Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Üzülme bitanem sen hiç. Demekki henüz vadesi değilmiş. Gelcek bebişin sabırlı ol.

üzülme canım ya hayırlısı olsun bu ay yine beraber sayıcaz günleri,
inşallah bu ay tuttururuz

gelmicekki zaten
çünkü sen batını yanlış biliyorsun

Ferdam 30günde bir oluyordum ona göre hesaplamıştım ayın 25ine denk geliyordu ama yumurtlama farklı zamanda oldu sonra nasıl hesaplanıyor onu çözemedim işte....Sen nasılsınn kuzum bu arada kgmu aldın sen kıyamammm sana ben ama fazla değil be kuzum nolcek sanki 2 kgdan

geçmişe daldımm kuzummmm gelmedi Hülyammm ama karnım çok ağrıyorr hala ağrıyor yaniSen nettin kuzumm kistleri dökmüşsünn bendede oluyordu o dediğinden

çok sevindim gelmemesine
inşallah da gelmeyecek canımmm değerin katlanıyo şuanda ve sen hamişsinnnnnn
öyle yazıyo canım nette ama bilmiyorum tam olarak yarın hormon tahlilleri yaptırıcam inşallah iyi çıkar sonuçlarrr
yumurtladığım zamanda dr gitmeyi düşünüyorum bakalım yeterince büyüyomu benim yumurtalar hem oda söyler şu kadar zaman sonra çatlar falan diye ona görede ilişki olur
birde yakı yapıştırıcam yumurtlama zamanı puffy adet sonrası dedi ama eşim spermiyograma gideceği için adet bitince ilişki olmayacak bizde bu ayyyy

canım yumurtlama +14de adet oluyosun işte

2 kilo alsam dert değil de 2 kilo daha almak dert

gelmicekki zaten
çünkü sen batını yanlış biliyorsun

evet canım inşallah gelmicek
ferdam canım ben yarın hormon tahlilleri yaptırıcam
prolaktin,
lh
fsh
e2
tsk
birde diyorum ki testestoran baktırsam diyorum çünkü benim vucudumda çok aşırı kıl var
daha önce bakıldı mı bilmiyorum ama belki erkeklik hormonu vardır bendeee:44::44:

Merhaba kızlar geldim ben bugün döndüm akşam ama alışveriş merkezine gittik pantolonum vardı sipariş vermiştim bedenimden ben yokken gelmiş onu aldım yemek yedik, terzi de nu yaptırttım paçalarını bekledik falan eve geldim sağolsn eşim hiçbirşey yapmamış. Evi şöyle üstünden süpürdüm. Bavulu boşalttım falan derken bu saat oldu. Dün akşam dayımlarda kutladık doğumgünümü. Hediyelerimi aldım. Çok güzel iki gün geçirdim ailemle çabuk bitti ama. Reglimde hız kesmeden devam ediyor ve ben bu halinden memnununm çünkü z gelince endişeleniyorum geçen sefer az gelmişti sonra ara kanama falan oldu. Neyseee aa duygu, birsum, aysun sperm testi yaptırtacaklardı ne oldu sonuçlar ya onları merak ettim bilen yazabilir mi ne çıkmış.

Ayy hadi Hülyam inşallahhh doktora gidince insan daha bir umutlanıyor tamamen kontrol altında oluyorsunnn hadi hayırlısıı hakkında güzel haberleri verirsin inşallah bu ay hamiş kal inan çok mutlu olucammm sevinçten uçacağım hattaaa
canım yumurtlama +14de adet oluyosun işte

2 kilo alsam dert değil de 2 kilo daha almak dert

amanınnn o zaman daha çok mu var yaniii en az 4yada 5gün var o zaman bekleyeyim daha çok varmış

Ferdamm hiçbişey olmaz geri verirsin dikkatli ol emi çekirdek yemezsen iyi olur ben yememeye dikkat ediyorum çekirdek hamile kalmayı zorlaştırıyor belkide bebeğede zararı olabilir kuzum.Rahime etkisi var demekki öyle düşünüyorum ben.İçindeki bir madde çocuğun tutunmasını engelleyebiliyormuşşş duyanlar duymayanlara duyursun...

hoşgeldin canımmm
doğum günün kutlu olsun tekrar hediyende bebek olsun inşallah
duygunu değerleri iyi çıktı canımmmm
sayı 14 milyondu 22.400 çokmış ml de
toplam hareketi %36 olmuş eskiden % 30 muş
morfoloside çok iyi çıkmışşş
ama aysun ve birsumdan hala haber yokkk
aysun salı gelicekmiş o zaman öğreniriz inşallah iyi haberiii

Hamilelik ve Ayçekirdeği

bugün duydum iş yerimde ki arkadaşın kuzeni çocuk bakım uzmanıymış hamilelik döneminde ayçekirdğei yemek bebeğin beyin fonksiyonalrını geliştirir gözlerini iyi yaparmış bebek için iyi bişeymiş...zaten çekirdeği severim yemem için bir bahanem oldu :))) ben de her akşam bir avuç ceviz yiyorum bazen karıştırıp 1 tatlı kaşığı bal ile karıştırıp cevizi yiyorum yanında da su yerine süt süpe roluyor vamıdır cevizin bir yararı bilmem....bide folic asit bakımından mandalina karpuz kavun yeşil sebzeler çok zenginmiş...

inşallah iyi gelir dr bana canımmm
şuna kızıyorum ben sadece dr gidiyorsun soruyo ya eşinin değerlerini iyi diyorsun sen kağıdı getir bende bakayım diyo
şimdi onu görünce diyecek ki normal olmaz aşılama yada tüp yapın diyecek buna sinir oluyorummm
inşallah eşimin şimdiki değerleri daha iyi çıkar da bunları duymam iyice ilgilenir benimleeee

baktır tabi canım ona da
içinde kuşku kalmasın hiç
inşallah hepsi güzel çıkar

yemedim zaten kızınca
bekle bekle değerin katlansın katlansın

Hülyacımm inşallah değerlerde düzelicekk Hülyamm sen aşılama yaptırdınmı hiçç eğer aşılama diyorsa yaptırın kuzumm çünkü doktora harcadığımız para aslında aşılama parası oluyor birkaç ay sonra o yüzden deneyin derim yarın birgün tüp bebek yaptırmaya kalkınca aşılama raporu istiyorlar.Benim gibi dımdızlak kalma.İnşallah gerek kalmaz böyle şeylere.Doktorunu dinle derimm Hülyacım doğal yoluda zorlayalım ama doktorumuzuda dinleyelimm benim gibi hataya düşme bak dinlemedim 5 .yılımıza girdik hala bebeğim yok ....
baktır tabi canım ona da

yemedim zaten kızınca
yimee yimeeee bekleyeyimm beklemesinede inşallah katlanırda sevinirim artıkk

baktır tabi canım ona da

yemedim zaten kızınca

baktırayım dimi yaaa
benim çok bilmiş koca saçmalama ne gerek var diyoo
o erkeklerde bakılırmış delü ya sinir ediyo beniiii
birşey daha sorucam sağlık ocağı idrar tahlili alıp enfeksiyon var mı diye bakıyo muuuuu

Merhaba kızlar
Doktor arkadaslarlayim
Hayıt hapini söyledim
Biraz baktılar araştırdılar
İcinde dopamin mı ne varmış
Depresyonu tetikleyebiliyormus
Bırak dediler
Aslında kendimde biraz fark ettim
Cok hafif ara ara mutsuzluk oluştu
Ne diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…