Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

dr a git bence ama dra gidemem diyorsanda eczaneden yarın bir fluzole al ve iç hemen geçiriyor ben artık nezaman olsa aynı ilacı alıp içiyorum hemen geçer aklında bulunsun

trakya rakı kokuyo dicek kesinnnn :)))))
bizim bi abi vardı tekirdağ sınırlarına girdimmi başım dönmeye başlıyo derdi :))) buram buram rakı kokuyomuş ben onun yalancısıyım :))

Yok o sadece tekirdağ mey fabrikasının orda kokuyo yalan değil yani hafif abartı okka:))

inşallah hayırlısıyla olur cnm bebiş biz yeniyiz bakalım geçen ay baya denedik ama tutturamadık inşallah önümüzdeki aylar tuttururuz

doktor birşey dedimi olmamasıyla ilgili ???

öyle böyle bi kaşıntı değil ama,berrrbatttt
hart hurt kaşıyodum ben yaaa,kıppkırmızı olana kadar,kendimden geçiyodum nassı kaşıntı yaaa pissssssssssssssss

Güzeller güzelim fotonumu ekledin fıstık arkadaşım benim

teşekkür ederim pisicimmm

kızlar ben çıkıyorum kocamın horultusu apartmanı uyandırmadan gidip yastığını düzelteyim de yatıvereyim artık
hergün güzel haberler ve mutluluk getirsin hepimize inşallahhh ve bebikler büssürüüüüüüü
düşünmesi bile güzel şööle bi kıyıcıktan nefesi gelse evin içi mis gibi koksaa, rabbimmm her isteyene versin sağlıkla üzmeden, iyi geceler

inşallah hayırlısıyla olur cnm bebiş biz yeniyiz bakalım geçen ay baya denedik ama tutturamadık inşallah önümüzdeki aylar tuttururuz

doktor birşey dedimi olmamasıyla ilgili ???

hayır bı kaç hormonun bı ay yuksekkse bı ay normal dedı buda strese baglı dedı ıste dedım rahım agzında yara var dedı onu donduralım dedı 400 tlye onu dondurdum ılaç kullanıom yanı oyle vahım bısı demedı sukur kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…