Ben bir sefer denemiştim bir yıl kadar önce maydanoz kaynatıp buharına oturmuştum ve yakı yapıştırmıştım belime tabi sonuç alamadık.Aslında bende tekrar önümüzdeki ay yapıştırmak istiyordum.Ama aşılama olacağı için dr. dan kasık bandı yazmasını isticem yakıdan vazgeçtim.Sen istersen bir dene neden sakatlanasın ki?Birşey olmaz dene sen ama kk da açılan konular var bununla ilgili oradan araştır tam olarak hangi gün yapıştırmak gerekiyor.Evet sebepsiz infertilite daha kötü bencede nedeni bilsek ona göre hareket ederiz sebp yok bebek yokYa megancım birde şu bele yakıyımı uygulasam ya eşime dedimde kendini sakatlarsın yapma dedi ama
Hamile kalanlarda var böyle bu ay onu yaptırmak istiyorum birde buharıda deniycem bakalım ne olacak..
Benimde sebepsiz bu arada canım ilk filmimde tüpüm tıkalı çıkmışttı ama yanlış çekilmiş umutta
2. de hiç bir sorun çıkmadı zorlanma olmadan geçiş oldu sebepsiz yanii
Hatta ilk tüpümün tıkalı oldugunu söyleyinde dr çok ağladım
O da dediki sorununu biliyoruz en azında ya sebepsiz olsaydı daha kötü olurdu demişti
Ben bir sefer denemiştim bir yıl kadar önce maydanoz kaynatıp buharına oturmuştum ve yakı yapıştırmıştım belime tabi sonuç alamadık.Aslında bende tekrar önümüzdeki ay yapıştırmak istiyordum.Ama aşılama olacağı için dr. dan kasık bandı yazmasını isticem yakıdan vazgeçtim.Sen istersen bir dene neden sakatlanasın ki?Birşey olmaz dene sen ama kk da açılan konular var bununla ilgili oradan araştır tam olarak hangi gün yapıştırmak gerekiyor.Evet sebepsiz infertilite daha kötü bencede nedeni bilsek ona göre hareket ederiz sebp yok bebek yokBen birde sizde sorun yok bekleyin olur diyenlere sinir oluyorum çevremdeki.7 yıllık evlilik daha ne kadar bekliyicez neyi beklicez.İnşşalah en yakın zamnda hepimiz hamile kalırız sabretmek çok zor ama yinde Allah başka dert vermesin.
Hatırlamıyorum canım adı neyde özel randevu almam lazımmış o bölümden netten alınmıyo yokta netten baktım.
Canım yazmıştım 2. tüp bebek tedavisine başlarken dr tahlil yaptırdı ve yumurta rezervin azalmış dedi ama adetin 3. günü değildi tahlili yaptırdıgım gün
Birde ilk tüp denememde 1 yumurtam oldu sadece klomenle 8 tane gelişen yumurtam 1 tane gelişti tüp bebekle
Ben 27 eşim 28 4 yıla gircez işte evlilikte canım..Bi bakım ben belki çıkarırız raporun olması süper ama ya bayağı düşüyo fiyat ama çıkarmak çok zormuşş..
Bu adam beni habire gelip öpüp öpüp gidiyoo. ya aşkı depreşti yada yazdıklarımı merak ediyo
Benim eşimde öyle bizim pc ler aynı odada biri bir duvarda biri diğer yani l gibi düşün sandalyelerimiz de ikimizinde birbnirine arkası dönük çaktırmadan aniden kafasını uzatıp uzatıp öpüyor Aradada soruyor kimle yazışıyorsun diye meraklı bunlar anacım
hoşbulduk hevuk hoşbulduk özlemgenelde gündüzleri yada akşamları takılırdım,uykularım terk bu aralar ( deli gibi kaşınıyorum ayrıca asit içmişim gibi yemek borum ve midem yanıyo ekşiyo resmen benle aynı anda gebe olan arkadaşlarıda merak ettim neyaptılar acaba?nasıl geçiyo gebelikleri buarada sizler nasılsınız epey giremiyordum bende
bizimde aynı odada artık ben onun çalışma odasını boşaltıp oturma odası yaptım ya. onunki pc benimki laptop. geliyo ensemi falan öpüyo bende salağım anlamadım. meraklı melahat
Böyle güzel ama ne o bana karışıyor nede ben ona hem dipdibeyiz hemde herkes istediği gibi vakit geçiriyor.Ben eşleri pc başında vakit geçiriyor diye çıldıranlara anlam veremiyorum.En güzeli bizim gibi yapacaklar iki pc yi koy yanyana hem muhabbet et hem arada birbirine takıl biz böyle gayet mutluyuz sizde bizim gibiymişinizbizimde aynı odada artık ben onun çalışma odasını boşaltıp oturma odası yaptım ya. onunki pc benimki laptop. geliyo ensemi falan öpüyo bende salağım anlamadım. meraklı melahat
Baktım ama aile hekimliği var sadece kısırlık bölümü yok aile hekimliğininde kliniği yok
Of off ne zor işler yavv..
