tabiki herşey yolundadır. mükemmel sonuçlarla geleceksin yarın canım
slm cnm ben yeni üye oldum seni tanımıyorum fakat inş. güzel ssonuclar alırsın... bizde eşimle cocuk istiyoruz 9 aydır ama olmadı ocak ayı icin klomen tedavisi verdi olumlu sonuç alamdık ve 1 ay yeterli dedi bu ayda aşılama yapalım dedi bu gün adetimin ikinci günü bu gün ikinci ignemi yaptım göbişten cok degişik bişey valla artık sinirlerim bozulmaya başladı galibaaa...
slm cnm ben yeni üye oldum seni tanımıyorum fakat inş. güzel ssonuclar alırsın... bizde eşimle cocuk istiyoruz 9 aydır ama olmadı ocak ayı icin klomen tedavisi verdi olumlu sonuç alamdık ve 1 ay yeterli dedi bu ayda aşılama yapalım dedi bu gün adetimin ikinci günü bu gün ikinci ignemi yaptım göbişten cok degişik bişey valla artık sinirlerim bozulmaya başladı galibaaa...
merhaba arkadaşlar bugün 11. günüm. yarın kan tahlili vericem. büyük gün yarın. lütfen bana dua edin...
adetin geçeli mi 11 gün oldu, yoksa başka bir şeymi anlamadım ben?
hayır canım transferimin 11. günü. evde yaptığm test pozitif çıktı.umarım yarın kan tahlilimde de güzel sunuçlar alırım. çok heyecanlıyım... vakit yaklaştıkça stres bastı ya... ALLAHIM YARDIM ET...
ay ay bak bende heyecanlandım şimdi. İyi haberler alacaksın sen bence. Evdeki tesleri başka markalarla da deneseydin keşke.
Neyse ama azcık daha sabret çok az kalmış iyi haberini duymaya
ama böyle asma suratını, bebişin senle ise üzülur sonra. İçini ferah tut sen, her şey iyi olacak diye düşün bitanem
hayır canım transferimin 11. günü. evde yaptığm test pozitif çıktı.umarım yarın kan tahlilimde de güzel sunuçlar alırım. çok heyecanlıyım... vakit yaklaştıkça stres bastı ya... ALLAHIM YARDIM ET...
Arkadaslar merhaba bı sorum olacaktı benim adetime 2-3gun kala kan testimde 17,9 çıkmıştı 2gun sonra tekrarlandı sonuc63,9 sizce degerler nasil iyi mı bilgilendirirseniz çok sevinirim..
tabı gayet ıyı
tebrık ederım senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?