Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sağol cnm olsun çok teşekkür ederim yine de ilgin için. kan tahlilini takmıyorum akşamları özellerde yapıyorlar.artık öyle yapacağım başka çarem yok sanırım

Sağol cnm olsun çok teşekkür ederim yine de ilgin için. kan tahlilini takmıyorum akşamları özellerde yapıyorlar.artık öyle yapacağım başka çarem yok sanırım

rice ederim canım tekrar tebrik ediyorum darısı tüm isteyenlerin vede benim başıma kuzucumm eğerki gidersen doktora bizlerede haber edersin merak etmeyeleim mercimeğin durumunu emi canım

rice ederim canım tekrar tebrik ediyorum darısı tüm isteyenlerin vede benim başıma kuzucumm eğerki gidersen doktora bizlerede haber edersin merak etmeyeleim mercimeğin durumunu emi canım

tamam cnmhbr veririm.benim göğüslerim dışında hiçbir belirtim yok. o da regl zamanı da acırdı zaten.bu sefer tek farkı yumurtlama günlerimden itibaren acıyor olması ve hala geçmemiş olması. o yüzden belli başlı hiçbir belirtim yok. idrar testim çok çok net olmasına rağmen çok güvenemiyorum. batım 1 hafta geçti bu arada.bakalım artık. hayırlısı ne ise o olur. rabbim kimseye aratmasın. tez zamanda nasip eder size de inşallah.

bir hafta geçm,ş canım ve çok belli diyosun kesin hamilesin o zaman dikkat et kendine yorma ağır falan kaldırma inş sağlıkla gelir dünyaya gülüm kusuruma bakam ben çıkıyorum eşimle markete kadar gidicez öpüyorum AEO görüşmek dileğiyle bu arada ben seni arkadaşlığa ekliyim ben burada olmazsam özelden yazarsın emi canım görürşürüzz

tebrik ederim cnmmm masallah akinti durumu nedir sende ? su anda :26:

hayirli olsun cnm ins Allahim gonlune gore verir benm de batima az kaldi ne var yok bilmiyorm ins bu ayimda bosa cikmaz sen de akinti durumlari nasil cnm merak ediyorum daa

Bende geldimmmm ama gitcem iyiyizzz biz oglumda icimde fink atiyo teyzoslari misafirlikteyimmm optummmm

geri geldimmm. Artık bir oturma odam var. salonumu sildim süpürdüm toz aldım kapısını çektim artık o kapı açılmıcakkkkk

Son düzenleme:
slm kızlar 2 gün öce saat 4 te sonuçları çıkacak arkadaşlar vardı noldunuz var mı güzel haberler 2 gündür giremedim nete hastalıktan yataklara yapıştım

slm kızlar ben geldimmm çok güzel bi hafta sonu geçirdik eşimle yarn sağlık ocağından sonuçlarımı alıcam inş.herşey yolundadır

slm kızlar ben geldimmm çok güzel bi hafta sonu geçirdik eşimle yarn sağlık ocağından sonuçlarımı alıcam inş.herşey yolundadır

slm cnm ben yeni üye oldum seni tanımıyorum fakat inş. güzel ssonuclar alırsın... bizde eşimle cocuk istiyoruz 9 aydır ama olmadı ocak ayı icin klomen tedavisi verdi olumlu sonuç alamdık ve 1 ay yeterli dedi bu ayda aşılama yapalım dedi bu gün adetimin ikinci günü bu gün ikinci ignemi yaptım göbişten cok degişik bişey valla artık sinirlerim bozulmaya başladı galibaaa...

Merhaba kızlar
Gulbebek gelmedi sanırım
Merak ettim

Buarada kadın dogumcu bir arkadasimla konustum
Dk hapi birakinca korunmaya gerek yokmuş
Hatta daha cok artıyormuş olasılık
Ama çoğul gebelik olasiligi da artiyormus bırakır bırakmaz
Folik asiti de gebe kalmadan 2 ay kullanmak
Cok faydaliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…