Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

birşey kalmamışki gülüm az kalmış sabret bir kaç gün dahada git bakalım çıkar o zaman kesin inş vardır canım yaaa inşşşş:18:

canım ilişkide içeri giden gidiyo dışarı çıkanlara gerek yok demek bu fazla zorlamayın

tabiki gebeyizzz :)
valla en son 16. gün birlikte olduk sanırım sonrasında arkadaş gibiyiz..
hastayım ya olduysa olmuştur artık napalım

ben birde bu gece halvet edcem ne olur ne olmaz. Aslında yumurtanın çoktan döllendiğini düşünüyorum ama eşşeğimi sağlam kazığa bağlayasım var. Delimiyim neyim ben hehe :)

ne guzel yazmşsn cnmmm batlarımız birbirne yakınn benm 10 ya onbirne sarkablrr ve ben de umutlyum yaa ne yalan sölüymm

of of offf kıyamam sanaaaaaa

birşey kalmamışki gülüm az kalmış sabret bir kaç gün dahada git bakalım çıkar o zaman kesin inş vardır canım yaaa inşşşş:18:

canım bazen çıkmıyo ya düşün battan 2 gün önce 24 çıkmıştı geçen sefer..
bakalım iyi olursam beklerim 3 4 gün daha
inşallah vardır..
kuşum benden daha mı heycanlıymışş oyyy yerım onu ben

kızlarrrrrr ben gdıormmmm salı ya da çarşmba burdayım sizi çok özlücemmm dur bi dilekte bulunaym gelnce en azz 5 hamiş hberinle karşılaşymmm inşşş hadi bakalmm görşrzzzz cnlarmmm

ne guzel yazmşsn cnmmm batlarımız birbirne yakınn benm 10 ya onbirne sarkablrr ve ben de umutlyum yaa ne yalan sölüymm

Tabiki umutlu olcaz. Allah'tan umut kesilirmi hiç. Mesela ben önceki iki ay yumurtalmamı hiç hissetmedim. Ne ara yumurtladım bilmiyorum bile. Ama bu ay resmen yumurtladım dedim.
O kadar net hissettim o kadar heyecanlandım ki, yakaladım seni diye. Olcak bu ay. Rabbim resmen yumurtluyorsun hadi bakalım dedi. Bizde gerekeni yaptık. Takdir Rabbimin bundan sonra.
O ol derse olcak ki bence olacak. Çünkü yumurtladığımı daha önce hiç bu kadar hissetmemiştim. Bu ay bana işaret verdiğine inanıyorum ben. İnanmak kilit kelime bu işte. Ne kadar çok inanırsan o kadar olumlu sonuçlar oluyor.

heyecaanlıyım kuzucum valla bakk yemin ederimki hemde çok inşş rabbim hepimizin gönlüne göre verir canım benim inşş bu ay senin mutluluğuna ortak oluruz bunu tüm kalbimle istiyorum iananki yemin ederimki isitoyrum gülüm eşim aradı markete kadar gidicez gidip hazırlanayım geliyorum hemen çıkmadan yazarım

kızlarrrrrr ben gdıormmmm salı ya da çarşmba burdayım sizi çok özlücemmm dur bi dilekte bulunaym gelnce en azz 5 hamiş hberinle karşılaşymmm inşşş hadi bakalmm görşrzzzz cnlarmmm

görüsürüz canimmm
insallah dilediklerin kabul olur cnim
özletme kendini cok

tmm cnm hem sen hem eşin ii hberlerle gelcksinzzz inşşşşşşşşşşşşş
inşallah canımmmmm
ben yaptım ama bu sefer peçeteye geçıo işte buna bi çözüm yok galba hülyamm ya

canım ilişkide içeri giden gidiyo dışarı çıkanlara gerek yok demek bu fazla zorlamayın

ya aslında şöyle düşünüyorum bende içeri giden gidiyo zatennn dışarı akanı peçete engelliyo içine sokmuyorum zaten üstüne kapatıyorum sadece
yatağa akmasını engelliyorum sadece diye ama bazen işte acaba içeri gidenide çeker mi diye düşünüyorumaslında çok saçma o kadar derine giden şeki nasıl çekecekki dimiii

İnşallah canım çooook sağol
ALLAH RAZI OLSUN...
bu arada en son 16. gün ilişki oldu..
hasta olduğum için yapamadık.
sence az mı :18:

ALLAH SENİ..
hiç gülceğim yoktu kızz

bu arada en son 16. gün ilişki oldu..
hasta olduğum için yapamadık.
sence az mı

bu soruma sizde yanıt verir misiniz kızlar akıntıyı 13. 15. gün gördüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…