Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

elifim kardeşim 17 yaşında bizim mesafeler kısa olduğu için havada iydi geldiğinde sorun olmadı yani..

kac kilo verdin bakım sen nerenden kilo veriyon canım özellikle ..

adet bitiminden itibaren kullandım bata 10 gün kala bırakılcakmış aslında benm bi 5 gün daha kullanmam gerek

tatlım senin bat nezamn bu arada ilk sayfada senn adını göremedim de:26::26::26:[/QUOTE]

anladım canım valla beniim batımı ne yazdım nede aklımda tuttum kuucum artık hiç bir hesap etmiycem eşime dedim sen tut bana bırakmaki kafayı yemiyim yazdırmadımda batımı falan bu nedenle canım benim ben 3 kilo verdim şimdilik ama adet dönemimde tatlıya saldırdım 2 kavanoz fındık ezmesi bitirdim pastaneye gittik künefe ve yaş pastayı peş peşe yedim baya bir kalori aldım tatlılardan Allahtan adet bittide tatlı sevdamda bitti yemeseydim belkide daha fazla ve riridm diye düşünüyorum ben yanlardan veririm çok çabuk sonra basenlerde etki eder yavaşdanda olsa veriyorum inş bebek olana kadar gider bir kaç kilo dahada rahatlarım balımmmmm

ben geldim sonuç hamile değilim.Beta hcg 3.8 çok isterdim o güzel haberi vermeyi ama malesef veremiyorum işte annelik insanın içine doğar bence benim içime gerçekten doğmamıştı hayırlısıı.

ben geldim sonuç hamile değilim.Beta hcg 3.8 çok isterdim o güzel haberi vermeyi ama malesef veremiyorum işte annelik insanın içine doğar bence benim içime gerçekten doğmamıştı hayırlısıı.

üzülme canım benim herşeyin hayırlısı bir dahaki aya inşallah. peki adetin niye gecikmiş öğrenebildin mi?

kızlar biz çok acıktık birde bıcı bıcı yapalım ondan sonra geliyorum hemen

Yemen içmen nasıl?Bulantı falafn
Sürekli yiyorum acı ekşi tuzlu yiyorum zaten miğdemi boş bırakırsam hemen bulanıyor. Yemek kokularıda çok kötü yapıyor tabi

Beta senin normalindede böylemi çıkardı. Neden 3,8 acaba

canım benim üzülme yok tamam mı
ama 3,8 beni biraz şüphelendirdi
genelde 0,1 yada 0,2 yazar:44::44:

şimdi bişey sorcam ben
senin ovulasyonda çift çizgiyi görmen 15-16sı dedin değil mi?
dolayısıyla senin bat tarihin +14 gün sonrasından 30u oluyor canım
27si değil
ayrıca 3,8 negatif değil gayet yükselmeye müsait bir değer
ben hala ümitsiz değilim nedense

üzülme gülbebeğim hayırlısı olsun demek ki daha hayırlı zaman değilmiş sakın moralini bozma ümitsizliğe kapılma kıyamam ben sana ya

sat 3 ocak 23 yasındayım baska bılgı lazım mı

Canım sen hamile misin yoksa bu ay hamile kalırsan diye mi bakıyorsun?Sat 3 ocak olunca gebelik belli olur mu?

3.8 şüpheli bence.Adetin kaç gün gecikti ki?Gebelik yoksa 0 fakan çıkıyor ya da 0.bişeyler

ben diyecektim sen dedin canım ya
dimi daha geçen hafta kızardı onun ovucanları
15-16 sıda değil 22 si falandı hatta
bence yükselme olacak bu değerdeeee

Arkadaşlarım mesai bugün 16:00 da bittiği için çıkcam birazdan ama gitmeden bir şeyler yazayım istedim.
Gülbebek'cim sıkma tatlı canını, gün gelecek 1000'lri 2000'leri göreceksin inşallah. Bu ay kısmet değilmiş demekki.

puffy123 sende hasta olmuşsun. Canım sende hasta olmuşsun kıyamam size. Hemen kendine tavuk suyuna şehriye çorbası yap, pişirirkende 1 yemek kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı pulbiber, 1 çay kaşığıda karabiber koy. Bol bol iç.
Soğukalgınlığı, nezle, gribe birebir. ben öyle toparladım kendimi vallahi.

Öptüm hepinizi

Canım sen hamile misin yoksa bu ay hamile kalırsan diye mi bakıyorsun?Sat 3 ocak olunca gebelik belli olur mu?

3.8 şüpheli bence.Adetin kaç gün gecikti ki?Gebelik yoksa 0 fakan çıkıyor ya da 0.bişeyler

ıns kalırım bende bılmıyorum asılama yaptım ptesı sonucu ogrencem de hamıle kalırsam dıye baktım hayırlısı olur ıns

ben diyecektim sen dedin canım ya
dimi daha geçen hafta kızardı onun ovucanları
15-16 sıda değil 22 si falandı hatta
bence yükselme olacak bu değerdeeee

demekki geçen hafta eklediği ovucan yumurtlamaydı
negatif olunca 3,8 çıkmıyor benim bildiğim
bence de yükselecek
daha fazla gevezelik etmek istemiyorum, hayal kırıklığı yaşatmak istemem
ama ben üzülmek için henüz erken olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…