Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gebe arkadaşlarımı tebrik ediyorum sırayı bize bıraktıkları için :)

tebrik ederim
hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin

teşekkür ederim bnde coooooookkk mutluyum inşallah kolay geçer hamileliğim darısı isteyen herkesin basına

kızlar gebelik testi yaptım iki çizgide kopkoyu teyze oluyosunuzzzz=)

ay bitanem tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin gebeliğini. Nasıl duygulandım ya dolu dolu oldu gözlerim. Tez zamanda kesesini gör sonra kalp atışlarını duy, sonra yavaş yavaş ete kemiğe bürünüşünü izle dilerim.
Bizlere de dua et bitanem, taze gebişimiz.

Geçecek geçecek gebişim az kaldı Allah'ın izni ile. Sağlıkla karşılayacaksın bebişini. Kendileri şu an rahme doğru ilerliyordur inşallah bir kaç güne kadar kurulacaktır bebişin rahminde en üst köşeye.

İnşallah canım bizde sevincinizi paylaşıyor olacağız :))

Biliyorum bitanem. He gelen gebiş haberi bizlere de bol bol umut oluyor. Onların sevinçleri bizim sevinçlerimiz oluyor. Rabbim her kadına bu duyguyu tatmayı nasip etsin.

Saol canım insan merak ediyor işte rabbim her isteyenin kucağına bebişini almayı
nasip etsin inşallah .

geçmiş olsun oflucum önemli bişeyin yoktur umarım kendine dikkat et

Saol canım insan merak ediyor işte rabbim her isteyenin kucağına bebişini almayı
nasip etsin inşallah .

amin bitanem amin. Allah'ın izni ile şubatta senden müjdeli haberi aldıktan sonra bizde bir iki güne vereceğiz bu güzel haberi.
Çok istiyorum Rabbim duy sesimizi.

ağzın bal yesiiin emiiiiiiiiii
biz gebeyiiikkkkkkkk

Nartanesi canım ilk önce Allah razı olsun özelden yazamadım ama mevlanın ya evvel ismi-i şerifini 1000 defa cuma gunü sela ve ezan arası çekersen birde hz İbrahim ve hz zekeriyyanin duaları var onları oku inşallah herkesin duaları kabul olur

inşalla en kısa zamanda sizlerdende güzel haberleri duyarız dualarım hep sizinle bn pes dediğim zaman sizler ümit verdiniz bana ...herşeyin zamanı belli allah ol deyince oluyor sabredin canım ...

Canım ben 8 Şubatta regl olmayacağım ya inşallah, işte o zaman hemen yaptırmayayım diyorum testi. 13 Şubat'ı bekleyeyim istiyorum.
Hastane hemen işyerimin karşısında. 2-3 saatede veriyorlar sonucu. Erken test yaptırırsam evlilik yıldönümü süprizimi dayanamayıp kocişe yumurtlamaktan korkuyorum.

Kızlar iyi akşamlar herkese;
Bişey sormak istiyorum dr eşimden sperm testi istedi.Özel de yaptırıcaz da daha önce yaptırmış arkadaşlar varsa fiyat nedir öğrenebilir miyim?Acı badem de olacak test ama yine de aşağı yukarı bi fiyat öğrenmek istiyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

sağol canım...
valla kaç gündür çok fenaydım sanki hamileyim gibi ilaç falan kullanamadım..
bişey vardır diyee.
daha bugün biraaz iyiym 4 gündür suyla besleniyorum
oyyyyyyyyyy
kıyamam ben sana kuzucum ...
bende hasta oldummu sudan başka bişey alamam ağzıma..
ama sen yinede dikkat et kendine en azından meyve suyu yada meyve yemeye dikkat et ..
ne kadar zor olduğunun farkındayım ama yemeye çalış emi bitanem...
zaten kış ve soğuk aylar birde vücut direncin düşmesin..
malum eğer hamileysen gücüne kuvvetine ihtiyacın olacak senin...

Hamilelerin hayirli dogumlar nasip olur Insaallah

Hamile kalmak isteyenlerde en hayirli zamanda hamile kalirlar Insaallah

Herkezi duasi kabul olsun amiin

amin bitanem amin. Allah'ın izni ile şubatta senden müjdeli haberi aldıktan sonra bizde bir iki güne vereceğiz bu güzel hab eri.
Çok istiyorum Rabbim duy sesimizi.

ayyyyyyyyyyyyyyy ne güzel cümleler:) heyecanlandım .içimde hissettiklerim olur inşallah umutlanmakta
istemiyorum ama olsun . rabbim seninde çift çizgiyi görmeni hamileyim diye buraya yazmanı havaiii fişek ile tebrikleri
cevaplamanı nasip etsin inşallah .

canım valla gebelik testinde çıkarsa kimbilir hastaneye bile gitmem ben giderim sağlık ocağında yaptırırım pozitif çıkarsa eğer 1 hafta bekleyip kese görmeye gitmek istiyorum İNşallahhh

meyve suyu baya içtim nasıl olduysa dün 2 bardak içtim meyve olarakta azıcık elma yiyebildim..
bakalım inşallah tamamen iyileşirim
tam iyileştim diyorum yok iyileşmemişim

Umutlanmaktan korkmayalım yahu. Adet olsak ne olcakki, vadesi gelmemiş diyip yeni aya yeni umutlarla gireceğiz.
Ben Rabbimden asla umut kesmeyeceğim. O en doğru zamanı bilir. Lakin nedense bana şubatta bu mutluluğu yaşatacak gibi geliyor.
Rabbim utandırmasın. Birde Ofluda gebe kalcak gibi geliyor bu ay bana. Hakkımızda hayırlısı. Gebişiz biz gebiş. Gerrekirse her ay gebiş kalırız nedir yani heh

Meg nerdesin senin şu hunilerden bir tane de bana yollasana

inşallah hamilesindir tatlım bende aynı dertten muzdaribim açıkcası benimde pek bilgim yok benimde bat 9 şubat İNŞALLAH hayırlı güzel haberler bizi bekliyordur.sol kasığımda ara ara ağrılar oluyor alt karında bi şişlik var ani kilo mu aldım anlamadım bilgisi olanlar bizi bilgilendrin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…