sen daha yenısın olur ınsllh bende doktordan memnun kaldım gıbı esarplı bı doktor bende esarplıyım ya sıcak geldı bana bı daha ne zaman gıdıceksıncnm atnı doktor :) bende nuray hanıma gittim
1 yıl olucak evleneli geçen ay başladık çalışmlara adet oldum işte ikinci ay olucak kısmetse
26 yaşındayım
sende anlatc nm kendini bu arada ihsaniyedeyim bende :)
tatlım gebeliğe engel olanlarıda var olmayanlarıda yine onu dr. bilir. ayrıca tabiki kan tahlili hormon tahlili vs. herşeyi aldı. alttan muayane etti. yumurtalıklara rahime rahim ağzına baktı.
benim eşimde kemalpaşalı ama pek sevmez ben bilmiorum nasıll
Ee ben ne kokuyorum bu durumda Trakyalıyız ya?:26:
vışşşşşş
nekadaaan mütevazisin arkadaşım beee..
sende bilin güzel oldugunu ....
ama zaten kadınlarda normalde akıntı olmazmı..
bu ikisini kaşıntının dışında nasıl ayırıcaz...
canım canım canım arkadaşımda yokki koklayım ama kayseri kızları pastırma kokar hee
bak derim haaaa..
kızma amaaa...
ama zaten kadınlarda normalde akıntı olmazmı..
bu ikisini kaşıntının dışında nasıl ayırıcaz...
Malesef bu olmaz olasıca vajinal mantarın birsürü nedeni var
Vaginal mantarı kolaylaştıran faktörler nelerdir ?
· Geniş spektrumlu antibiyotikler ; vajina PH’ sını bozarak ve iyi huylu bakterileri (normal vajinal florayı) yok ederek mantar oluşumuna sebep olurlar.
· Şeker hastalığı; İdrar ve vajina salgısında şeker miktarı artarak mantar oluşumunu kolaylaştırır.
· Gebelik; Vücut direncinin düşmesi ve vagina PH’sının ,floranın gebelik hormonlarına bağlı değişmesi ile mantar oluşumu kolaylaşmaktadır.
· Bağışıklık siteminin bozulması; mantar oluşumunu kolaylaştırmaktadır.
· Doğum kontrol hapları; vajinal florayı değiştirerek mantar oluşumu için zemin hazırlarlar.
· Spiral; tüm genital enfeksiyonları arttırabildiği gibi mantar oluşumunu da kolaylaştırmaktadır.
· Naylon iç çamaşırları kullanımı; vajina ve dış genital organdaki nem oranını arttırarak mantar oluşumuna yardımcı olurlar.
· Devamlı hijyenik ped kullanımı; naylon iç çamaşırları gibi nem oranını arttırarak mantar oluşumunu kolaylaştırırlar.
· Genital organ parfümleri,bazı tuvalet kağıtları,parfümlü prezervatifler ve vajinal tampon kullanımı
· Şişmanlık
· Rahim ağzı yaraları varlığı
Yoo kızmam ben zor kızarım canım sorun değil
sen daha yenısın olur ınsllh bende doktordan memnun kaldım gıbı esarplı bı doktor bende esarplıyım ya sıcak geldı bana bı daha ne zaman gıdıceksın
evet cnm ne bilim herkes 2- 3 adet alınca bana az geldi birden :)
hayırlısı olsun cnm belki en hayılısı böyledir tedaviler en kısa zamanda sonuç verir hiç üzme kendini
anladım canım. ben naim beye tavsiye üzerine gitmiştim medicaldeymiş o yüzden oraya gittim bende. ayrıca medicalde hsg vs. çektiremiyormuyum ?? neden ayrı ayrı olsun valla anlamadımm
O zaman ben bi daha mantar olursam gebelikten dolayı olmak isterim:))nasılsa bi ara tekrarlıycak
başına gelirse hiiiçççç düşünmeden anlarsın merak etme
berbat ötesi iğrenç bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?