Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tabiki herşey yolundadır. mükemmel sonuçlarla geleceksin yarın canım

sagol cnm inş.öyle olur eşim bende gelcem diyo

slm cnm bizde 9 aydır istiyorduk bende bu ay ilaç kullandım serrephone ile prognex umutsuzluğa kapılmak yok inş.herşey güzel olcak

merhaba arkadaşlar bugün 11. günüm. yarın kan tahlili vericem. büyük gün yarın. lütfen bana dua edin...

Hoşgeldin canım, sinir moral bozmaya hiç gerek yok. herşeyin bir vadesi var, gelecek Allah'ın izni ile bebişin, nazlanıyor biraz sadece.

İnşallah ilk aşılamada tutar.Bende kısmetse şubat ayında yaptıracağım aşılama.İğnelere adetin ilk günümü başlanıyor?Bana dr. um adet olunca gel dedi ama birinci yada ikinci gün gelebilirsin dei.Şimdi ben ikinci gün gidersem iğneler için geç kalmış olmama dimi.Çünkü birinci gün akşama doğru olursa adetim ikinci gün giderim diye düşünmüştüm ben.:26:

adetin geçeli mi 11 gün oldu, yoksa başka bir şeymi anlamadım ben?

hayır canım transferimin 11. günü. evde yaptığm test pozitif çıktı.umarım yarın kan tahlilimde de güzel sunuçlar alırım. çok heyecanlıyım... vakit yaklaştıkça stres bastı ya... ALLAHIM YARDIM ET...

ay ay bak bende heyecanlandım şimdi. İyi haberler alacaksın sen bence. Evdeki tesleri başka markalarla da deneseydin keşke.
Neyse ama azcık daha sabret çok az kalmış iyi haberini duymaya

ay ay bak bende heyecanlandım şimdi. İyi haberler alacaksın sen bence. Evdeki tesleri başka markalarla da deneseydin keşke.
Neyse ama azcık daha sabret çok az kalmış iyi haberini duymaya

umarım öledir.çünkü ilaçlardan mı çıktı acaba sonuç testlerde diye içim içimi kemiriyor. yarın öğrenicez artık.hayırlısı cnm...

ama böyle asma suratını, bebişin senle ise üzülur sonra. İçini ferah tut sen, her şey iyi olacak diye düşün bitanem

bence bebeğin tutmuş canım hayırlısı olsun şimdidennnn
yarın güzel haberini bekliyoruz inşallahhhhhhh
iki tane koymuşlardı dimiiiiiii

Kizlar biz dunaksam basladik geleneksel bebis calismalarina 6 gun aradan sonra 2defa oldu valla hehe ama hic disari cikmadi spermler yokmuydu acaba kafam takildi valla ayaklarimi diktim biraz sonra yan yattim oyle iste ve gunler boyle gecer artik kimse yok galiba pek bende tlfondan baglaniyorum biraz yavas baglanti

canım merhaba bu ay beizde başladık tüp bebeğe çok heyecanlıyım bi o kadarda umutluyum benim daha önce doğal yolla bi gebeliğim olmuştu malesef 10haftalıkken kalbi durdu miniğimincanımcım şun belirtin varmı hamişliğe dairrr bu arada bence seeeeeeeeeeennnnnnnnnnn

Arkadaslar merhaba bı sorum olacaktı benim adetime 2-3gun kala kan testimde 17,9 çıkmıştı 2gun sonra tekrarlandı sonuc63,9 sizce degerler nasil iyi mı bilgilendirirseniz çok sevinirim..

Arkadaslar merhaba bı sorum olacaktı benim adetime 2-3gun kala kan testimde 17,9 çıkmıştı 2gun sonra tekrarlandı sonuc63,9 sizce degerler nasil iyi mı bilgilendirirseniz çok sevinirim..

tabı gayet ıyı
tebrık ederım senı

tabı gayet ıyı
tebrık ederım senı

Çok teşekkürler Allah razı olsun icime su serptiniz o kadar karışık seyler yazmışlar ki nette bı anlam verememiştim tekrar çok sagolun sanırım sizde hamilesiniz Rabbim hayirlisiyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…