyüyor haliyle yoruluyorsundur
bebiştendir o zaman kuzucumm uykusu gelmiştir zorluyodur seni yat dinlennn sen canımıniçi
hoşbulduk bitanem benm..ağzından bal damlıyo valla hele onlar hayırlısıyla bi gelsinde gıkımızı cıkaramayız da...
işte bizim bebişler nazlı cıktı hayatım ille bizi uğraştıracaklar ..birsürü şeyler denettircekler öyle yola koyulcaklar
hakkaten ya tatlım pozisyonmu dersin hayıt hapımı dersin ovücan kitimi dersin keçiboynuzu pekmezimi dersin valla
hayatımda hiçbişey için bu kadar uğraşmazdım .. bunları önceden bilmeyen ben bile artık soranlara tavsiye etmeye başladım
boşuna bu topik çok faydalı diye bas bas bağırmıyoz ..boşuna 1.seçilmedi dimi bitanem...
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün biz anca uyanabildik valla
duş alacağız şimdi
Selam kızlar. Ben henüz 2 haftalık gelinim ama bebeğimiz olsun istiyorum. 3 senedir beraberiz eşimle zaten. Ben 26 yaşındayım bide. Korunmuyorum, vardır bi zamanı, Allah ne zaman yazdıysa o zaman gelsin bebeğiimiz diyorum. Ne zaman olur rabbim bilir ama sizce çok mu acele ediyorum?
kayganlaştırma amaçlı vazelin yada tükürük kullanıomusunuz? ben bişiler udydumda bende yeni gelinim..
boşver sen onları ya
git tahlilini yaptır
belki bi sıkıntı varsa eğer hemen tedavi yoluna gidersiniz
mesela bende hiçbir belirti vermemesine rağmen tsh ve prolaktin yüksekmiş
o yüzden hamile kalamamışım 6 ay
sonra hayıtı kullandım tsh içinde ilaç kullandım
o ay hamile kaldım
Bugün sorucam kafaya taktım ben o ilacı bir o kaldı sanırım denemediğim aşılama öncesi onuda denemiş olayım bebiş olmasa bile bir kaç kilo vermiş olurum.Eczacımıza güveniyorum dr. dan bile bilgili o kullan bir kaç ay yan etkisi yok fazla derse başlıcam bu gün.Tabi hayıtada devam.Ben hayıtı hamile kalana kadar bırakmayı düşünmüyorum hayıt ve euthrox ialçlarım sabit benimgliforu hiç duymadım ben canım, sor bi eczacıya bence de
ama hayıta devam et bence
Bende çok sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum sonucunu ama akşam bakıcam artık. Annem rahatsızdı dün bir ona gidip bakayım belki birşeye ihtiyacı vardırYardım ederim biraz akşamda yemeği orada yer öyle geliriz eve.epeydir uyutmuyordu böyle
yok ya yatmıcam boşverin
hem ben gülbebeği bekliyorumm
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün biz anca uyanabildik valla
duş alacağız şimdi
uyusun da büyüsün
hoşgeldin
canımm benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim minik oğluşunu korusun inşallah
bu ay geçti tahlil için ama ben hayıta başlasam ozaman varmı başlamak için belli tarih yoksa alıp yarın bile başlayabilirmiyim
bu arada iyiki varsın nezaman aklıma birşey takılsa yazsam hemen cevap verirsin, yardımcı olan sayılı arkadaşlardansın teşekkür ederim
kayganlaştırma amaçlı vazelin yada tükürük kullanıomusunuz? ben bişiler udydumda bende yeni gelinim..
kızlar nasılsınız pazartesii gnü teyze oldum rabbim bizlerede anne olmayı nasip etsin...bebişimiz iki gündür kakasını yapamıyor çok aglıyor ne yapmamız lazım bi bilgisi olan varmı?????
gözünüz aydın canım
yeğenim yapamadığında saf zeytinyağı vermiştik biz azcık
gamze kuzum yorma sende kendini
bisürü şey yapmışsın zaten
ben hamile kaldım kalalı kıçımı koltuktan kaldırmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?