Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

batın 9 şubat ise şayet daha gebelikle ilgili bir belirti olduğunu sanmıyorum bitanem. belki su falan tutmuştur vucudun ondandır. Sabır sabır

selamlar kızlar
misafirler gitti ben de damladım
ama topik pek sessiz bugün
herkes gezmeye gitmiş anlaşılan

niyeki ayol, ne sakıncası var çekirdeğin. üstüne bağırsaklarına da iyi gelir oysa ki.

işte ben de ona sinir oluyorum
ne zaman yiyecek olsam yeme diyor
ne zararı var diyorum
ne faydası var diyor
bn de gıcık oldum artık iyice
ki çay kahve kola içmeme bile bişey demiyor

ne zararı var diyorum
ne faydası var diyor

senin kocişin de gebelik hormonları çalışmaya başlamış bence. Baksana kızması gerekene kızmıyor, kızmaması gerekne kızıyor. çok güldüm yahu

hoşgeldin canım

sinirliyim ben
eşim çekirdek yememe karışıyor ne zararı varsa
ben de sinir oldum oturdum ağladım
ne karıyomuş canım ağlama ferdam ya boş ver ye gitsin tuzsuz kabak çekirdeği ise eğer faydalı bile
iyidir kuzucum sen nasılsın

iyim canım ayağım kızımın elinde resim yapıyo bacağıma kurtaramıyorum kendimi

ne karıyomuş canım ağlama ferdam ya boş ver ye gitsin tuzsuz kabak çekirdeği ise eğer faydalı bile

yok azcık ağladım sonra geçti zaten
geçenlerde de tabu oynarken ağlamıştım
bu hormonlar fena bişey he

yok canım ayçekirdeği
faydası yoktur da ne zararı var kii

iyi akşamlar kızlar nasılsınız??? uzun süre oldu girmeyeli size birşey soracaktım ben bu ay yumurtlama dönemimde iltihap kurutucu iğne kullandım hamiile olabilme ihtimali çok düşük değil mi??? :111:

ne zararı var diyorum
ne faydası var diyor

sen takılma canım ye gitsin hem niye karışıyoki kilo almandan korkuyosa bebeği niye yaptı hamilesin sen canım üzme kendini

iyim canım ayağım kızımın elinde resim yapıyo bacağıma kurtaramıyorum kendimi[/QUOTE]

Ay yerim ben onu, benimde olsunda bir kızım isterse tüm vucudumda konuştursun sanatını hihi

bana da anlamsız geldiği için sinir oluyorum zaten
mantığı olsa sesimi çıkarmıcam

olma sinir bitanecim, takma hiç kafana. o da kendince ikinizin iyiliğini düşünüyor. birde adamın yanında çok kilo alıyorum doktor kızcak falan modunda isen ondan da yapıyor olabilir.

oyy annem ağlayacak ne var bunda

selam kızlar bu arada kocişle gezmeden geliyoruz

hoşgeldiniz

iyi akşamlar kızlar nasılsınız??? uzun süre oldu girmeyeli size birşey soracaktım ben bu ay yumurtlama dönemimde iltihap kurutucu iğne kullandım hamiile olabilme ihtimali çok düşük değil mi??? :111:

hımm hiçbir fikrim yokki benim ama Allah ol derse hiçbir şey engelleyemez oluverir.

sen takılma canım ye gitsin hem niye karışıyoki kilo almandan korkuyosa bebeği niye yaptı hamilesin sen canım üzme kendini

Ay yerim ben onu, benimde olsunda bir kızım isterse tüm vucudumda konuştursun sanatını hihi

olma sinir bitanecim, takma hiç kafana. o da kendince ikinizin iyiliğini düşünüyor. birde adamın yanında çok kilo alıyorum doktor kızcak falan modunda isen ondan da yapıyor olabilir.

hoşgeldiniz[/QUOTE]
valla kızlar eşim normalinde kilo takıntısı olan biridir
ama şimdi hiç konuşmuyoruz o konuları
hatta yemiyorum diye kızıyor
nasıl hamilesin acıkman lazım yemen lazım falan diyor
ama bu çekirdek sendromunu çözemedim valla nasıl bişeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…