kızlar gebelik testi yaptım iki çizgide kopkoyu teyze oluyosunuzzzz=)
online takipte gördüm müjdeli haberini koşup tebrik etmek istedim allahım tammamına erdirsin inşallah tebrik ederim gözümüz aydın olsun
ay ben selam vermeyi unuttum ya ne şaşkın hatunun ben yaaaaaa
herkese kucak dolusu selaaammmmmmmmnasılsınız şekerler
gebe arkadaşlarımı tebrik ediyorum sırayı bize bıraktıkları için :)
tebrik ederim
hayirli olsunAllah kucagina almayi nasip etsin
daha iyiyim canım 4 gündür yemek yedim şaka gibi :)
ilaç işe yaradı ateşte düştü baş ağrılarım da gitti.
ilacın üstünde ağrı kesici ateş düşürücü de yazıyomuş zaten..
ama üşüyorum sıtma tutuyo işte :26:
İnşallah canım bizde sevincinizi paylaşıyor olacağız :))
Canım test için bat gününü bekle bence. En erken adet tarihinde kan ver yüksek yüksek çıksın değerin için rahat olsun.
Kasığındaki ağrılara gelince üşütmediysen belkide bebişin yerleşme esnasında oluşan ağrıdır kimbilir.
Sen içini ferah tut. Ben ve Oflu nasıl gebiş gibi takılıyoruz dikkat ediyoruz kendimize sende dikkatli ol.
Ve ne olur sabret bata kadar. Sonrada burda meg senin içinde havai fişek patlatsın inşallah.
geçmiş olsun oflucumdaha iyiyim canım 4 gündür yemek yedim şaka gibi :)
ilaç işe yaradı ateşte düştü baş ağrılarım da gitti.
ilacın üstünde ağrı kesici ateş düşürücü de yazıyomuş zaten..
ama üşüyorum sıtma tutuyo işte :26:
Saol canım insan merak ediyor işte rabbim her isteyenin kucağına bebişini almayı
nasip etsin inşallah .
ağzın bal yesiiin emiiiiiiiiiiay bitanem tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin gebeliğini. Nasıl duygulandım ya dolu dolu oldu gözlerim. Tez zamanda kesesini gör sonra kalp atışlarını duy, sonra yavaş yavaş ete kemiğe bürünüşünü izle dilerim.
Bizlere de dua et bitanem, taze gebişimiz.
Geçecek geçecek gebişim az kaldı Allah'ın izni ile. Sağlıkla karşılayacaksın bebişini. Kendileri şu an rahme doğru ilerliyordur inşallah bir kaç güne kadar kurulacaktır bebişin rahminde en üst köşeye.
Biliyorum bitanem. He gelen gebiş haberi bizlere de bol bol umut oluyor. Onların sevinçleri bizim sevinçlerimiz oluyor. Rabbim her kadına bu duyguyu tatmayı nasip etsin.
ay bitanem tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin gebeliğini. Nasıl duygulandım ya dolu dolu oldu gözlerim. Tez zamanda kesesini gör sonra kalp atışlarını duy, sonra yavaş yavaş ete kemiğe bürünüşünü izle dilerim.
Bizlere de dua et bitanem, taze gebişimiz.
Geçecek geçecek gebişim az kaldı Allah'ın izni ile. Sağlıkla karşılayacaksın bebişini. Kendileri şu an rahme doğru ilerliyordur inşallah bir kaç güne kadar kurulacaktır bebişin rahminde en üst köşeye.
Biliyorum bitanem. He gelen gebiş haberi bizlere de bol bol umut oluyor. Onların sevinçleri bizim sevinçlerimiz oluyor. Rabbim her kadına bu duyguyu tatmayı nasip etsin.
geçmiş olsun oflucumönemli bişeyin yoktur umarım kendine dikkat et
oyyyyyyyyyysağol canım...
valla kaç gündür çok fenaydım sanki hamileyim gibi ilaç falan kullanamadım..
bişey vardır diyee.
daha bugün biraaz iyiym 4 gündür suyla besleniyorum
amin bitanem amin. Allah'ın izni ile şubatta senden müjdeli haberi aldıktan sonra bizde bir iki güne vereceğiz bu güzel hab eri.
Çok istiyorum Rabbim duy sesimizi.
canım valla gebelik testinde çıkarsa kimbilir hastaneye bile gitmem ben giderim sağlık ocağında yaptırırım pozitif çıkarsa eğer 1 hafta bekleyip kese görmeye gitmek istiyorumCanım ben 8 Şubatta regl olmayacağım ya inşallah, işte o zaman hemen yaptırmayayım diyorum testi. 13 Şubat'ı bekleyeyim istiyorum.
Hastane hemen işyerimin karşısında. 2-3 saatede veriyorlar sonucu. Erken test yaptırırsam evlilik yıldönümü süprizimi dayanamayıp kocişe yumurtlamaktan korkuyorum.
oyyyyyyyyyy
kıyamam ben sana kuzucum ...
bende hasta oldummu sudan başka bişey alamam ağzıma..
ama sen yinede dikkat et kendine en azından meyve suyu yada meyve yemeye dikkat et ..
ne kadar zor olduğunun farkındayım ama yemeye çalış emi bitanem...
zaten kış ve soğuk aylar birde vücut direncin düşmesin..
malum eğer hamileysen gücüne kuvvetine ihtiyacın olacak senin...
ayyyyyyyyyyyyyyy ne güzel cümleler:) heyecanlandım .içimde hissettiklerim olur inşallah umutlanmakta
istemiyorum ama olsun . rabbim seninde çift çizgiyi görmeni hamileyim diye buraya yazmanı havaiii fişek ile tebrikleri
cevaplamanı nasip etsin inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?