Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet meganim ondan tahminim.. bende genelde her gun geliyorum biz denk gelemedik.. iyi misin kuzum

canımmm gece yarısı oldu ne erkeniison durum aynı hiçbirdeğişiklik yok ferdanın dediğine göre bata var daha beklemedeyim iştee en son 27sinde olmuştum

yooo bende daha önce hiç olmadı kendimi kötü hissediyorum diye söyledim kusura bakmayın

Takiliyoruz canim sana soracaksin tabii
Biz de ne merak ediosak soruyoruz..
bende o hamileligimin ilk dnemlerinde bir de sonrasinda kanama beklerken neler neler konustuk burda yok rengi, yok kivami bilmem ne..
bize sormazsan kime sorcan

yooo bende daha önce hiç olmadı kendimi kötü hissediyorum diye söyledim kusura bakmayın

aaa nedenn olmadı diyeceğim amaa normaldir o dediğin şey halvetin sonunda olması gereken birşeyyy halvette onu sakın kaçırmaa O daha önce olmayan şeyin olmasına dikkat et onsuz olmaz....Anladın sen onuuu işte canımmm

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bende anladim simdiiiiiiiiiiiiiii

bende hemen yatıyorum ama çoğusu daha çıkmadan dökülüyo canım yaa

ayyy çok utandımm
Tam çıkarken sanki idrara sıkışıkmışda altına kaçırmamak için tutuyormuş gibi yaparsan yani oradaki kasları kontrol edebilirsen bir iki damaldan fazlası çıkmıyor.

evet meganim ondan tahminim.. bende genelde her gun geliyorum biz denk gelemedik.. iyi misin kuzum
İyiyim bu ay son yumurta takibimi yaptırdım.Bu ay 3 yumoşum var ve bu günlerde çatlaması lazım iki gündür ovulasyon testindede çift çizgi çıktı.Presed kullanıyorum ve yumurtlama günlerini değerlendiriyorum.Hayırılısı inşlalah çalışmalar boşa gitmez.Adet olursamda ki büyük ihtimal olacağım.Aşaılama yapılacak şubat ayında sabırsızlıkla bat ımı bekliyorum:18:

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bende anladim simdiiiiiiiiiiiiiii

Özlem o güzel olayı yakalamış bende ilk olduğunda şaşkındımm aptal gibi olmuştum neye uğradığımı şaşırmıştımm amaa dediğim gibi onsuz halvet olmazz

Hayirlisi olsun canim benim biz bilemeyiz.. adet olcam demissin ama yine belli olmaz bu isler.. cok supriz oluyor yani.., ben o kadar calistigim halde cuft cizgiyi gorunce sasirmistim..
Rabbim tez zamanda , hayirlisiyla nasip etsin meganim..

Takiliyoruz canim sana soracaksin tabii
Biz de ne merak ediosak soruyoruz..
bende o hamileligimin ilk dnemlerinde bir de sonrasinda kanama beklerken neler neler konustuk burda yok rengi, yok kivami bilmem ne..
bize sormazsan kime sorcan
sağol canım.. biraz abartmış olabilirim belki ama kendimi gerçekten kötü hissettim...

hayır yaa sen yanlış anlamışsın o bahsettiğin şeyle ilgili bir problemim yok benim her defasındada yaşıyorum ellerimin titremesi ilk kez oldu

Son düzenleme:

Megancım adı üstünde bat BAT gelmeyecek inşallahhh hamişş kalırsınn inşallah bu ayyy.

Özlemm sende bu ay hamişsin hayırlısıylaaa o karnındaki tuhaflık umarım bebek için hazırlıktır ....

Banada ilginç geldi bendede bu zamana dek hiç ellerimin tütremesi olmadı.Ki hiç orgazm sorunu yaşamadım.Ama yinede ilişkiden sonra ellerde ayaklarda titreme duymamıştım.Belki o anda anlık olabilir ama birkaç saniye içnde geçecektir sonrasında devam etmesi ilginç:44:

bende sandım o olayı ilk defa yaşıyorsun ilk deyincee birde 3 aylık falan evliydin sanırımmmm amannn uykum geldi işteee ben dedimm çıkayım diyee ah megan ahh gördünmüüü uykulu uykulu olayıda yanlış anladımm

evet hala titriyo çok garip...
Yok tatlım ne kusuru sor tabi aklına takılan birşey olursa.Ben senden nikah büyüğüyüm 7 yıllık evliyim aklına birşey takılırsa özelden sorabilirsin
sağol canım 24 yaşındayım 3 aydır evliyim bazı şeyleri doğal olarak bilmiyorum e anneme falan da soramam haliyle....

umarım inşallah

İnşallah öyle olur ama gelsede bu ay bekliyorum hiiiiç üzülmicem.Ama önümzdeki ay için adet olursam büyük bir yıkım olacağı kesin bu ay hazırlıklıyım çünkü tüm umudumu şubata sakladım.:18:İnşallah sende adet olmazsın ve değerin artar bunu çok istiyorum her girdiğimde bakıyorum listeye gebe listesine geçtin mi diye

eşim bu konuda hassas biraz. tabi fiziksel olarakda yatkınım demekki çünkü bunu hiç yaşamayan yüzlerce binlerce kadın var ama ben evliliğimin ilk gününden beri hiç bir zorluk çekmedim bu konuda

belkide ben yanlış anlatmışımdır kuzum olur ya...

meganımm yıkım olayına girmee sakınn umutlu ol pozitif ol olacak inşallah aşılamayada hiç gerek kalmaz inş.Canım benim gebe listesine geçmeyii umutla bekliyorum amaa zor görünüyor bu ay olmazsa aynen benim umutlarım dahada artıyor doktor takibinde devam edeceğim hayırlısıyla..Bakacağız artık canımm benimmm....İnşallah gebiş kalacağızzzz

umudunu yitirme Allahın izniyle göbüşlerimizi tokuşturucaz seninle

evet hala titriyo çok garip...sağol canım 24 yaşındayım 3 aydır evliyim bazı şeyleri doğal olarak bilmiyorum e anneme falan da soramam haliyle....

Yeni evli olduğunu biliyordum o yüzden dedim zaten ben senden nikah büyüğüyüm diyeBende 26 yaşındayım ve 7 yıllık evliyim.
Ben bir sorun olduğunu sanmıyorum.O anda beyin dalgaları değiştiğinden kan dolaşımı hızlanıp Kalp atışı hızlandığından olabilir.Rahatlamamın vermiş olduğu birşeydir diye düşünüyorum.Kızlar topiği + 18 yaptık gene 12 yi geçince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…