inşallah canım bende çoook isteriiim o kdar çabalayan kardeşlerimin gebe olmasını.
sonuçta beraber seviniyoruz beraber üzülüyoruzz..
keşke diyorum bata yakın hasta olsaydım o bahaneyle kan testi yaparlardı ona göre ilaç verirlerdi.
anladım canım benimmm hayırlısı olsun haber edersin emi canım
kızlar bi soru dahaaa
çok sordum amam bu çok önemliii
ilişkisen sonra spermler dışarı akıyo yaaa
akmasını engellemek için peçeteyle kapatıyormusunuz
ben kapatıyorummm ama iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorummmmm:18::18::18:
tabiki gebeyizzz :)
valla en son 16. gün birlikte olduk sanırım sonrasında arkadaş gibiyiz..
hastayım ya olduysa olmuştur artık napalım
Canlarım ya umutlu olmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz yahu. İnanmak olmayacağı oldurur. Rabbimden istiyoruz oda er ya da geç verecek nasipse.
Ben 3 aydır deniyorum, 3 aydır umut ediyorum ama en başından beri bu ay hamile kalacağımı düşündüm hep. Hamile olsam daha şu an bebiş daha rahme yerleşmemiştir bile ama
ben tutturdum bu ay gebeyimde gebeyim diye. Sonunda 8 Şubatta adet olsam bile ne kaybedeceğim ki. Hiçbirşey olmayan bir şeyi kaybedemem zaten.
Yapyen, umutlarla gelecek yeni bir ay kazanmış olacağım sadece. Lakin ben bu ay gebeyim zaten. Sizde gebesiniz dimi Oflu
of of offf kıyamam sanaaaaaa
birşey kalmamışki gülüm az kalmış sabret bir kaç gün dahada git bakalım çıkar o zaman kesin inş vardır canım yaaa inşşşş:18:
ben birde bu gece halvet edcem ne olur ne olmaz. Aslında yumurtanın çoktan döllendiğini düşünüyorum ama eşşeğimi sağlam kazığa bağlayasım var. Delimiyim neyim ben hehe :)
kızlarrrrrr ben gdıormmmm salı ya da çarşmba burdayım sizi çok özlücemmm dur bi dilekte bulunaymgelnce en azz 5 hamiş hberinle karşılaşymmm inşşş hadi bakalmm görşrzzzz cnlarmmm
ne guzel yazmşsn cnmmmbatlarımız birbirne yakınn benm 10 ya onbirne sarkablrr ve ben de umutlyum yaa ne yalan sölüymm
canım bazen çıkmıyo ya düşün battan 2 gün önce 24 çıkmıştı geçen sefer..
bakalım iyi olursam beklerim 3 4 gün daha
inşallah vardır..
kuşum benden daha mı heycanlıymışş oyyy yerım onu ben
kızlarrrrrr ben gdıormmmm salı ya da çarşmba burdayım sizi çok özlücemmm dur bi dilekte bulunaymgelnce en azz 5 hamiş hberinle karşılaşymmm inşşş hadi bakalmm görşrzzzz cnlarmmm
inşallah canımmmmmtmm cnm hem sen hem eşin ii hberlerle gelcksinzzz inşşşşşşşşşşşşş
ben yaptım ama bu sefer peçeteye geçıo iştebuna bi çözüm yok galba hülyamm ya
kötü yapıyosun peçete iyice çeker onu yaaa
ben şu anda hünkarın gözdesi diye bi kitap okuyorum, padişah cariyeye diyorki; bacaklarını kapalı ve havada tut ki Adora tohumumu kaybetmeyesin....
ben bacaklarımı sımsıkı kapatıyorum hiç de akmıyo dışarı:44:
canım ilişkide içeri giden gidiyo dışarı çıkanlara gerek yok demek bu fazla zorlamayın
heyecaanlıyım kuzucum valla bakk yemin ederimki hemde çok inşş rabbim hepimizin gönlüne göre verir canım benim inşş bu ay senin mutluluğuna ortak oluruz bunu tüm kalbimle istiyorum iananki yemin ederimki isitoyrum gülüm eşim aradı markete kadar gidicez gidip hazırlanayım geliyorum hemen çıkmadan yazarım
galiba evi temizlemesi için peri kızlarını bekliyorum ben ama daha çok beklerimm
inşallah canımmmmm
ya aslında şöyle düşünüyorum bende içeri giden gidiyo zatennn dışarı akanı peçete engelliyo içine sokmuyorum zaten üstüne kapatıyorum sadece
yatağa akmasını engelliyorum sadece diye ama bazen işte acaba içeri gidenide çeker mi diye düşünüyorumaslında çok saçma o kadar derine giden şeki nasıl çekecekki dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?