Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Aman öyle olsunda yeter kii dediğin gibi o olayı yaşamayan birsürü kadın var kocalar o yönden çok önemli o olay mutlu olmayı sağlıyor evlilikte sağlıklı cinsellik çok önemli gerçekten....

sizii seviyorum ben bu seferrr uyumaya gidiyorum ve giitttimmmmmmmmmm

sağol canım....
Aman öyle olsunda yeter kii dediğin gibi o olayı yaşamayan birsürü kadın var kocalar o yönden çok önemli o olay mutlu olmayı sağlıyor evlilikte sağlıklı cinsellik çok önemli gerçekten....
bence de çok önemli.... zaten özel birşeyler paylaşmıcaksam sevgili kalırdım sorumluluk olmazdı bişey olmazdı

Sağol canım bnm aslında pozitifim ama biraz tedirginlikte var.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.İnşallah sen gireceksin bu ay hamiş listesine.Ama dediğin gibi aksi bile olsa daha yolun başındayız deneyeceğimiz umut olacak şeyler henüz bitmiş değil.İnşallah hayırlısıyla birşekilde hepimiz hamile kalacağız.
umudunu yitirme Allahın izniyle göbüşlerimizi tokuşturucaz seninle

Tamam :13::13::13:Tokuşturalım göbüşleri

Slm hamiş adayları
Megan canım tedaviyer başlıyormuşsun hadi hayırlı olsun canım haytırlı güzel haberlerini bekliyorum inşallah..
özlemm burdamısın yavrii (2 çeşit or.. varmış sen vajinalı olmuşsun o öyle etkiler yapıyomuşş
Benim bebişinde gelecegi yok yavv Bizde para ayarlasakta tekrar tedaviye başlasak ..
Megan nerede yaptırıcaksın tedavini canım..

anam benimkisiii gelmişşş. seni çok özledim lenn

şekerim ben hep vajinalini oluyorum

anam benimkisiii gelmişşş. seni çok özledim lenn

şekerim ben hep vajinalini oluyorum

İvitt geldim tatlişş ben dolanıyom gece çogu kşiyi tanımıyom sohbete katılmıyom o nedenle Meganı seni göründce daldımm Bende özledin nan Hadi nan hamile kalsana bende kalıyım umut hastanesinde buluşup bizde göbişleri tokuştururuz
Vuuvvvvvvvvv benim arkadaşım var bitane acip komik kız ya doğal
Bigün geldi Hevuk ben ilişkide işedim dedi Oda vajii olmuş söledim çok güldük amaa yaaa

ay ben öyle bişey yapsam kociş öldürür beni heralde

umut hastanesinin önünden geçtim bugün ama nedense soğuk geliyo o hastane bana:44:

Hoşgeldin canım.Teşekkür ederim.
Ben daha önce özel bir hastanede 3 ay yumurta takibi yaptırmıştım.
Sonra yarım bıraktım çok maliyetli oldu.Yazdan beri devlet hastanesine gidiyorum.
Devlette tüm tahliller yenilendi hatta fazlası bile yapıldı.Bir sorun bulamadılar.
Özelde yapılan 3 yumurta takibinide kabul ettiler ve 3 ayda devlette yumurta takibim yapıldı.
Toplamda 6 ay yumurta takibi yapıldı ve sonuç alanamadı.
Şimdi istenen bazı evraklar var onları tamamlayıp adet olduğum gün yine aynı hastaneye gidicem heyet raporu çıkacak ve aşılamaya başlanıcak.İki aşılama onlar karışılıyor olmazsa 3. cüyüde kendim yaptırıp sonrasındada tüp bebek raporu çıkartıcam.Hayırlısı Allah tan inşallah ilk aşılamada tutar

ay ben öyle bişey yapsam kociş öldürür beni heralde

umut hastanesinin önünden geçtim bugün ama nedense soğuk geliyo o hastane bana:44:

Aynen canım ya o hastane beni çok ağlatıı
Gitmiyorum oraya daha ama nere gitsem muayne parasını geri veriyolar tüp bebek yaptır yaptırcak bişey yok die
Nese başka hastane buluruz olsunda evde bile dogururum heehheh..

anammm cok isim var.. ben kaciyorum kizlar.. kalkim de isimi gucumu gorim..

benim de çok işim var kocacığımın 2 şubat doğum günü ama yarın kardeşimin sözlüsüyle ikisinin doğum gününü yapıcaz bende börekle elmalı kurabiye yapıcam. akşamdan yapıym dedim ama kocacığım çok yoruldun yarın yap beni verem etme dedi

yaniii.... dragos şifada annemin doktoru var canım şerare hanım. ben oraya gidicem

Hoşbulduk Megancım
Canım ben özelde yaptırdım bütün takipleri tüp beebeği çok uğraştırıyolarmışş.
Normal bir devlet hastanesinde aşılama yapıyolarmı Zeynep kamilemi gidiyorsun
Kartal devlet yakın bende gitsem yaparlarmı acaba..
Bende 3 kez yumurta takibi yaptırdım birinde 7 birinde 5 birindede kist oldu
Tüp bebekte 1 yumurtam gelişti sonra şimdi tekrar takip yapılmasını istemiyorum
Ya rezervim biterse
En son tüp bebeğe başlıycagımız yer yumurta rezervi için test yapılıyo ya onu yaptı
ama adetin 3.güne değildi
Ve rezervimde azalma varmışş öyle söylediler
Her kadında belli miktarda var ya bende gitsemmi devlete gitmesemmi bilemedim
Normalde özelde bana 9 10 binliraya patlıyo sonucun ne olacagınıda bilmiyorum ve çok fazla yaptırmadım o nedenle bekliyorum..
şimdi de bakem Kartakl devlette yaparlarmı bana aşılama acep bende gidiyim yaparlarsa şartlar ne 3 .5yıl oldu ama 30 yaşındamı olmak gerekio bide

yaniii.... dragos şifada annemin doktoru var canım şerare hanım. ben oraya gidicem

Bende orda bir dr netini duydum baya erkek ama randevu ile gidiyosun
GECE VERİYO RANDEVULARI ARADIM KİM TAVSİYE ETTİ FİLAN DİYE
Soruyo Recep akdağ dedim bende zar zor randevu aldım eşim yollamadı
Nie öyle sorgu sual ediyo bi bit yeniği var bence dedi..
o nasıl canım ben önceden o hastanenin arkasında oturuyodum 2. alt geçitin karşı sokagında ama
hiç o hastaneye gitmedim..İğne vurulmaya gittim bii

canım benim sülalemdeki bütün karıları şerare hanım doğurttu çok iyi bir doktor çok güveniyorum. tipini görsen hasta bakıcı sanırsın ama işinin ehlii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…