yaaa kızlar nasılsınız benn çok üzgünüm dün adet oldum bu ay çok ümitliydim ama olmadı kısmet vardır bi vakti zamanı
yeni bat 28şubat megg çok üzgünüm ben ya.... biide bugün birsürü misafirim vardı yemekli bittim resmen
yaaa kızlar nasılsınız benn çok üzgünüm dün adet oldum bu ay çok ümitliydim ama olmadı kısmet vardır bi vakti zamanı
yeni bat 28şubat megg çok üzgünüm ben ya.... biide bugün birsürü misafirim vardı yemekli bittim resmen
gülbebeğim ses verrrrr
gelmedi dimi kırmızılarınnnnn
geçmişe daldımm kuzummmm gelmedi Hülyammm ama karnım çok ağrıyorr hala ağrıyor yaniSen nettin kuzumm kistleri dökmüşsünn bendede oluyordu o dediğinden
burda herkes sağlıklı mı ya?kimse yaptırmadı mı bu testi?
gelmicekki zaten
çünkü sen batını yanlış biliyorsun
geçmişe daldımm kuzummmm gelmedi Hülyammm ama karnım çok ağrıyorr hala ağrıyor yaniSen nettin kuzumm kistleri dökmüşsünn bendede oluyordu o dediğinden
Ferdam 30günde bir oluyordum ona göre hesaplamıştım ayın 25ine denk geliyordu ama yumurtlama farklı zamanda oldu sonra nasıl hesaplanıyor onu çözemedim işte....Sen nasılsınn kuzum bu arada kgmu aldın sen kıyamammm sana ben ama fazla değil be kuzum nolcek sanki 2 kgdan
gelmicekki zaten
çünkü sen batını yanlış biliyorsun
Ayy hadi Hülyam inşallahhh doktora gidince insan daha bir umutlanıyor tamamen kontrol altında oluyorsunnn hadi hayırlısıı hakkında güzel haberleri verirsin inşallah bu ay hamiş kal inan çok mutlu olucammm sevinçten uçacağım hattaaaçok sevindim gelmemesine
inşallah da gelmeyecek canımmm değerin katlanıyo şuanda ve sen hamişsinnnnnn
öyle yazıyo canım nette ama bilmiyorum tam olarak yarın hormon tahlilleri yaptırıcam inşallah iyi çıkar sonuçlarrr
yumurtladığım zamanda dr gitmeyi düşünüyorum bakalım yeterince büyüyomu benim yumurtalar hem oda söyler şu kadar zaman sonra çatlar falan diye ona görede ilişki olur
birde yakı yapıştırıcam yumurtlama zamanı puffy adet sonrası dedi ama eşim spermiyograma gideceği için adet bitince ilişki olmayacak bizde bu ayyyy
canım yumurtlama +14de adet oluyosun işte
2 kilo alsam dert değil de 2 kilo daha almak dert
Merhaba kızlar geldim ben bugün döndüm akşam ama alışveriş merkezine gittik pantolonum vardı sipariş vermiştim bedenimden ben yokken gelmiş onu aldım yemek yedik, terzi de nu yaptırttım paçalarını bekledik falan eve geldim sağolsn eşim hiçbirşey yapmamış. Evi şöyle üstünden süpürdüm. Bavulu boşalttım falan derken bu saat oldu. Dün akşam dayımlarda kutladık doğumgünümü. Hediyelerimi aldım. Çok güzel iki gün geçirdim ailemle çabuk bitti ama. Reglimde hız kesmeden devam ediyor ve ben bu halinden memnununm çünkü z gelince endişeleniyorum geçen sefer az gelmişti sonra ara kanama falan oldu. Neyseee aa duygu, birsum, aysun sperm testi yaptırtacaklardı ne oldu sonuçlar ya onları merak ettim bilen yazabilir mi ne çıkmış.
Ayy hadi Hülyam inşallahhh doktora gidince insan daha bir umutlanıyor tamamen kontrol altında oluyorsunnn hadi hayırlısıı hakkında güzel haberleri verirsin inşallah bu ay hamiş kal inan çok mutlu olucammm sevinçten uçacağım hattaaa
amanınnn o zaman daha çok mu var yaniii en az 4yada 5gün var o zaman bekleyeyim daha çok varmış
Ferdamm hiçbişey olmaz geri verirsin dikkatli ol emi çekirdek yemezsen iyi olur ben yememeye dikkat ediyorum çekirdek hamile kalmayı zorlaştırıyor belkide bebeğede zararı olabilir kuzum.Rahime etkisi var demekki öyle düşünüyorum ben.İçindeki bir madde çocuğun tutunmasını engelleyebiliyormuşşş duyanlar duymayanlara duyursun...
baktır tabi canım ona daevet canım inşallah gelmicek
ferdam canım ben yarın hormon tahlilleri yaptırıcam
prolaktin,
lh
fsh
e2
tsk
birde diyorum ki testestoran baktırsam diyorum çünkü benim vucudumda çok aşırı kıl var
daha önce bakıldı mı bilmiyorum ama belki erkeklik hormonu vardır bendeee:44::44:
yemedim zaten kızıncaAyy hadi Hülyam inşallahhh doktora gidince insan daha bir umutlanıyor tamamen kontrol altında oluyorsunnn hadi hayırlısıı hakkında güzel haberleri verirsin inşallah bu ay hamiş kal inan çok mutlu olucammm sevinçten uçacağım hattaaa
amanınnn o zaman daha çok mu var yaniii en az 4yada 5gün var o zaman bekleyeyim daha çok varmış
Ferdamm hiçbişey olmaz geri verirsin dikkatli ol emi çekirdek yemezsen iyi olur ben yememeye dikkat ediyorum çekirdek hamile kalmayı zorlaştırıyor belkide bebeğede zararı olabilir kuzum.Rahime etkisi var demekki öyle düşünüyorum ben.İçindeki bir madde çocuğun tutunmasını engelleyebiliyormuşşş duyanlar duymayanlara duyursun...
Hülyacımm inşallah değerlerde düzelicekk Hülyamm sen aşılama yaptırdınmı hiçç eğer aşılama diyorsa yaptırın kuzumm çünkü doktora harcadığımız para aslında aşılama parası oluyor birkaç ay sonra o yüzden deneyin derim yarın birgün tüp bebek yaptırmaya kalkınca aşılama raporu istiyorlar.Benim gibi dımdızlak kalma.İnşallah gerek kalmaz böyle şeylere.Doktorunu dinle derimm Hülyacım doğal yoluda zorlayalım ama doktorumuzuda dinleyelimm benim gibi hataya düşme bak dinlemedim 5 .yılımıza girdik hala bebeğim yok ....inşallah iyi gelir dr bana canımmm
şuna kızıyorum ben sadece dr gidiyorsun soruyo ya eşinin değerlerini iyi diyorsun sen kağıdı getir bende bakayım diyo
şimdi onu görünce diyecek ki normal olmaz aşılama yada tüp yapın diyecek buna sinir oluyorummm
inşallah eşimin şimdiki değerleri daha iyi çıkar da bunları duymam iyice ilgilenir benimleeee
yimee yimeeee bekleyeyimm beklemesinede inşallah katlanırda sevinirim artıkkbaktır tabi canım ona da
içinde kuşku kalmasın hiç
inşallah hepsi güzel çıkar
yemedim zaten kızınca
bekle bekle değerin katlansın katlansın
baktır tabi canım ona da
içinde kuşku kalmasın hiç
inşallah hepsi güzel çıkar
yemedim zaten kızınca
bekle bekle değerin katlansın katlansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?