Güzelmiş yoksa sen tahmin ettiğim yerdemi oturuyonn
Ağız tadıyla otur canım çok hoşşş..ben resmini çekim bari yollım
Burda köpekten başka bişey yok
tahmin ettiğin yer nere?????
Hoşbulduk Megancım
Canım ben özelde yaptırdım bütün takipleri tüp beebeği çok uğraştırıyolarmışş.
Normal bir devlet hastanesinde aşılama yapıyolarmı Zeynep kamilemi gidiyorsun
Kartal devlet yakın bende gitsem yaparlarmı acaba..
Bende 3 kez yumurta takibi yaptırdım birinde 7 birinde 5 birindede kist oldu
Tüp bebekte 1 yumurtam gelişti sonra şimdi tekrar takip yapılmasını istemiyorum
Ya rezervim biterse
En son tüp bebeğe başlıycagımız yer yumurta rezervi için test yapılıyo ya onu yaptı
ama adetin 3.güne değildi
Ve rezervimde azalma varmışş öyle söylediler
Her kadında belli miktarda var ya bende gitsemmi devlete gitmesemmi bilemedim
Normalde özelde bana 9 10 binliraya patlıyo sonucun ne olacagınıda bilmiyorum ve çok fazla yaptırmadım o nedenle bekliyorum..
şimdi de bakem Kartakl devlette yaparlarmı bana aşılama acep bende gidiyim yaparlarsa şartlar ne 3 .5yıl oldu ama 30 yaşındamı olmak gerekio bide
selam kızlar iyi geceler herkese
O hastanenin arkasımı? Orda böyle bir site var havuzu aynen böle görünüyo Baş harfi uuu Kartal .
Manzaran güzelmiş canım.Evim evim güzel evimde salonunuda görmüştüm.Allah evinizde bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin.Aşkınız hiç bitmesin.
Manzaran güzelmiş canım.Evim evim güzel evimde salonunuda görmüştüm.Allah evinizde bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin.Aşkınız hiç bitmesin.
Çiçeğim böceğim hoş geldin canım
Her devlet hastanesinde infertilite bölümü yok.Eğer dediğin hastanenin infertilite bölümü varsa gidebilirsin.Benim gittiğim hastane önceden bakırköydeydi ve adı Bakırköy kadın Doğum ve Çocuk hastalıkları hastanesi ydi .Duymuşsundur adını.Ama bu hastane taşındı.Yeni adıyla Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi oldu.Ben o hastaneye gidiyorum memnunum.
Yaş sınırı alt sınır 21 üst sınır 39 olması gerekli diye biliyorum.Daha önce tedavi gördüysen ve sonuç alamadıysan bunu ispatlamanı istiyorlar.Sorunun ne olduğuna göre yönlendiriyorlar.Bize tüm tahliller yapıldı ve sebpsiz infertilite teşhisi kondu.Bu durumda 6 ay yumurta takibini şart koşdular.Bende 3 ay özelde yapıldığını söyledim ve hastane takip kartım vardı ispatlamış oldum.Kabul edildi.Ve devlette de 3 ay yumurta takibi yapıldı.Dediğim gibi şimdi aşılamaya uygun görüldü ilaçlar için rapor verecekler.Şubattada aşılamam olcak.
Eğer doğal yoldan hamile kalamayacak gibi bir sorun varsa direk aşılama için uygun görüp rapor verirler.Ama önce tüm tahlillerini yenileteceklerdir.Eğer özelde tedavi göreme imkanın varsa hiç düşünme özele git derim.Devlet hastanesinde biraz zaman kaybı oluyor.Ve özellerde başarı şansı daha yüksek.
Sen kaç yaşındasın?Kaç yıldır bebek istiyorsunuz?
amiiiiinnnnnnn.... seni de çok seviyorum ben yaaa
A.slm ii geceler canım hoşgeldin..
Çiçeğim böceğim hoş geldin canım
Var sanırım canım aile planlamamı ne bilemiyorum unuttum canım 1 kez gittim oraya yönlendirdiler
Benim tahlillerimin hepsi yeni 2 ay önce yenilettim..
Borçlarımız çok malesef ben para atmıştım banykaya 6 binlira mecbur kaldık harcadık malesef
Şuanda imkan yok ama korkuyorum ya rezervim biterse die 10 binlira çok fazla birde canım resmen ticaret olmuş tüp bebek işi
Aslında İstanbul tüp bebekte başladım ama sonra iğneyi vurulacagım gün vazgeçtim emriyolog eşimin arkadaşı ayrıca daha özeli olucakta aslında bütün iş embriyologta
ama 10 bin çok şuan yaptıramıycaz..
Eşim motor yarışı var oraya gidip kazanırsa iyii para gelicek.
Allah kerim kazanırsa yaptırıcaz kazanamazsada bilmiyorum
hoşbuldk canım nasılsınız bakalım
Aile planlaması diye geçmez diye biliyorum.Kısırlık infertilite polikliniği varmı diye bak istersen hastanenin sitesinden.İnşallah kabul ederler tahlillerini benimkilerde yeniydi ama birtek rahim filmimmi kabul ettiler.Evet 10 bin tl gerçekten çok fazla neden öyle heryerde en fazla 5 bin tl:44:.Sen devlette rapor çıkarıp bunu anlaşmalı özel tüp bebek merkezlerindede kullanabilirsin.Sanırım o şekilde en fazla 4 bin tl ödersin.Yumurta rezervin neden bitecek diye korkuyorsun öyle bir problemmi var?Kaç yaşındasınız eşin ve sen?Ve kaç yıldır bebiş istiyorsun?
Bu adam beni habire gelip öpüp öpüp gidiyoo. ya aşkı depreşti yada yazdıklarımı merak ediyo
Hahah bakıyomu yazdıklarına bu erkekler ne çakal yavv bence pc ye bakıyodur hem aşkıda depreşmiştir yanında ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?