Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kaç yaşında kardeşin kuzucum merak ettim benşmde kardeşim gelecekti amakış yolculuğu bırakmadım inş yaza dedim abur cubur yüzünden kilo alıyoruz aslında canım benim ama bende baya farketti zayıfladığım belli oluyor artık ve dahada iantlaşıyorum jerimi bırakmamak için adetinin kaçıncı günü peki iyi değerlendirdinmi gülüm[/QUOTE]

elifim kardeşim 17 yaşında bizim mesafeler kısa olduğu için havada iydi geldiğinde sorun olmadı yani..

kac kilo verdin bakım sen nerenden kilo veriyon canım özellikle ..

adet bitiminden itibaren kullandım bata 10 gün kala bırakılcakmış aslında benm bi 5 gün daha kullanmam gerek

tatlım senin bat nezamn bu arada ilk sayfada senn adını göremedim de:26::26::26:

bugüne kadar hiç sekmedi valla canım ama tabi Allah bilir bu sadece aracı gerçi şimdiye dek hiç sekmedi mesela annemin bana hamile kaldığı yaşa ve aya baktım tutuyor

bakalım benımkıde tutacakmı
kız olmasına heves ettım bırden
erkege cok sartladımda en basından berı
hayırlısı olsun

gülbebegı beklıyorum
yemek yapcam bebegım cabuk gel hadı yoksa aksama ac kalcaz kalkamıyorum senı beklıyorum
sıcak sıcak duyayım dıyeeeee

internetteki çin takvimine göre eğer bu ay hamile kalırsam kızım olucakmış:44:

Son düzenleme:

canlarımm merhabalar:))))çokkkkkk uzun zamandırr uğrayamadım buralara ama hepinizi çokkkk özledimm ben:2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…