Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Her devlet hastanesinde infertilite bölümü yok.Eğer dediğin hastanenin infertilite bölümü varsa gidebilirsin.Benim gittiğim hastane önceden bakırköydeydi ve adı Bakırköy kadın Doğum ve Çocuk hastalıkları hastanesi ydi .Duymuşsundur adını.Ama bu hastane taşındı.Yeni adıyla Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi oldu.Ben o hastaneye gidiyorum memnunum.

Yaş sınırı alt sınır 21 üst sınır 39 olması gerekli diye biliyorum.Daha önce tedavi gördüysen ve sonuç alamadıysan bunu ispatlamanı istiyorlar.Sorunun ne olduğuna göre yönlendiriyorlar.Bize tüm tahliller yapıldı ve sebpsiz infertilite teşhisi kondu.Bu durumda 6 ay yumurta takibini şart koşdular.Bende 3 ay özelde yapıldığını söyledim ve hastane takip kartım vardı ispatlamış oldum.Kabul edildi.Ve devlette de 3 ay yumurta takibi yapıldı.Dediğim gibi şimdi aşılamaya uygun görüldü ilaçlar için rapor verecekler.Şubattada aşılamam olcak.

Eğer doğal yoldan hamile kalamayacak gibi bir sorun varsa direk aşılama için uygun görüp rapor verirler.Ama önce tüm tahlillerini yenileteceklerdir.Eğer özelde tedavi göreme imkanın varsa hiç düşünme özele git derim.Devlet hastanesinde biraz zaman kaybı oluyor.Ve özellerde başarı şansı daha yüksek.

Sen kaç yaşındasın?Kaç yıldır bebek istiyorsunuz?

Son düzenleme:

Var sanırım canım aile planlamamı ne bilemiyorum unuttum canım 1 kez gittim oraya yönlendirdiler
Benim tahlillerimin hepsi yeni 2 ay önce yenilettim..
Borçlarımız çok malesef ben para atmıştım banykaya 6 binlira mecbur kaldık harcadık malesef
Şuanda imkan yok ama korkuyorum ya rezervim biterse die 10 binlira çok fazla birde canım resmen ticaret olmuş tüp bebek işi
Aslında İstanbul tüp bebekte başladım ama sonra iğneyi vurulacagım gün vazgeçtim emriyolog eşimin arkadaşı ayrıca daha özeli olucakta aslında bütün iş embriyologta
ama 10 bin çok şuan yaptıramıycaz..
Eşim motor yarışı var oraya gidip kazanırsa iyii para gelicek.
Allah kerim kazanırsa yaptırıcaz kazanamazsada bilmiyorum

A.slm ii geceler canım hoşgeldin..

hoşbulduk hevuk hoşbulduk özlem genelde gündüzleri yada akşamları takılırdım,uykularım terk bu aralar ( deli gibi kaşınıyorum ayrıca asit içmişim gibi yemek borum ve midem yanıyo ekşiyo resmenbenle aynı anda gebe olan arkadaşlarıda merak ettim neyaptılar acaba?nasıl geçiyo gebelikleri buarada sizler nasılsınız epey giremiyordum bende

Aile planlaması diye geçmez diye biliyorum.Kısırlık infertilite polikliniği varmı diye bak istersen hastanenin sitesinden.İnşallah kabul ederler tahlillerini benimkilerde yeniydi ama birtek rahim filmimmi kabul ettiler.Evet 10 bin tl gerçekten çok fazla neden öyle heryerde en fazla 5 bin tl:44:.Sen devlette rapor çıkarıp bunu anlaşmalı özel tüp bebek merkezlerindede kullanabilirsin.Sanırım o şekilde en fazla 4 bin tl ödersin.Yumurta rezervin neden bitecek diye korkuyorsun öyle bir problemmi var?Kaç yaşındasınız eşin ve sen?Ve kaç yıldır bebiş istiyorsun?

Son düzenleme:
Ya megancım birde şu bele yakıyımı uygulasam ya eşime dedimde kendini sakatlarsın yapma dedi ama
Hamile kalanlarda var böyle bu ay onu yaptırmak istiyorum birde buharıda deniycem bakalım ne olacak..
Benimde sebepsiz bu arada canım ilk filmimde tüpüm tıkalı çıkmışttı ama yanlış çekilmiş umutta
2. de hiç bir sorun çıkmadı zorlanma olmadan geçiş oldu sebepsiz yanii
Hatta ilk tüpümün tıkalı oldugunu söyleyinde dr çok ağladım
O da dediki sorununu biliyoruz en azında ya sebepsiz olsaydı daha kötü olurdu demişti

Hatırlamıyorum canım adı neyde özel randevu almam lazımmış o bölümden netten alınmıyo yokta netten baktım.
Canım yazmıştım 2. tüp bebek tedavisine başlarken dr tahlil yaptırdı ve yumurta rezervin azalmış dedi ama adetin 3. günü değildi tahlili yaptırdıgım gün
Birde ilk tüp denememde 1 yumurtam oldu sadece klomenle 8 tane gelişen yumurtam 1 tane gelişti tüp bebekle
Ben 27 eşim 28 4 yıla gircez işte evlilikte canım..Bi bakım ben belki çıkarırız raporun olması süper ama ya bayağı düşüyo fiyat ama çıkarmak çok zormuşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…