Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Dun misafirlerim vardi ya benim hayat devam ediyor basladi bende ordaki sirac icin cok yakisikli vs dedim kocamda tik yok tabi misafirler gitti beyaz show basladi umutsuz ev kadinlarinin bayanlari vardi demez mi bacaklara bak bee sonrada bana dondu kizmiyosun dimi askim dedi hic cvp vermedim ama aldim alacagimi yani :))))

Merhabalar arkadaşlar...
Dün kan testimi yineledim
salı akşamı 79.63 tü..
Dün akşam yaptırdım 307 çıktı şükür Rabbime...
Kasık ağrılarım çoğalmaya başladı..

tebrikler canım allah sag salim kucagına almak nasip etsin inş darısı bizim başımıza artık

kız kendi kendine kaşınmışsınnnnn
benim kide kerimi kıskanıyooo
ben o başlayınca çok yakışıklı oğlum olursa ona benzesin diyorummm
o da babası dururken niye ona benzicekmiş diyo
bende diyorum kızlar beşinden koşsun oğlumun diyeeee
ama sıraç da çok yakışıklı senin oğluşunda çok yakışıklı olsun inşallah
ben

prospekdusundede sut gelirse dr basvurun yaziyormus ozaman sen dr git canim bi anlat bisey olmaz kullanma artik bekle dr gorus sonra kullanirsin gerekirse

bana yazdın galiba canım mesajların altında alıntı ile cevapla var oradaki tiki işaretlersen kime yazdığın daha iyi anlaşılır
evet canım göğüs ağrınız olursa doktora başvurun diyo gidicemde doktordan birton laf yicem şimdi yaaa

bende dün akşam aynı şekilde çok yakışıklı yaptım baktım benimki döndü ters ters baktı "ayyy bayılıyorum bu çocuğa ölüyorum çok yakışıklııı" şimdiki kızlar böyle diyor. Neresini beğeniyolarsa dedim. Benimki bir gerindi içimdende asena ile bir akrabalığım olbilirmi diye düşündüm

Pargalidan nefret edenler tiksineneler olsun diyenler toplulugu falan oluyo :)))

benimkide beni yeni çıkan bir reklam var hani adam kendini denize atıyo kız beni kurtarsın diye cips reklamı o çıkınca beni kıskandırmaya çalışıyo sinir şeyy
cnm çok teşekkür ederim Allah razı olsun

brck canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı bir evlat olsun inşallah

kasindimmm valla bende nikahima aliyim demedim ki oglum buna benzesin cok yakisikli dedimmm :)))

soz konusu biz kadinlarsa tek cevabim hepimizin icinde binlerce dansozzzzzz vaaaaaarrrrrr

Aaaa seninki daha cok kasinmis ben olsam kurtaricin olayimm hayat opucugunu ben veriyim sanaaa yavrimmmm derim reklamdaki cocuga bak bi daha o reklami izlicek mi

evet aradasim sana yazmisdim nikini unutdum yazarken ben daha once topikde yazmisdim ben ebeyim oyuzden dedim kullan ma prospekdusdede yaziyosa dr bi sor illa gitmek zorunda degilsin ara danismanlik hizmzti al bi cok dr bunu yapiyor telefonlada sorabilirsin.

kızlar merhaba sabah sabah burda bütün sabah şekerleri maşallah be de kimse yoktur ama bi bakayım dye tıklamıştım :)

anladım canım doktorun telefonunu alacaktım unuttum aslında arayıp sormak iyi fikir ama ilacı kesip kesmemkde kararsızım ben ya :26:

Aaaa seninki daha cok kasinmis ben olsam kurtaricin olayimm hayat opucugunu ben veriyim sanaaa yavrimmmm derim reklamdaki cocuga bak bi daha o reklami izlicek mi

hııııımmmmmmmmmm kendi silahıyla vur diyosun yani ama ben hiç böyle oyunlar yapamıyorum yaa adam feceden akrabalarımı eklememi bile istemiyo birde böyle konuşursam yavrım felan anammm

yerken iyi yiyorum dünyayı ama pişmeye gelince kokudan içim çıkıyor. İş yerinde kızartma yapıyolar, nasıl kötü ama yarım saat sonra gidip bayıla bayıla yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…