Sürekli yiyorum acı ekşi tuzlu yiyorum zaten miğdemi boş bırakırsam hemen bulanıyor. Yemek kokularıda çok kötü yapıyor tabi
Beta senin normalindede böylemi çıkardı. Neden 3,8 acaba
puffym benim hep0.1 çıkardı nedenini bende bilmiyorum 1 kere 12 çıktı oda kimyasaldı..Sürekli yiyorum acı ekşi tuzlu yiyorum zaten miğdemi boş bırakırsam hemen bulanıyor. Yemek kokularıda çok kötü yapıyor tabi
Beta senin normalindede böylemi çıkardı. Neden 3,8 acaba
Hülyam inan hiç üzülmedim nedense hayırlısıı dedim öyle gittim biliyorsun iştecanım benim üzülme yok tamam mı
ama 3,8 beni biraz şüphelendirdi
genelde 0,1 yada 0,2 yazar:44::44:
Ferdam tam olarak hatırlamıyorum ama öyle gibiydi işte bu niye böyle çıktı pek anlam veremedim inannn karnımda ağrıyor zaten adet olucam sanırımmşimdi bişey sorcam ben
senin ovulasyonda çift çizgiyi görmen 15-16sı dedin değil mi?
dolayısıyla senin bat tarihin +14 gün sonrasından 30u oluyor canım
27si değil
ayrıca 3,8 negatif değil gayet yükselmeye müsait bir değer
ben hala ümitsiz değilim nedense
damlammm üzülmek yok Rabbim bilir üzülmeyeceğim bu sefer hayırlısı hakkımızda....Canımmmm benimmmm Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın inş...üzülme gülbebeğim hayırlısı olsun demek ki daha hayırlı zaman değilmiş sakın moralini bozma ümitsizliğe kapılma kıyamam ben sana ya
ben geldim sonuç hamile değilim.Beta hcg 3.8çok isterdim o güzel haberi vermeyi ama malesef veremiyorum işte annelik insanın içine doğar bence benim içime gerçekten doğmamıştı hayırlısıı.
demekki geçen hafta eklediği ovucan yumurtlamaydı
negatif olunca 3,8 çıkmıyor benim bildiğim
bence de yükselecek
daha fazla gevezelik etmek istemiyorum, hayal kırıklığı yaşatmak istemem
ama ben üzülmek için henüz erken olduğunu düşünüyorum
demekki geçen hafta eklediği ovucan yumurtlamaydı
bence de yükselecek
evet bencede 0 ustune cıkmaz benım bıldıgım kac gun oldu gecıkelı bı ıkı gunse ondan belkı bı kac gun sonra tekrar baktır bence
puffym benim hep0.1 çıkardı nedenini bende bilmiyorum 1 kere 12 çıktı oda kimyasaldı..
Hülyam inan hiç üzülmedim nedense hayırlısıı dedim öyle gittim biliyorsun işte
Ferdam tam olarak hatırlamıyorum ama öyle gibiydi işte bu niye böyle çıktı pek anlam veremedim inannn karnımda ağrıyor zaten adet olucam sanırımm
damlammm üzülmek yok Rabbim bilir üzülmeyeceğim bu sefer hayırlısı hakkımızda....Canımmmm benimmmm Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın inş...
Ben bişey yiyemiyorum ya,resmen açım midem kazınıyor ama koku alınca iptal oluyorum.Sadece peynir ekmek yiyebiliyorum canım sadece peynir istiyor.Ekşi hiç istemedi daha sadece tuzlu.Bakalım 8 hafta olduk 2-3 haftaya azalır inşallah
puffym benim hep0.1 çıkardı nedenini bende bilmiyorum 1 kere 12 çıktı oda kimyasaldı..
canım sukur geldın nerelerdeydın neden hıc gırmedın hamılelık nasıl gıdıyor özledım senııııııı
Ferdamm bekleyeceğim artık ama içimde hiç o his yok tamiz kalplim benimmm güzel anneeedemekki geçen hafta eklediği ovucan yumurtlamaydı
bence de yükselecek
inşallahh esracımmmm dediğin gibi birgün Rabbim görmeyi nasip eder inş...Arkadaşlarım mesai bugün 16:00 da bittiği için çıkcam birazdan ama gitmeden bir şeyler yazayım istedim.
Gülbebek'cim sıkma tatlı canını, gün gelecek 1000'lri 2000'leri göreceksin inşallah. Bu ay kısmet değilmiş demekki.
puffy123 sende hasta olmuşsun. Canım sende hasta olmuşsun kıyamam size. Hemen kendine tavuk suyuna şehriye çorbası yap, pişirirkende 1 yemek kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı pulbiber, 1 çay kaşığıda karabiber koy. Bol bol iç.
