Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Arkadaslar merhaba bı sorum olacaktı benim adetime 2-3gun kala kan testimde 17,9 çıkmıştı 2gun sonra tekrarlandı sonuc63,9 sizce degerler nasil iyi mı bilgilendirirseniz çok sevinirim..

cnm tebrik ederim ilk adetinden sonraki kacinci gun kan testi yaptin merak ettim bende yapmayi dusunuyorm da 26.gun de cikar mi acaba :26:

cnm tebrik ederim ilk adetinden sonraki kacinci gun kan testi yaptin merak ettim bende yapmayi dusunuyorm da 26.gun de cikar mi acaba :26:

Çok sagol canım Ocak 24te yaptırdım son adet tarihimde 2 ocakti ben 24 günde bir adet oluyordum seninde büyük ihtimalle çıkar gibi inşallah Rabbim herkese nasip eder

Çok sagol canım Ocak 24te yaptırdım son adet tarihimde 2 ocakti ben 24 günde bir adet oluyordum seninde büyük ihtimalle çıkar gibi inşallah Rabbim herkese nasip eder

idrar testinden sonra mi kana gittin cnm nasil oldu kana gitmen ? icinden mi geldi merak iste ya da guvendigin bi belirti falan mi oldu

idrar testinden sonra mi kana gittin cnm nasil oldu kana gitmen ? icinden mi geldi merak iste ya da guvendigin bi belirti falan mi oldu

Aslında benim midemde ağrı oluyordu onun için endoskopi yapılacaktı benimde şüphem olduğu için kan testi yaptırdık o sekilde öğrendim hem şaşırdım hemde çok mutlu oldum 3aydir istiyorduk ama bu ay hiç ümidim yoktu nedense hemde dogum günümden 1gun sonra öğrendim Rabb'inin ecrini Rabbim sanada ve isteyen herkese nasip etsin

anladim cnm cok guzel olmus supriz yapmis bebisin sana ins. darisi bana ve butun isteyenlere de nasip olur Rabbim bizi sevindirsin

anladim cnm cok guzel olmus supriz yapmis bebisin sana ins. darisi bana ve butun isteyenlere de nasip olur Rabbim bizi sevindirsin

Amin canım İnan burada pek yazmıyordum ama sürekli yazılanları okuyup herkese dua etmeye çalışıyorum çok dua ettim belki biliyorsundur ama mevlanın bir ismi var ben onu çektim her cuma ki zaten Rabbim kendi adiyla edilen duaları asla geri cevirmezmis istersen söylerim sende cekersin

merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteyle ilgileniyordum
ama yeni üye oldum.size bir şey sormak istiyorum arkadaşlar fırsat buldukçada
sizlerleyim inşallah.
ocak 6 da adet oldum adetimin 10.günününden 20 .gününe kadar aralıklı olarak çalışmalarımı yaptım.
bugün adetimin 23.günü ve sol kasığımda batmalar oluyor tekrar yumurtlamayamı başladım
yoksa çalışmalarımızın sonucumu belirti veriyo yada adet belirtisimi BAT 6 şubat belirtimi başladı.
tecrübelerinizle beni bilgilendirirmisiniz
arkadaşlar .şimdiden teşekkürler.kan testi yapsam anlaşılırmı..

iyiyim gebişim sen nasılsın. Daha iyicesin inşallah. Parol işe yaradımı biraz, geçti mi ağrıların

daha iyiyim canım 4 gündür yemek yedim şaka gibi :)
ilaç işe yaradı ateşte düştü baş ağrılarım da gitti.
ilacın üstünde ağrı kesici ateş düşürücü de yazıyomuş zaten..
ama üşüyorum sıtma tutuyo işte :26:

Canım test için bat gününü bekle bence. En erken adet tarihinde kan ver yüksek yüksek çıksın değerin için rahat olsun.
Kasığındaki ağrılara gelince üşütmediysen belkide bebişin yerleşme esnasında oluşan ağrıdır kimbilir.
Sen içini ferah tut. Ben ve Oflu nasıl gebiş gibi takılıyoruz dikkat ediyoruz kendimize sende dikkatli ol.
Ve ne olur sabret bata kadar. Sonrada burda meg senin içinde havai fişek patlatsın inşallah.

kızlar gebelik testi yaptım iki çizgide kopkoyu teyze oluyosunuzzzz=)

online takipte gördüm müjdeli haberini koşup tebrik etmek istedim allahım tammamına erdirsin inşallah tebrik ederim gözümüz aydın olsun

ay ben selam vermeyi unuttum yane şaşkın hatunun ben yaaaaaa
herkese kucak dolusu selaaammmmmmmmnasılsınız şekerler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…