kan degeri yukleselen arkadasim ismini unutdum kusura bakma tebrik ederim hayirlisiyla kucagina alirsin insallah...
antipargalıcılar hee
Merhabalar arkadaşlar...
Dün kan testimi yineledim
salı akşamı 79.63 tü..
Dün akşam yaptırdım 307 çıktı şükür Rabbime...
Kasık ağrılarım çoğalmaya başladı..
günaydın hülyam nasılsın
ya sinir olmamak eldemi daha önce aklı nerdeymiş evlendirince kıymete bindi haticede doğum yapıyo yapayalnız
Gunaydinnnnn bebemmmm antipargalicilara hosgeldin :))))
antipargalıcılar hee
Dun misafirlerim vardi ya benim hayat devam ediyor basladi bende ordaki sirac icin cok yakisikli vs dedim kocamda tik yok tabi misafirler gitti beyaz show basladi umutsuz ev kadinlarinin bayanlari vardi demez mi bacaklara bak bee sonrada bana dondu kizmiyosun dimi askim dedi hic cvp vermedim ama aldim alacagimi yani :))))
prospekdusundede sut gelirse dr basvurun yaziyormus ozaman sen dr git canim bi anlat bisey olmaz kullanma artik bekle dr gorus sonra kullanirsin gerekirse
Dun misafirlerim vardi ya benim hayat devam ediyor basladi bende ordaki sirac icin cok yakisikli vs dedim kocamda tik yok tabi misafirler gitti beyaz show basladi umutsuz ev kadinlarinin bayanlari vardi demez mi bacaklara bak bee sonrada bana dondu kizmiyosun dimi askim dedi hic cvp vermedim ama aldim alacagimi yani :))))
Pargalidan nefret edenler tiksineneler olsun diyenler toplulugu falan oluyo :)))
benimkide beni yeni çıkan bir reklam var hani adam kendini denize atıyo kız beni kurtarsın diye cips reklamı o çıkınca beni kıskandırmaya çalışıyo sinir şeyyDun misafirlerim vardi ya benim hayat devam ediyor basladi bende ordaki sirac icin cok yakisikli vs dedim kocamda tik yok tabi misafirler gitti beyaz show basladi umutsuz ev kadinlarinin bayanlari vardi demez mi bacaklara bak bee sonrada bana dondu kizmiyosun dimi askim dedi hic cvp vermedim ama aldim alacagimi yani :))))
cnm çok teşekkür ederim Allah razı olsun
kız kendi kendine kaşınmışsınnnnn
benim kide kerimi kıskanıyooo
ben o başlayınca çok yakışıklı oğlum olursa ona benzesin diyorummm
o da babası dururken niye ona benzicekmiş diyo
bende diyorum kızlar beşinden koşsun oğlumun diyeeee
ama sıraç da çok yakışıklı senin oğluşunda çok yakışıklı olsun inşallah
ben
bende dün akşam aynı şekilde çok yakışıklı yaptım baktım benimki döndü ters ters baktı "ayyy bayılıyorum bu çocuğa ölüyorum çok yakışıklııı" şimdiki kızlar böyle diyor. Neresini beğeniyolarsa dedim. Benimki bir gerindi içimdende asena ile bir akrabalığım olbilirmi diye düşündüm
soz konusu biz kadinlarsa tek cevabim hepimizin icinde binlerce dansozzzzzz vaaaaaarrrrrr
benimkide beni yeni çıkan bir reklam var hani adam kendini denize atıyo kız beni kurtarsın diye cips reklamı o çıkınca beni kıskandırmaya çalışıyo sinir şeyy
brck canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı bir evlat olsun inşallah
bana yazdın galiba canım mesajların altında alıntı ile cevapla var oradaki tiki işaretlersen kime yazdığın daha iyi anlaşılır
evet canım göğüs ağrınız olursa doktora başvurun diyo gidicemde doktordan birton laf yicem şimdi yaaa
kızlar merhaba sabah sabah burda bütün sabah şekerleri maşallah be de kimse yoktur ama bi bakayım dye tıklamıştım :)
anladım canım doktorun telefonunu alacaktım unuttum aslında arayıp sormak iyi fikir ama ilacı kesip kesmemkde kararsızım ben ya :26:evet aradasim sana yazmisdim nikini unutdum yazarken ben daha once topikde yazmisdim ben ebeyim oyuzden dedim kullan ma prospekdusdede yaziyosa dr bi sor illa gitmek zorunda degilsin ara danismanlik hizmzti al bi cok dr bunu yapiyor telefonlada sorabilirsin.
Aaaa seninki daha cok kasinmis ben olsam kurtaricin olayimm hayat opucugunu ben veriyim sanaaa yavrimmmm derim reklamdaki cocuga bak bi daha o reklami izlicek mi
amin cnm darısı sizlere inşallah...tebrikler canım allah sag salim kucagına almak nasip etsin inş darısı bizim başımıza artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?