Soğukalgınlığı, nezle, gribe birebir. ben öyle toparladım kendimi vallahi.
Öptüm hepinizi
hülyamm inşallahh belkide yükselirrr bilemiyorum kii:44::44::44:ben diyecektim sen dedin canım ya
dimi daha geçen hafta kızardı onun ovucanları
15-16 sıda değil 22 si falandı hatta
bence yükselme olacak bu değerdeeee
Canım sen hamile misin yoksa bu ay hamile kalırsan diye mi bakıyorsun?Sat 3 ocak olunca gebelik belli olur mu?
3.8 şüpheli bence.Adetin kaç gün gecikti ki?Gebelik yoksa 0 fakan çıkıyor ya da 0.bişeyler
bende çok özledimm siziiibenim hamilelik biraz sıkıntılı hayatım...geçen ay çok kanamam oldu.rahim ağzımda açılma olmuş.hemen dikiş atıldı.(normal doğum yapmış kadar oldum)şimdi kanamam hala devam ediyor ..maşallahhhh bebeğimin hiç bişeyi yok..meğersem plesantam aşağıdaymış o yüzden kanamamm oluyomuş..artık ne zamana kadar sürer bilmem ama elbet bitecekk bigün....):):):)sizin nasıl gidiyoo gebişlikk
bende çok özledimm siziiibenim hamilelik biraz sıkıntılı hayatım...geçen ay çok kanamam oldu.rahim ağzımda açılma olmuş.hemen dikiş atıldı.(normal doğum yapmış kadar oldum)şimdi kanamam hala devam ediyor ..maşallahhhh bebeğimin hiç bişeyi yok..meğersem plesantam aşağıdaymış o yüzden kanamamm oluyomuş..artık ne zamana kadar sürer bilmem ama elbet bitecekk bigün....):):):)sizin nasıl gidiyoo gebişlikk
Umudumu 3lü değerlere bağladım sanırım bir defasındada 1.20 çıkmıştı değerim bende 3.8i ilk defa gördümCanım bende iğde çok iyi geldi. Ekşili hemde bayağı tutmuştu miğdemi. Hafif tuzlu şeyler ye bence toparlarsın miğdeni
canım bence bu öyle hemen negatif olucak bir değer değil. benim daha önce 0,20 çıktı 0,1 çıktı böyleydi yani. Bence bu iyi gibi :26:
Hülya 1 hafta olmadı sanırım günlerimide karıştırdım birbirine en sonki çift çizgi 1 hafta falancanım hiç moral bozmak yok
kırmızılar gelmediği sürece umudumuz var
çünkü bu değer atmaya meğilli sen geç yumurtladın bu ayyy
en sın çift çizginin çıktığı gün kaçıncı günündü seninn
Ferdamm normalde hep öyle oluyordu ben senin dediğini bilmiyordum geçen ay 27sinde adet oldum bu ay 2 kere koyu çizgi gördüm sonuç 3.8reglisinin 25 olduğunu sanıyor ama reglisi ovulasyon testine henüz gelmedi bile
3-4 günü var en az
saglık olsun dıyorum ama kızlarında dedıgı gıbı 3.8 cıkmazdı benım 0.1 cıkıyordu 2 kere yaptırmıstım
ınsallah vardır bebegın hıc bellı olmaz uzulme lütfen adet gelmedı sonucta
burda bır arkadasında öyle olmustu ıyı hatırlıyorum gec döllnemıstı
gülbebek kuzum senin reglin gecikmedi bikere
sen ovucan eklediğinde yeni yumurtlamışın daha
ve daha yumurtlamanın üstünden az bir zaman geçti
ve bu değer yükselecek
(şimdi de kafayı buna taktım)
kızlar bu ateş ölçme yöntemi nedir? bugün derece aldım şimdi ölçtüm 35.7 çıktı:44:
gülbebek kuzum senin reglin gecikmedi bikere
sen ovucan eklediğinde yeni yumurtlamışın daha
ve daha yumurtlamanın üstünden az bir zaman geçti
ve bu değer yükselecek
(şimdi de kafayı buna taktım)
geçmiş olsun canım yaa
zor bir dönem geçmiş anlaşılan
neyse inşallah bundan sonra sıkıntı yaşamazsın
arayı da bu kadar açma yaa
ayy kıyamam ben sana canım benım
gecmıs olsun kanamanda hemen durur ınsallah
bebegın ıyı ama şükür
benım hamıleleık ıyı sayılır tek derdım fecı bulantılar oda 2 gundur azaldı gıbı gercı dun aksam cıkardım yıne ama olsun daha az
onun dısında aynı buyuyor ıcımızde mınıklerımız ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?