epeydir uyutmuyordu böyle
yok ya yatmıcam boşverin
hem ben gülbebeği bekliyorumm
hoşbulduk canım yaa uyuyup büyüyeceğiz canım ama seninde uykun gelmiş zorlama kendini yat uyu 1-2 saat
canım elimde çoook eski bi çin takvimi var ve bugüne kadar hiç yanılmadı abimlerde kuzenlerde ablamda yani bugüne kadar sekmedi söyleyin de sizinkilere de bakayım
Biz iyiyiz sen nasılsın bakalım yada siz mi demeliydim
hoşbulduk canım yaa uyuyup büyüyeceğiz canım ama seninde uykun gelmiş zorlama kendini yat uyu 1-2 saat
canım elimde çoook eski bi çin takvimi var ve bugüne kadar hiç yanılmadı abimlerde kuzenlerde ablamda yani bugüne kadar sekmedi söyleyin de sizinkilere de bakayım
beğendim kuzum güzel dedim yaaa kardeşimide hatırlattı bana güzel şiir oh ne güzel kardeşin yanında valla keyif sizin gülüm ayrıca sabah kahvaltısı çok önemli kilo alırım diye düşünme yemene bak sonraki öğpünlerine dikkat et canım benim bende iyiyim de ilaçın yan etkileri oldu midem çok bulanıyo afedersin çok fena kusuyorum 2 posta günde ferdama sordum sağolsun oda ağır ilaç dedi bıraktım bende daha içmiyce yarın hayıta başlıyorum bende bakalım hayırlısı Allahtan inş[/QUOTE
evet ya can arkadaşı oluyo bana sağolsun abla evlendin barklandın neti gençlere bırak diyo bak işte orda dur diom ben bu topiği
asla bırakmam ..ne topiği abla topik ne dio :)))))
yok askım kilodan değil yıllardır öle sabah kahvaltı yapmam ben aksama kadar abur cubur yerim acıkınca aksam eşimle yerim aslında ilk öğünümü..
bu aralar yumurtlama günüm karnımı belimi sardım oturdum pcnin başına
iyi olur bel sıcak tutunca bebiş de tutuyomuş kış aylarında bebiş zor oluyomuş soğuktan dolayı canım ya
bunu duyunca moralim bozuldu biraz((
bencede sen hayıta başla canım biran önce ben birinci tableti bitirdim artık içmiyorum
neyı söylememız gerekıyo canım?
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
hamile kalınan ay ve hamile kalınan aydaki annenin yaşı gerekli tatlım
bende kız diyor bakalım ne olacak ama abimlerin 4 çocuk var ve hiç sekmedi hatta biri henüz yolda
Benimde 3 yıl içinde denemdiğim kalmadı neredeyse.Klomen, hayıt hapı, sarophene, yakı yapıştırma, progestan,incir kürü, keçi boynuzu kürü, ballı tarrçın ve çörek otu karışımı,branca ursulı, preseed ve daha aklıma gelmeyen birsürü şey.Gelsin artık bizim nazlı bebişlerimizde
beğendim kuzum güzel dedim yaaa kardeşimide hatırlattı bana güzel şiir oh ne güzel kardeşin yanında valla keyif sizin gülüm ayrıca sabah kahvaltısı çok önemli kilo alırım diye düşünme yemene bak sonraki öğpünlerine dikkat et canım benim bende iyiyim de ilaçın yan etkileri oldu midem çok bulanıyo afedersin çok fena kusuyorum 2 posta günde ferdama sordum sağolsun oda ağır ilaç dedi bıraktım bende daha içmiyce yarın hayıta başlıyorum bende bakalım hayırlısı Allahtan inş[/QUOTE
evet ya can arkadaşı oluyo bana sağolsun abla evlendin barklandın neti gençlere bırak diyo bak işte orda dur diom ben bu topiği
asla bırakmam ..ne topiği abla topik ne dio :)))))
yok askım kilodan değil yıllardır öle sabah kahvaltı yapmam ben aksama kadar abur cubur yerim acıkınca aksam eşimle yerim aslında ilk öğünümü..
bu aralar yumurtlama günüm karnımı belimi sardım oturdum pcnin başına
iyi olur bel sıcak tutunca bebiş de tutuyomuş kış aylarında bebiş zor oluyomuş soğuktan dolayı canım ya
bunu duyunca moralim bozuldu biraz((
bencede sen hayıta başla canım biran önce ben birinci tableti bitirdim artık içmiyorum
kaç yaşında kardeşin kuzucum merak ettim benşmde kardeşim gelecekti amakış yolculuğu bırakmadım inş yaza dedim abur cubur yüzünden kilo alıyoruz aslında canım benim ama bende baya farketti zayıfladığım belli oluyor artık ve dahada iantlaşıyorum jerimi bırakmamak için adetinin kaçıncı günü peki iyi değerlendirdinmi gülüm
bak bakalım
yaşım 26
son adet tarihim 18 eylül
bakalım tutacak mı
hoşgeldin
nerelerdeydin yoktun epeydir
ay canım dün bende seni aklımdan geçirdim nerelerde bu kız diye merak ettim ya seni
hoşbulduk canlarım. napıym yaa dondum dondum. sıcacık evimde oturmak varken deli kociş karda kıyamette sahile götürdü beni gezmeye yeni geldim ayaklarımı hissetmiyorum:18:
kız canım senin de inşş
üşütme tatlım kendini sıcak su torbası al ayaklarının altına zararlı bak bebiş yolunda ilerliyorsun
kız canımm hadi bakalım inşş sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğini
gercekten mı sasırdım ınternettekı erkek dıyodu bende cok heyecan yaptım sımdı
ayyy kız olurmus bıde :)))1 ay daha sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?