Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Amin İnşallah canımm.. iyi çıkmış bu sefer değerleri. İnşallah kısa zamanda iyi haberlerini alırız.

ayy çok teşekkür ederim canımm....

Huzurcumm ama ben içerken çok mutluydumm öyle bişey olduğuna inanmıyorum bennn sen takılma onlara devam et bence kuuzumm korunmayı bırakıyormuşsunuz hadi inşallahh hayırlısı olurr bitanem hakkındaa

ben aşılama değil canım direk tüple başladım ama olmadııı
o zaman değerler çok kötüydü şimdi biz aşılama kıvamına geldiğini düşünüyoruz bakalım şimdi ne çıkacak iyi çıkarsa 3 ay daha olmazsa aşılamaya geçiçez ama bu yine benim tercihim dr a kalsa bize yine tüp yapar yani canımmm
kısmet yani canım inşallah seninde gerek kalmayacak bak geldi bile bebeğinnnn

sen kocana bakma
bana da bakmışlardı testesterona
pko teşhisinde de bakılıyor zaten
baktır rahatla

sağlık ocağı bakar canım
ama sonuç ertesi gün çıkıyor

bence de takılma canım böyle şeylere
bana da hiçbişey yapmamıştı

Canımm aşılama kıvamına geldiyse ne mutlu işte çok şükür adına sevindimm aşılama kıvamına geldiyse doğal yoldan bile her an gelebilir o zamann hadi inşallahh hülyacımm gelecek bebeğin hayırlısıylaaaa
Benim iş meçhul kuzumm...Hayırlısıı değeri görmem lazım

süpermişşşş
o zaman yarın hepsine baktırayımmmm
inşallah iyi çıkar sonuçlardaaaa:44::44:

Huzurcumm ama ben içerken çok mutluydumm öyle bişey olduğuna inanmıyorum bennn sen takılma onlara devam et bence kuuzumm korunmayı bırakıyormuşsunuz hadi inşallahh hayırlısı olurr bitanem hakkındaa

Himmmm demek sende olmadı
Belkide bazılarında olmuyor
Kuzummmm öncelikle kırmızıların
Gelmediğine cok sevindim
Umarım o deger artık cok cok yüksektir
İnan seninle bekliyorum

Korunmayı bırakmıcam canim en azından
Çoğul gebelik korkuttu beni:18:
Zaten az kaldı
Ben sana dedim senin ve duygunun
Ardından gelcem

Aaaa bişey olmaz kuzum yaa çoğul gebeliktende korkma o alnına yazılıysa Rabbim onu yine verir hakkında hayırlısııı .Değerime gelince inşallah değerim yükselir ve hamiş olurummm...

testesteron ne ?:44: Kadındamı bakılıyor

erkeklik hormonu canım
kadında tüylenme yapıyor fazlası
hani yüzde falan çıkan kıllar var ya

bu arada hatırlatayım
azrada testesteron yüksek çıkmıştı
hamile kalmasını o engelliyordu
ve hayıt kullandığında dengelendi

normale döndü canım ama hala bebek yok işteee
yaza kadar süre verdik kendimize o zaman kadar olmazsa aşılama istiyoruz oda olmazsa hemen tüpe geçiçez yine.
tabi o zamana kadar kafayı yemezsem
bak yengemin hamileliğini öğrenince çok kötü oldum birini daha öğrenirsem deliririm herhaldeee

hakkımızda hayırlısı artık canımm 5 sene olacak yazın evleneliii bizimde
insanların bana acıyan gözlerle bakmasını istemiyorummm bennnn

benim yüzümde falan yok canım tüylenme ama vucudun da aşırı var onunda ırsi olduğunu söylüyorlar çünkü dayılarımda çok aşırı var onlara çekmişsin diyorlar ama bilmiyorum
yüksekse bile 2 aydır hayıt kullandığım için dengelemiş olabilirr o zamannn:44::44:

ben sarışınım ama süper kıllıyım ağda elimde dolaşıyorum valla

Ferdam bana bakılmadı o sankii benim kollarımda var tüylenme sinir oluyorum ben buna ama yanaklarımda falan yok öyle ama tüylüyümdür sürekli al all yoruluyorumm sürekli çıkıyorr her bir taraftan

kuzum sorma şu acıma olaylarından bende bıktım daha dünnn oldu bu olay gezmeden bahsediyoruzz bende dedim heryeri bıkmadan usanmadan gezebilirim falan dedim patt yapıştırdı lafı senin çocuğun yokki ama bizim çocuğumuz var falan diyee Ne alakası var o konuyla bu konunun garezi var o kadının bana sürekliii çocuğumun olmamasıyla ilgili laf söyleyip duruyor densizzzzzz....Birde bir ara sana acıyorumm yanlızsın çocukta yok demişti banaa gelde çıldırma kendinin bi tarafı göğe erdi sanki töbee töbeee: hangi ayy hülyacım 2007demi evlendiniz sizdeee ahh kuzum ah kaderdaşım benim olacak birgün olacak İNŞALLAH......

kızlar normal tüylenmelerde sıkıntı olcanı sanmam
ben de öyle az kıllı bişey değilimdir
özellikle yüzde kıllanma olduğunda yüksek çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…