Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sen daha yenısın olur ınsllh bende doktordan memnun kaldım gıbı esarplı bı doktor bende esarplıyım ya sıcak geldı bana bı daha ne zaman gıdıceksın

bende sevmedım k.paşayı küçük bi yer ama ınsanın evı ferah olsun ınsan evınde mutlu olsun bıkıyorum bazen sonra 1 hafta 2 hafta ayrı kaldım mı evden gozunu sevdıgımın kemalpaşası bı etibankın var gezılcek ama olsun yıne de mutluyum dıyorum:))))

ama zaten kadınlarda normalde akıntı olmazmı..
bu ikisini kaşıntının dışında nasıl ayırıcaz...

başına gelirse hiiiçççç düşünmeden anlarsın merak etme
berbat ötesi iğrenç bişey

Malesef bu olmaz olasıca vajinal mantarın birsürü nedeni var

Vaginal mantarı kolaylaştıran faktörler nelerdir ?

· Geniş spektrumlu antibiyotikler ; vajina PH’ sını bozarak ve iyi huylu bakterileri (normal vajinal florayı) yok ederek mantar oluşumuna sebep olurlar.

· Şeker hastalığı; İdrar ve vajina salgısında şeker miktarı artarak mantar oluşumunu kolaylaştırır.

· Gebelik; Vücut direncinin düşmesi ve vagina PH’sının ,floranın gebelik hormonlarına bağlı değişmesi ile mantar oluşumu kolaylaşmaktadır.

· Bağışıklık siteminin bozulması; mantar oluşumunu kolaylaştırmaktadır.

· Doğum kontrol hapları; vajinal florayı değiştirerek mantar oluşumu için zemin hazırlarlar.

· Spiral; tüm genital enfeksiyonları arttırabildiği gibi mantar oluşumunu da kolaylaştırmaktadır.

· Naylon iç çamaşırları kullanımı; vajina ve dış genital organdaki nem oranını arttırarak mantar oluşumuna yardımcı olurlar.

· Devamlı hijyenik ped kullanımı; naylon iç çamaşırları gibi nem oranını arttırarak mantar oluşumunu kolaylaştırırlar.

· Genital organ parfümleri,bazı tuvalet kağıtları,parfümlü prezervatifler ve vajinal tampon kullanımı

· Şişmanlık

· Rahim ağzı yaraları varlığı

İsolde canım vajinal mantarda akıntı kesik süt yada peynir gibi beyaz kesik kesik ve aşırı kaşıntılı oluyor anlamamak imkansız tabi bazen akıntı olmadanda kaşıntı olabilir kesinlikle hemen dr a gidilmeli.....

ben artık fitil kullanmaktan korkuyorum siğil fitilden sonra çıktı aile hekim olabilir dedi başka doktor olmaz dedi ben aile hekimine güveniyorum fitil kullansammı kullanmasammı kafam karışık yaww bi yardım edin nolur

O zaman ben bi daha mantar olursam gebelikten dolayı olmak isterim:))nasılsa bi ara tekrarlıycak

sen daha yenısın olur ınsllh bende doktordan memnun kaldım gıbı esarplı bı doktor bende esarplıyım ya sıcak geldı bana bı daha ne zaman gıdıceksın

cnm işte ben kontrol amacıyla gittim nuray hanıma evet tatlı bir bayan
bana hamile kalınca hemen gel dedi :) hamile kalmayı bekliyorum gitmek için

trakya rakı kokuyo dicek kesinnnn :)))))
bizim bi abi vardı tekirdağ sınırlarına girdimmi başım dönmeye başlıyo derdi :))) buram buram rakı kokuyomuş ben onun yalancısıyım :))

evet cnm ne bilim herkes 2- 3 adet alınca bana az geldi birden :)

hayırlısı olsun cnm belki en hayılısı böyledir tedaviler en kısa zamanda sonuç verir hiç üzme kendini

Teşekkürler canım inşallah rabbim hepimize nasip edecek vakti var demekki

anladım canım. ben naim beye tavsiye üzerine gitmiştim medicaldeymiş o yüzden oraya gittim bende. ayrıca medicalde hsg vs. çektiremiyormuyum ?? neden ayrı ayrı olsun valla anlamadımm

ya şöle kiii ben once bahar hastanesıne sonra cekırge doruka gıttım bırınde hsg yok tu baska bırıne gıttım ılersını dusunuom hsg de hersey normal olursa aşılama derlerse aşılama var mı dedım bırınden bırınde de aşılama yok dedıler ıkısınıde bıraktım sonra arastırdım jımer hastanesnı sırf dogum uzerıne dedıler kadın hastlaıkları ınfertılıte aşılama tup bebek hepsı var ınslah o kadara gerek kalmam da olur sa aşılama tup bebek hepsı bı doktorun elınden cıksın ıstedım

bu arada sebooo ben 25 yasındyım 2 yıllık evlıyım 1.5 yıldır ıstıom 8 aydır doktor kontrollundeyım

O zaman ben bi daha mantar olursam gebelikten dolayı olmak isterim:))nasılsa bi ara tekrarlıycak

bendeeeee

bu arada kocalarda dikkat etmeliymiş mantar durumuna..

Son düzenleme:
başına gelirse hiiiçççç düşünmeden anlarsın merak etme
berbat ötesi iğrenç bişey

ya meg galiba bendede ondan var..
bazen yolda yürürken kaşıntıdan uğunup kalıodum.
hemen bi yere oturup kaşıntının geçmesini bekliodum..
hele bekarken ne olurdu yaaa..
şimdide ara ara oluo ama eskisi kadar diiil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…