Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hülyamm takip etme hadi gitte yattt uyuuu artık yarın işe gideceksinn hadi bakimmmmmm

ztarımmm sen hep gül kuzummm benimmmm

Niye bilinmesin ki çok basit yumurtlama zamanı 1 kere olmuştur oda zaten bellidir.Bilinebilir yani
annemde kardeşime hamile kaldığı günü biliyo çünkü o ay nasıl olduysa 1 kere olmuş adeti bittiği gün gündüz

benimde niyeyse 2 seferdir halvetten sonra ellerim titriyo:44:

lutfen ticker ima dikkat edin.. kilo vermisim ilerlettim... bugun de yedim istediklerimi .. yoksa diyet gecer mi ya.. yaza super olucak insaallah.,.. Allah'im kilo verince o ticker i hedef kilona ilerletmek nasil bir haz .. sirf bunun icin kilo alinip verilir

tebrik ederim canım

merhaba tatlım hoşgeldin

annemde kardeşime hamile kaldığı günü biliyo çünkü o ay nasıl olduysa 1 kere olmuş adeti bittiği gün gündüz

benimde niyeyse 2 seferdir halvetten sonra ellerim titriyo:44:

Allah ALlah neden oyle oluyor acaba ,, cok mu geriyorsun kendini canim benim:26:

oyyy gulbebekimmmmmm canimmmm
kadin baglatmis da kurtulmus dedin ya.. o komigime gitti

Birlikte ağlıyordukkk o hamile kaldım diye ağlıyordu bende kalamadım diye ağlıyordumKızıyordum kör olmayasıcaa doğurganlığından birazda bana serpse ne olur sankiii habiree hamile kalıyorsun bıktım senden diyordumm Hatta o soruyu bana sormuştuu gülbebek ben üstteyken oldu kaçıverdi iştee acaba hamile kalırmıyım korkusu vardıı bende bana göre hesaplıyordum yok canım üstteyken hamile kalınması çok zor demiştim amaa hamile kalmıştı işte....

megoşş canım hoşgeldiiiinnn ama banada güle gülee çok uykum geldiii

vay be .. nasip valla bu isler.. o kadininki de ona imtihan dusunsene.. zor hakikaten.. bence bizim durum daha normal yanii.. nasip olunca gelir datlum.. duymussundur mesela kadin ilk cocugunua aylarca ugrasmis ama ikinci bebe pat diye hatta kazaylan oluvermis.. biz bunun icin ugrasiyoruz tabiiki sebepler dairesinde ugrasmak icap ediyor ama nasipsiz bir abrdak su bile icilmz derler ya o durum..

yooo çok da rahattım hatta çokk da iyiydi denilebilir ama bilmiyorum ellerim zangır zangır titriyo halvetten sora 2 seferdir:44:

Belki tansiyonun falan dusuyordur.. sonucta yorucu bir caba bu.. bir de ayda 3 gun de olsa .. o aylar ust uste gelince ,,, psikolojik de olabilir.. yoruldugundan tansiyonun da dusuyor olabilir.. bilemedim ben:26:

tebrik ederim canım

merhaba tatlım hoşgeldin

Hoşbuldum tatlım.Nasılsın?Bu arada üstteykende hamile kalma şansın var her pozisyonda gebelik oluşabilir.Ama biz zaten biraz zorlandığımız için yumurtlama günlerinde misyoner pozisyon veya diz dirsek pozisyonunu uygulasak daha çok şansımız olabilirBiz de bir pozisyona bağımlı kalamıyoruz ama ben sonrasında hemen sırt üstü yada yumurtam hangi taraftaysa o yana doğru yatıyorum hiç dışarı kaçak vermeden sabaha kadar uyuyorum

Belki tansiyonun falan dusuyordur.. sonucta yorucu bir caba bu.. bir de ayda 3 gun de olsa .. o aylar ust uste gelince ,,, psikolojik de olabilir.. yoruldugundan tansiyonun da dusuyor olabilir.. bilemedim ben:26:
olabilir. ama eşimde biraz evvel bacaklarım titriyo dedi

aynen öyle ztarcımm nasip işleri bu işler herkesin ayrı ayrı imtihanı var o kadının işi daha zordu bağlatmasaydı eğer sürekli hamile kalma korkusu vardı yaniiiAma bizde daha güzel bencee hamila kalma korkusu falan yok halvete devam her an her saniye korkusuzcaayuppiiiiiiii
yooo çok da rahattım hatta çokk da iyiydi denilebilir ama bilmiyorum ellerim zangır zangır titriyo halvetten sora 2 seferdir:44:

fazla gaza gelmişsindir ondandırrr özlemcim

Naber megan yaaa/.. sanki senelerdir gorusmedik gibi hissediyorum kendimi,,
İyiyim ztarım sen nasılsınEvet bayadır denk gelemedik ben hergün giriyorum ama saatlerimiz denk gelmiyor galiba.
megoşş canım hoşgeldiiiinnn ama banada güle gülee çok uykum geldiii

HoşbuldumAaaa çıkıyormusun gitmeseydin kızz daha erken.Sen den varmı bir değişiklik son durum nedir tatlım:18:

bende hemen yatıyorum ama çoğusu daha çıkmadan dökülüyo canım yaa
fazla gaza gelmişsindir ondandırrr özlemcim

ayyy çok utandımm

insallah canim benim,.. insaallah biz calisalim da bebeler de gelsin yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…