İyiyim ztarım sen nasılsınEvet bayadır denk gelemedik ben hergün giriyorum ama saatlerimiz denk gelmiyor galiba.
HoşbuldumAaaa çıkıyormusun gitmeseydin kızz daha erken.Sen den varmı bir değişiklik son durum nedir tatlım:18:
İyiyim ztarım sen nasılsınEvet bayadır denk gelemedik ben hergün giriyorum ama saatlerimiz denk gelmiyor galiba.
HoşbuldumAaaa çıkıyormusun gitmeseydin kızz daha erken.Sen den varmı bir değişiklik son durum nedir tatlım:18:
Özlemcim halvette olanlarıda anlat olsun bitsinnnnormaldir bu işler her çiftte olur genelde.Allah iyiliğini versin emi
yooo bende daha önce hiç olmadı kendimi kötü hissediyorum diye söyledim kusura bakmayın
yooo bende daha önce hiç olmadı kendimi kötü hissediyorum diye söyledim kusura bakmayın
aaa nedenn olmadı diyeceğim amaa normaldir o dediğin şey halvetin sonunda olması gereken birşeyyy halvette onu sakın kaçırmaaO daha önce olmayan şeyin olmasına dikkat et onsuz olmaz.... Anladın sen onuuu işte canımmm
Tam çıkarken sanki idrara sıkışıkmışda altına kaçırmamak için tutuyormuş gibi yaparsan yani oradaki kasları kontrol edebilirsen bir iki damaldan fazlası çıkmıyor.bende hemen yatıyorum ama çoğusu daha çıkmadan dökülüyo canım yaa
ayyy çok utandımm
İyiyim bu ay son yumurta takibimi yaptırdım.Bu ay 3 yumoşum var ve bu günlerde çatlaması lazım iki gündür ovulasyon testindede çift çizgi çıktı.Presed kullanıyorum ve yumurtlama günlerini değerlendiriyorum.Hayırılısı inşlalah çalışmalar boşa gitmez.Adet olursamda ki büyük ihtimal olacağım.Aşaılama yapılacak şubat ayında sabırsızlıkla bat ımı bekliyorum:18:evet meganim ondan tahminim.. bende genelde her gun geliyorum biz denk gelemedik.. iyi misin kuzum
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bende anladim simdiiiiiiiiiiiiiii
Tam çıkarken sanki idrara sıkışıkmışda altına kaçırmamak için tutuyormuş gibi yaparsan yani oradaki kasları kontrol edebilirsen bir iki damaldan fazlası çıkmıyor.
İyiyim bu ay son yumurta takibimi yaptırdım.Bu ay 3 yumoşum var ve bu günlerde çatlaması lazım iki gündür ovulasyon testindede çift çizgi çıktı.Presed kullanıyorum ve yumurtlama günlerini değerlendiriyorum.Hayırılısı inşlalah çalışmalar boşa gitmez.Adet olursamda ki büyük ihtimal olacağım.Aşaılama yapılacak şubat ayında sabırsızlıkla bat ımı bekliyorum:18:
sağol canım.. biraz abartmış olabilirim belki ama kendimi gerçekten kötü hissettim...Takiliyoruz canim sana soracaksin tabii
Biz de ne merak ediosak soruyoruz..
bende o hamileligimin ilk dnemlerinde bir de sonrasinda kanama beklerken neler neler konustuk burda yok rengi, yok kivami bilmem ne..
bize sormazsan kime sorcan
aaa nedenn olmadı diyeceğim amaa normaldir o dediğin şey halvetin sonunda olması gereken birşeyyy halvette onu sakın kaçırmaaO daha önce olmayan şeyin olmasına dikkat et onsuz olmaz.... Anladın sen onuuu işte canımmm
Tam çıkarken sanki idrara sıkışıkmışda altına kaçırmamak için tutuyormuş gibi yaparsan yani oradaki kasları kontrol edebilirsen bir iki damaldan fazlası çıkmıyor.
İyiyim bu ay son yumurta takibimi yaptırdım.Bu ay 3 yumoşum var ve bu günlerde çatlaması lazım iki gündür ovulasyon testindede çift çizgi çıktı.Presed kullanıyorum ve yumurtlama günlerini değerlendiriyorum.Hayırılısı inşlalah çalışmalar boşa gitmez.Adet olursamda ki büyük ihtimal olacağım.Aşaılama yapılacak şubat ayında sabırsızlıkla bat ımı bekliyorum:18:
sağol canım.. biraz abartmış olabilirim belki ama kendimi gerçekten kötü hissettim...
hayır yaa sen yanlış anlamışsın o bahsettiğin şeyle ilgili bir problemim yok benim her defasındada yaşıyorum ellerimin titremesi ilk kez oldu
sağol canım.. biraz abartmış olabilirim belki ama kendimi gerçekten kötü hissettim...
hayır yaa sen yanlış anlamışsın o bahsettiğin şeyle ilgili bir problemim yok benim her defasındada yaşıyorum ellerimin titremesi ilk kez oldu
evet hala titriyo çok garip...Banada ilginç geldi bendede bu zamana dek hiç ellerimin tütremesi olmadı.Ki hiç orgazm sorunu yaşamadım.Ama yinede ilişkiden sonra ellerde ayaklarda titreme duymamıştım.Belki o anda anlık olabilir ama birkaç saniye içnde geçecektir sonrasında devam etmesi ilginç:44:
sağol canım 24 yaşındayım 3 aydır evliyim bazı şeyleri doğal olarak bilmiyorum e anneme falan da soramam haliyle....Yok tatlım ne kusuru sor tabi aklına takılan birşey olursa.Ben senden nikah büyüğüyüm7 yıllık evliyim aklına birşey takılırsa özelden sorabilirsin
Megancım adı üstünde bat BAT gelmeyecek inşallahhh hamişş kalırsınn inşallah bu ayyy.
Özlemm sende bu ay hamişsin hayırlısıylaaa o karnındaki tuhaflık umarım bebek için hazırlıktır ....
Megancım adı üstünde bat BAT gelmeyecek inşallahhh hamişş kalırsınn inşallah bu ayyy.
Özlemm sende bu ay hamişsin hayırlısıylaaa o karnındaki tuhaflık umarım bebek için hazırlıktır ....
bende sandım o olayı ilk defa yaşıyorsun ilk deyincee birde 3 aylık falan evliydin sanırımmmm amannn uykum geldi işteee ben dedimm çıkayım diyee ah megan ahh gördünmüüü uykulu uykulu olayıda yanlış anladımm
İnşallah öyle olur ama gelsede bu ay bekliyorum hiiiiç üzülmicem.Ama önümzdeki ay için adet olursam büyük bir yıkım olacağı kesin bu ay hazırlıklıyım çünkü tüm umudumu şubata sakladım.:18:İnşallah sende adet olmazsın ve değerin artar bunu çok istiyorum her girdiğimde bakıyorum listeye gebe listesine geçtin mi diye
İnşallah öyle olur ama gelsede bu ay bekliyorum hiiiiç üzülmicem.Ama önümzdeki ay için adet olursam büyük bir yıkım olacağı kesin bu ay hazırlıklıyım çünkü tüm umudumu şubata sakladım.:18:İnşallah sende adet olmazsın ve değerin artar bunu çok istiyorum her girdiğimde bakıyorum listeye gebe listesine geçtin mi diye
evet hala titriyo çok garip...sağol canım 24 yaşındayım 3 aydır evliyim bazı şeyleri doğal olarak bilmiyorum e anneme falan da soramam haliyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?