o peri kizlarindan gelen olursa bana da yolla güzelim ya
bu arada en son 16. gün ilişki oldu..
hasta olduğum için yapamadık.
sence az mı
bu soruma sizde yanıt verir misiniz kızlar akıntıyı 13. 15. gün gördüm..
sence az mı
bu soruma sizde yanıt verir misiniz kızlar akıntıyı 13. 15. gün gördüm..
gül canım gülllllllALLAH SENİ..
hiç gülceğim yoktu kızz
yok bekle bekle gelmiyo anam bu zillilerben kalkım bari herif gelmeden silip süpürim. sonrada adamı silip süpürürüm
yok bekle bekle gelmiyo anam bu zillilerben kalkım bari herif gelmeden silip süpürim. sonrada adamı silip süpürürüm
canim spermler zaten 3-5 gün yasayabiliyorlar
bence yeterlidir canim ins tutunmustur bebisin
canim spermler zaten 3-5 gün yasayabiliyorlar
bence yeterlidir canim ins tutunmustur bebisin
bu spermlerin içerde 3 gün yaşaması kadar güzel bişey yok dimi kızlar içimi rahatlattınız...16. gün yumurtlamışsındır bence, o zamanda yakalamışsındır canım yumurtanı. Rahat ol. Gebe kalcaz biz bu ay. Sonra birlikte doğuracağız.
Doğuma gitmeden önce burda birbirimize iyi şanslar dileyeceğiz falan filan yani. Sen bir an önce iyileşmene bak. Bebişin gelcek sana.
9:gül canım gülllllll
İnşallah canım çooook sağol
ALLAH RAZI OLSUN...
sence az mı :18:
geldimm kuzucumm AMİNN Allah hepimizden razı olsun valla gülüm bence iyi yeterli gibi yani en hassas zamanlarda olmuş halvet artık gerisi rabbşime kalmış inşş hayırlısını verir canım :26:
hoşgeldin canım..
sağol cevap için
evet canım elimden geldiği kadar yaptım işte bişeyler..
ALLAHIMA kalmış dedğin gibi.
hayırlısı olsun
kızlarrr herkese merhabalar
kızlar benim bir sorum var
şimdi yaptığım idrar testine göre hamileyim.ikinci çizgi çok çok bariz bir şekilde çıktı
yarın hastaneye gitmek istiyordum ama izin alamıyorum işten.müdüre diyemiyorum da tabii böyle böyle bir durum var diye. akşam gidebileceğim bir kadın doğumcu biliyor musunuz ya da ne yapabilirim???
meraba canım gözün aydın tebrik ediyorum öncelikle Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşş valla nerede oturuyosun kuzucum bir onu söle bakalım
Sağol cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsinsana da en kısa zamanda nasip etsin
ben 4. Levent tarafında oturuyorum.eğer gebelik varsa gerçekten 5 haftalık falan ve ultrasona falan da girmek istiyorum.folik asite falan başlamadım.zaten 12. haftaya kadar folik asit ama ben gidemiyorum doktora:26::26:
amin kuzuucmm sağolasın Allah razı olsunnn inşş bizlerde nasip olur en kısa zamanda canım benim ben silivride oturuyorum o tarafları hiç bilmiyorum yardımcı olamıyorum kusuruma bakma ama işten neden izin alamıyosun kadınsal özel diyebilirsin o zaman veirrler belki yani vermek zorundalar yani gülümmm
normal bir gün olsa asla sorun olmaz cnm ama bir eleman yeni işten çıktı ve tüm işler ben de . o yüzden alamıyorum.yine de çookk teşekkür ediyorum çookkk sağol.İnşallah sen de en kısa zamanda hayırllı haberler alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?