Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Aaaa bişey olmaz kuzum yaa çoğul gebeliktende korkma o alnına yazılıysa Rabbim onu yine verir hakkında hayırlısııı .Değerime gelince inşallah değerim yükselir ve hamiş olurummm...

Evet ya kısmetim neyse onu
Yasayacağım
Biraz rahat olayım di mı
Her şeyi kontrol edemem
Azıcık araştırmacı bir yapım var
Bu bazen kötü oluyor

ben sarışınım ama süper kıllıyım ağda elimde dolaşıyorum valla
kadınların en büyük sorunu bu sanırım yaaa vallahi benimde öyle canım bazen ayda 2 kere yapıyorummm
aslında epilasyon istiyorum ama hem çok pahallı hemde şuanda yapamıyorum bebek istediğim içinnnn ama bebek doğduktan sonra düşünüyorum artık
bıktım çünkü şimdi genciz hallediyoruz ama bunu yaşlılığı var uğraşamam yaniiii

gerek kalmadı zaten tatlım sende sen hamişsin inşallah
benim kolumda olsa sadece hiç sorun değilll
vucudumun her yerinde var yaaaa
senin çevrendekilerde hepten patavazsızmış canımmmm
resmen canını yakmak için söylediği belli ters cevap vericeksin böylelerine ama işte
bende 2007 de evlendimm canımmmm
inşallah gelcek canım bebeklermiz seninki yola çıktı bileeee

ferdacım hazır seni yakalamışken bişey sorucam üstteyken gebe kalma ihtimali var mı?

olabilir belki ama tabi ki ihtimal azalır canım
neticede ters durduğundan spermler dışarı çıkmıştır
ama olmaz diye bişey yok
siz yne de bebek denemelerini sen alttayken yapın

Çevremdekiler çok şükür iyide 5 yıldır olanları anlatıyorum aralardan çıkıyorlar işte Hülyam....Bizde 2007de evlendik aynı senede evlenmişiz girdeik 5.yıla yaza 5 yıl doluyor ağutostaRabbim mutluluk versin hepimizeeee
Evet ya kısmetim neyse onu
Yasayacağım
Biraz rahat olayım di mı
Her şeyi kontrol edemem
Azıcık araştırmacı bir yapım var
Bu bazen kötü oluyor

aynen öyle huzurcumm ara verme bence ama yinede sen bilirsinn kuzumm benimde öyle araştırma huyum var bazen çok iyi oluyor ama bazende kötü oluyor işte doktor gibi herşeyi biliyorsunn

olabilir belki ama tabi ki ihtimal azalır canım
neticede ters durduğundan spermler dışarı çıkmıştır
ama olmaz diye bişey yok
siz yne de bebek denemelerini sen alttayken yapın

yanlışlıkla oldu

gerçi zaten bata 6 gün var

Benim komşum hamile kaldığı günü biliyor o üstteyken hamile kalmış ama çok doğurgan bir kadın ceketini atsa hamile kalıyor dediklerinden en sonunda bağlattıda kurtuldu...

Benim komşum hamile kaldığı günü biliyor o üstteyken hamile kalmış ama çok doğurgan bir kadın ceketini atsa hamile kalıyor dediklerinden en sonunda bağlattıda kurtuldu...

o kadinin da isi zormus..
ya bugun siz cok komik anlatiosunuz olaylari ya da benim gulesim geliyor

İnsan hamile kaldığı günü nasıl bilir ben de onu anlamıyorum:44::44::44:

gunu bilemez ama bende tahmin ediodum mesela hangi gun kaldigimi.. cunku yumurtladigim gunu biliyorum.. dolayisiyla onceki iki halvetimden biriydi mhtemelen .. bende gun asiri iliskide bulundugumdan.. muhtemelen cuma gunku iliskimde.. cunku ertesi gunu yumurtalama gunumdu.. dunden kalan spermi yakalamistir diye dusunmustum..

o kadinin da isi zormus..
ya bugun siz cok komik anlatiosunuz olaylari ya da benim gulesim geliyor
ztarımmm sen hep gül kuzummm benimmmm
İnsan hamile kaldığı günü nasıl bilir ben de onu anlamıyorum:44::44::44:

Niye bilinmesin ki çok basit yumurtlama zamanı 1 kere olmuştur oda zaten bellidir.Bilinebilir yani

eşimde öyle diyo beni kalıba sokma diyo

bencede sonucta yumurtlama gununu bildikten sonra sadece o kritik 3 gunde dikkat ediyordum ben.. cunku dusunsene hep ayni olunca da sanki sadece cocuk icin cinsellik yasiomussun gibi oluyor.. mesela ben hamile kaldigim ay cok rahattim.. cok rahatlatmistim kendimi.. severek beraber olmustum esimle.. tabiki bebek icinde ama daha rahattim yani ne bilim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…