Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sen takılma canım ye gitsin hem niye karışıyoki kilo almandan korkuyosa bebeği niye yaptı hamilesin sen canım üzme kendini

ben zaten normaldede kociş azıcık sesini yükseltse ağlıyorum

hoşgeldiniz

yandın valla o zaman sen
ben hiç öyle ağlayan bir tip değildim
5 aydır 2 oluyor böyle salak saçma bişeye ağladığım
tabu oynarken ağlamam daha komikti gerçi bundan

valla kızlar eşim normalinde kilo takıntısı olan biridir
ama şimdi hiç konuşmuyoruz o konuları
hatta yemiyorum diye kızıyor
nasıl hamilesin acıkman lazım yemen lazım falan diyor
ama bu çekirdek sendromunu çözemedim valla nasıl bişeyse[/QUOTE]

boşver öyleyse dön yüzünü ona kötü kötü bak delü de geç

benim kocacım benim gebe kalınca dönüşeceğim varlıktan çok korkuyor. normalde cadımı cadıyım zaten birde gebe kalınca yandık diyor ama bence tersi olucak.
mulayüm olucam ben sankim. ağlama konusuna gelince ağlarım bende herbir şeylere sanırsam. gebelerin o duygusal çalkantılarına bile bayılıyorum ben delimiyim neyim

yok azcık ağladım sonra geçti zaten
geçenlerde de tabu oynarken ağlamıştım
bu hormonlar fena bişey he

yok canım ayçekirdeği
faydası yoktur da ne zararı var kii
hamilelikten dahada duygusalsın canım ahhh bende etliye sütlüye ağlardım
iyim canım ayağım kızımın elinde resim yapıyo bacağıma kurtaramıyorum kendimi

Ay yerim ben onu, benimde olsunda bir kızım isterse tüm vucudumda konuştursun sanatını hihi

olma sinir bitanecim, takma hiç kafana. o da kendince ikinizin iyiliğini düşünüyor. birde adamın yanında çok kilo alıyorum doktor kızcak falan modunda isen ondan da yapıyor olabilir.

hoşgeldiniz[/QUOTE]
inşallah canım olsun seninde bir kızın bak neler oluyo kızım nisanda 6 yaşında olucak bu sabah aynaya baktı anne benim kaşlarım uzamış ben kaşlarımı alıcam diyo hemde ciddi ciddi anne çok kalın valla alıcam diyo şimdi onun yanıda cımbızı elime almıcam dün akşamda bebek kangurusunu eline geçirmiş kesmişte kesmiş ben kızdım neden kestin artık bu makaslarını kaldırıcam dedim haaaayyyııırrr anne çookk güzel kesiyo kaldırma diyo

ben de normalde cadıyım
dicemi diyorum yine ama ağlıyorum da işte snir basıyor
hem bu gebelik valla değişik bişeymişş

inşallah canım olsun seninde bir kızın bak neler oluyo kızım nisanda 6 yaşında olucak bu sabah aynaya baktı anne benim kaşlarım uzamış ben kaşlarımı alıcam diyo hemde ciddi ciddi anne çok kalın valla alıcam diyo şimdi onun yanıda cımbızı elime almıcam dün akşamda bebek kangurusunu eline geçirmiş kesmişte kesmiş ben kızdım neden kestin artık bu makaslarını kaldırıcam dedim haaaayyyııırrr anne çookk güzel kesiyo kaldırma diyo[/QUOTE]

deli o deli. bu zamanın çocukları çok bilmişler yahu. Hepsi birer karadeniz fıkrasından fırlamışlar gibi. çok güldürüyorlar beni. tabii başıma gelince de gülebilecekmiyim böyle bilmiyorum ama o ufacık şey bilmiş bilmiş konuşunca tutamam kendimi koyveririm gibi geliyor.

Kızlaar merhaba nasılsınız bakalımm Hamile arkadaşlar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah ve her zaman dediğimiz gibi İsteyen herkese bu duyguyu tattırsın mevlam AMİİİN...

yandın valla o zaman sen
ben hiç öyle ağlayan bir tip değildim
5 aydır 2 oluyor böyle salak saçma bişeye ağladığım
tabu oynarken ağlamam daha komikti gerçi bundan

sinirlediğim zaman eğer karşımdaki cevap veremeyeceğim biriyse hemen ağlamaya başlarım. kociş zaten alt dudağımı çekince anlıyo ağlayacağımı

ben de normalde cadıyım
dicemi diyorum yine ama ağlıyorum da işte snir basıyor
hem bu gebelik valla değişik bişeymişş

değişik olmazmı kuşum yaa, içinde bir can büyütüyorsun. Tüm mekanizman onun sağlıklı gelişebilmesine endekslenip çalışıyor.
Bu dünyadaki en büyük mucizelerden birini yaşıyorsun. bir kadına Rabbimin nasip edebileceği en büyük mucize. Tabii ki dengesi şaşar insanın.
Olcak o kadar.

burda herkes sağlıklı mı ya?kimse yaptırmadı mı bu testi?

yaaa kızlar nasılsınız benn çok üzgünüm dün adet oldum bu ay çok ümitliydim ama olmadı kısmet vardır bi vakti zamanı
yeni bat 28şubat megg çok üzgünüm ben ya.... biide bugün birsürü misafirim vardı yemekli bittim resmen

OCAK AYI LİSTESİ

cennetkokulum91--------25 ocak
gulbebek ----------25 ocak
alminem--------25 ocak
Julietta ---------- 28 ocak
aybice----------30 ocak
tweety_yteewt --------31 ocak

ŞUBAT AYI LİSTESİ

hevin------------1 şubat
meg------------1 şubat
aysunayy--------5 şubat
ozlemdmr-----------5 şubat
glikozym01--------5 şubat
syncmaster----------5 şubat
a_d -------------5 şubat
yesil33---------6 şubat
zeyno3435---------6 şubat
esraik---------8 şubat
OfLu----------8 şubat
SueSue------------8 şubat
mulberry--------------8 şubat
firdevs27--------9 şubat
Brownim---------10 şubat
hulyaemrah-----------10 şubat
ksel--------------10 şubat
megan17 ---------- 13 şubat
eminemine -----------13 şubat
gulum2011----------13 şubat
_figen_-----------14 şubat
tanger------------14 şubat
berceste_-----------15 şubat
yoluzun ------------15 şubat
lotusdream--------16 şubat
yummyny------------- 17 şubat
KristaLBebek---------20 şubat
elibeses----------20 şubat
angel_lost-------------21 şubat
sivatan ----------22 şubat
PeriMeri------------24 şubat
BLUEmoon2009--------25 şubat
umutege16 -----------28 şubat
rosess--------28 şubat​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…