kızlar normal tüylenmelerde sıkıntı olcanı sanmam
ben de öyle az kıllı bişey değilimdir
özellikle yüzde kıllanma olduğunda yüksek çıkıyor
Aaaa bişey olmaz kuzum yaa çoğul gebeliktende korkma o alnına yazılıysa Rabbim onu yine verir hakkında hayırlısııı .Değerime gelince inşallah değerim yükselir ve hamiş olurummm...
kadınların en büyük sorunu bu sanırım yaaa vallahi benimde öyle canım bazen ayda 2 kere yapıyorummmben sarışınım ama süper kıllıyım ağda elimde dolaşıyorum valla
Ferdam bana bakılmadı o sankii benim kollarımda var tüylenme sinir oluyorum ben buna ama yanaklarımda falan yok öyle ama tüylüyümdür sürekli al all yoruluyorumm sürekli çıkıyorr her bir taraftan
kuzum sorma şu acıma olaylarından bende bıktım daha dünnn oldu bu olay gezmeden bahsediyoruzz bende dedim heryeri bıkmadan usanmadan gezebilirim falan dedim patt yapıştırdı lafı senin çocuğun yokki ama bizim çocuğumuz var falan diyeeNe alakası var o konuyla bu konunun garezi var o kadının bana sürekliii çocuğumun olmamasıyla ilgili laf söyleyip duruyor densizzzzzz....Birde bir ara sana acıyorumm yanlızsın çocukta yok demişti banaa gelde çıldırma kendinin bi tarafı göğe erdi sanki töbee töbeee: hangi ayy hülyacım 2007demi evlendiniz sizdeee ahh kuzum ah kaderdaşım benim olacak birgün olacak İNŞALLAH......
ferdacım hazır seni yakalamışken bişey sorucam üstteyken gebe kalma ihtimali var mı?
olabilir belki ama tabi ki ihtimal azalır canım
neticede ters durduğundan spermler dışarı çıkmıştır
ama olmaz diye bişey yok
siz yne de bebek denemelerini sen alttayken yapın
Çevremdekiler çok şükür iyide 5 yıldır olanları anlatıyorum aralardan çıkıyorlar işte Hülyam....Bizde 2007de evlendik aynı senede evlenmişiz girdeik 5.yıla yaza 5 yıl doluyor ağutostakadınların en büyük sorunu bu sanırım yaaa vallahi benimde öyle canım bazen ayda 2 kere yapıyorummm
aslında epilasyon istiyorum ama hem çok pahallı hemde şuanda yapamıyorum bebek istediğim içinnnn ama bebek doğduktan sonra düşünüyorum artık
bıktım çünkü şimdi genciz hallediyoruz ama bunu yaşlılığı var uğraşamam yaniiii
gerek kalmadı zaten tatlım sende sen hamişsin inşallah
benim kolumda olsa sadece hiç sorun değilll
vucudumun her yerinde var yaaaa
senin çevrendekilerde hepten patavazsızmış canımmmm
resmen canını yakmak için söylediği belli ters cevap vericeksin böylelerine ama işte
bende 2007 de evlendimm canımmmm
inşallah gelcek canım bebeklermiz seninki yola çıktı bileeee
Evet ya kısmetim neyse onu
Yasayacağım
Biraz rahat olayım di mı
Her şeyi kontrol edemem
Azıcık araştırmacı bir yapım var
Bu bazen kötü oluyor
yanlışlıkla oldu
gerçi zaten bata 6 gün var
olabilir belki ama tabi ki ihtimal azalır canım
neticede ters durduğundan spermler dışarı çıkmıştır
ama olmaz diye bişey yok
siz yne de bebek denemelerini sen alttayken yapın
yanlışlıkla oldu
gerçi zaten bata 6 gün var
Benim komşum hamile kaldığı günü biliyor o üstteyken hamile kalmış ama çok doğurgan bir kadın ceketini atsa hamile kalıyor dediklerinden en sonunda bağlattıda kurtuldu...
Benim komşum hamile kaldığı günü biliyor o üstteyken hamile kalmış ama çok doğurgan bir kadın ceketini atsa hamile kalıyor dediklerinden en sonunda bağlattıda kurtuldu...
hoşumda herşeyi yanlış yapıyorum
İnsan hamile kaldığı günü nasıl bilir ben de onu anlamıyorum:44::44::44:
ztarımmm sen hep gül kuzummm benimmmmo kadinin da isi zormus..
ya bugun siz cok komik anlatiosunuz olaylari ya da benim gulesim geliyor
İnsan hamile kaldığı günü nasıl bilir ben de onu anlamıyorum:44::44::44:
eşimde öyle diyo beni kalıba sokma diyo
ztarımmm sen hep gül kuzummm benimmmm
Niye bilinmesin ki çok basit yumurtlama zamanı 1 kere olmuştur oda zaten bellidir.Bilinebilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?