Bazen vazgeçiyorum ama öyle bir an oluyoki insan yanıp kavruluyo bebek hasretiyle
Benimki kaçıncı rüyayı görüyo Allah bilir
Biraz oturuyo bakıyo ben pc deyim gidip yatıyo bakmıyo..
Geçenlerde bi konu okudum üvey babası kızı taciz etmiş 11 yaşındaki
Tabi yorumlarada herkes hikayesini yazmış abisinin tecavüzüne uğruyan babasının tecavüzüne..
Dedim canım böyle böyle insan kimseye güvenemez artık dünya ne halde öncedende vardır ama şimdi internet olunca yayılıyo tabii.
Cıngar çıkarttı okadar bağırdıki
Bir daha o kk ye girersen öldürürüm seni pisikolojin bozuluyo sürekli paronoya yapıyosun okuma şu lanet şeyleri falan filan ilk kez o kadar tepki gösterdi
Ben nerde böyle absürt şeyler var onları okuyomuşum ..
Bende dinledim sonunda dedim nie bukadar tepki gösterdin tecavüzemi uğradın sende çekinme annat canım ben yanındayım artık korkma dedim
Gitti yattı daha karışmıyo bakmıyoda hiç ne yazdıgıma ..
yarıldım gülmekten. geçen gece kocişim canı kağıt helva istedi beni 40 sene bi odadaya kapasalar aklıma gelmez
bende dedim ki ulen o kadar uğraşıyoruz uğraşıyoruz benim yerime sen mi hamile kaldın
yarıldım gülmekten. geçen gece kocişim canı kağıt helva istedi beni 40 sene bi odadaya kapasalar aklıma gelmez
bende dedim ki ulen o kadar uğraşıyoruz uğraşıyoruz benim yerime sen mi hamile kaldın
Böyle güzel ama ne o bana karışıyor nede ben ona hem dipdibeyiz hemde herkes istediği gibi vakit geçiriyor.Ben eşleri pc başında vakit geçiriyor diye çıldıranlara anlam veremiyorum.En güzeli bizim gibi yapacaklar iki pc yi koy yanyana hem muhabbet et hem arada birbirine takıl biz böyle gayet mutluyuz sizde bizim gibiymişiniz
Hangi ilçeydi kartal mı bende bakayım sana yakın hangi hastane de var infertilite.Vaz geçmek yok gelecek inşallah bebişlerimiz
ahahhhaa asıl çakal sensinBenim eşimde hep başım dönüyo midem bulanıyo derr
Bi doguramadı gitti
Benim canımda sürekli bişeler ister hamile kalırsam yandı kociş nihahahha
Gece 3 te dondurma almaya gönderdim kaç defa geçenlerdede kış günü çilek aldı bana
Hamileyim sanıyo her ay garibim kıyamamO stres yapıyo benden çok sanırım o nedenle yalancı hamilelik belirtileri oluyo
Gerçekten kağıt helvada can çekecek birşey olsaBencede hamile galiba Benimkide bazen gelir aşkım sana birşey söylicem diye heyecanlı heyecanlı bende dur tahmin edeyim hamilesin derim.Oda evet nerden anladın der biraz güleriz sonrasında asıl söyleyeceğini söyler.
Hoşgeldin sebnemimmerhaba kızlar iyi geceler
Benim eşimde hep başım dönüyo midem bulanıyo derr
Bi doguramadı gitti
Benim canımda sürekli bişeler ister hamile kalırsam yandı kociş nihahahha
Gece 3 te dondurma almaya gönderdim kaç defa geçenlerdede kış günü çilek aldı bana
Hamileyim sanıyo her ay garibim kıyamamO stres yapıyo benden çok sanırım o nedenle yalancı hamilelik belirtileri oluyo
Geçmiş olsun canım.Benimde halamın kızı hamileliği boyunca kaşındı ve şişti tüm vücudu.Nedenini bilmiyorum ama bazı hamilelerde olabliyormuş.Çok zor inşallah sen 9 ay kaşınmazsın.O dayanamayıp kaşıntılar yüzünden 7 aylıkken sezeryanla erkenden doğurdu bebişini ama bebişte kendide çok sağlıklıydı.İnşlalah senin kaşıntın geçicidir.
ahahhhaa asıl çakal sensin
sizinki de iyiymiş....
bu ara çok kilo aldı eşim bugün alışveriş merkezinde aynadan kendi göbeğini gördü. diyoki özlem hele benim göbeğime bak bi kaç gün sonra hastaneye kaldırıcaklar beni nur topu gibi bi oğlunuz oldu dicekler
ahahhhaa asıl çakal sensin
sizinki de iyiymiş....
bu ara çok kilo aldı eşim bugün alışveriş merkezinde aynadan kendi göbeğini gördü. diyoki özlem hele benim göbeğime bak bi kaç gün sonra hastaneye kaldırıcaklar beni nur topu gibi bi oğlunuz oldu dicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?