kaç yaşında kardeşin kuzucum merak ettim benşmde kardeşim gelecekti amakış yolculuğu bırakmadım inş yaza dedim abur cubur yüzünden kilo alıyoruz aslında canım benim ama bende baya farketti zayıfladığım belli oluyor artık ve dahada iantlaşıyorum jerimi bırakmamak için adetinin kaçıncı günü peki iyi değerlendirdinmi gülüm
İnternetteki çin takviminde de erkek görünüyor,sağlıklı olsun yeter
ayyyy canım ya cok merak ettım benımkıne de bakar mısın yada nerden baktın bana da soylermısın lluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutffeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn
bende kız istiyorum, bide hep solda hissediyorum diye keyınvalidem görümcem falanda kız dedi.
Yemem içmemdende yengem ve ananem kız diyor. Bakalım
ayyyy canım ya cok merak ettım benımkıne de bakar mısın yada nerden baktın bana da soylermısın lluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutffeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn
ben geldim sonuç hamile değilim.Beta hcg 3.8çok isterdim o güzel haberi vermeyi ama malesef veremiyorum işte annelik insanın içine doğar bence benim içime gerçekten doğmamıştı hayırlısıı.
google a çin takvimi yaz çıkar canımmm
Sürekli yiyorum acı ekşi tuzlu yiyorum zaten miğdemi boş bırakırsam hemen bulanıyor. Yemek kokularıda çok kötü yapıyor tabiYemen içmen nasıl?Bulantı falafn
ben geldim sonuç hamile değilim.Beta hcg 3.8çok isterdim o güzel haberi vermeyi ama malesef veremiyorum işte annelik insanın içine doğar bence benim içime gerçekten doğmamıştı hayırlısıı.
hangi ay doğdun?
sat 3 ocak 23 yasındayım baska bılgı lazım mı
şimdi bişey sorcam ben
senin ovulasyonda çift çizgiyi görmen 15-16sı dedin değil mi?
dolayısıyla senin bat tarihin +14 gün sonrasından 30u oluyor canım
27si değil
ayrıca 3,8 negatif değil gayet yükselmeye müsait bir değer
ben hala ümitsiz değilim nedense
Canım sen hamile misin yoksa bu ay hamile kalırsan diye mi bakıyorsun?Sat 3 ocak olunca gebelik belli olur mu?
3.8 şüpheli bence.Adetin kaç gün gecikti ki?Gebelik yoksa 0 fakan çıkıyor ya da 0.bişeyler
ben diyecektim sen dedin canım ya
dimi daha geçen hafta kızardı onun ovucanları
15-16 sıda değil 22 si falandı hatta
bence yükselme olacak bu değerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?