Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ben bir sefer denemiştim bir yıl kadar önce maydanoz kaynatıp buharına oturmuştum ve yakı yapıştırmıştım belime tabi sonuç alamadık.Aslında bende tekrar önümüzdeki ay yapıştırmak istiyordum.Ama aşılama olacağı için dr. dan kasık bandı yazmasını isticem yakıdan vazgeçtim.Sen istersen bir dene neden sakatlanasın ki?Birşey olmaz dene sen ama kk da açılan konular var bununla ilgili oradan araştır tam olarak hangi gün yapıştırmak gerekiyor.Evet sebepsiz infertilite daha kötü bencede nedeni bilsek ona göre hareket ederiz sebp yok bebek yokBen birde sizde sorun yok bekleyin olur diyenlere sinir oluyorum çevremdeki.7 yıllık evlilik daha ne kadar bekliyicez neyi beklicez.İnşşalah en yakın zamnda hepimiz hamile kalırız sabretmek çok zor ama yinde Allah başka dert vermesin.

Adetin bittiği gün banyo yapıp yapıştırılmalıymış ben bi kadın buldum ama uzak bana gitsem oraya olmazmı acaba eve getitirmeye çalışcam ama gelmiyo
Bende bir kez denedim buharı canım ama maydonozla yaptım sadece aslında içine daha çok şey koyuluyomuş..
Melesef öyle dr dediki sebebi mutlaka var kaçtane görevli var rahimde dedi biri görevini yapmazsa hamilelik oluşmaz ama tıp yetersiz araştırmalar sürüyo nedenini bulucaz dedi..
En büyük neden Rabbim aslında o istemedikten sonra dal bile kıpırdamaz inşallah Rabbim bizim dualarımızıda duyar birşeyleri vesile kılıp verir bir bebek ..Amin canım bu arada..

Malesef sebepsiz infertilite olunca hemen rapor çımıyor zor oluyor.Ama yumurta rezervinde azalma varsa dr. vakit kaybetmemek için belki sana direk aşılama yada tüp bebe için rapor verebilir.Şansını dene inşlalah hayırlısı olsun.

Bu adam beni habire gelip öpüp öpüp gidiyoo. ya aşkı depreşti yada yazdıklarımı merak ediyo

Benim eşimde öyle bizim pc ler aynı odada biri bir duvarda biri diğer yani l gibi düşün sandalyelerimiz de ikimizinde birbnirine arkası dönük çaktırmadan aniden kafasını uzatıp uzatıp öpüyorAradada soruyor kimle yazışıyorsun diye meraklı bunlar anacım

bizimde aynı odada artık ben onun çalışma odasını boşaltıp oturma odası yaptım ya. onunki pc benimki laptop. geliyo ensemi falan öpüyo bende salağım anlamadım. meraklı melahat

Baktım ama aile hekimliği var sadece kısırlık bölümü yok aile hekimliğininde kliniği yok
Of off ne zor işler yavv..
Bazen vazgeçiyorum ama öyle bir an oluyoki insan yanıp kavruluyo bebek hasretiyle

Geçmiş olsun canım.Benimde halamın kızı hamileliği boyunca kaşındı ve şişti tüm vücudu.Nedenini bilmiyorum ama bazı hamilelerde olabliyormuş.Çok zor inşallah sen 9 ay kaşınmazsın.O dayanamayıp kaşıntılar yüzünden 7 aylıkken sezeryanla erkenden doğurdu bebişini ama bebişte kendide çok sağlıklıydı.İnşlalah senin kaşıntın geçicidir.

bizimde aynı odada artık ben onun çalışma odasını boşaltıp oturma odası yaptım ya. onunki pc benimki laptop. geliyo ensemi falan öpüyo bende salağım anlamadım. meraklı melahat

Benimki kaçıncı rüyayı görüyo Allah bilir
Biraz oturuyo bakıyo ben pc deyim gidip yatıyo bakmıyo..
Geçenlerde bi konu okudum üvey babası kızı taciz etmiş 11 yaşındaki
Tabi yorumlarada herkes hikayesini yazmış abisinin tecavüzüne uğruyan babasının tecavüzüne..
Dedim canım böyle böyle insan kimseye güvenemez artık dünya ne halde öncedende vardır ama şimdi internet olunca yayılıyo tabii.
Cıngar çıkarttı okadar bağırdıki
Bir daha o kk ye girersen öldürürüm seni pisikolojin bozuluyo sürekli paronoya yapıyosun okuma şu lanet şeyleri falan filan ilk kez o kadar tepki gösterdi
Ben nerde böyle absürt şeyler var onları okuyomuşum ..
Bende dinledim sonunda dedim nie bukadar tepki gösterdin tecavüzemi uğradın sende çekinme annat canım ben yanındayım artık korkma dedim
Gitti yattı daha karışmıyo bakmıyoda hiç ne yazdıgıma ..

Böyle güzel ama ne o bana karışıyor nede ben ona hem dipdibeyiz hemde herkes istediği gibi vakit geçiriyor.Ben eşleri pc başında vakit geçiriyor diye çıldıranlara anlam veremiyorum.En güzeli bizim gibi yapacaklar iki pc yi koy yanyana hem muhabbet et hem arada birbirine takıl biz böyle gayet mutluyuz sizde bizim gibiymişiniz
Baktım ama aile hekimliği var sadece kısırlık bölümü yok aile hekimliğininde kliniği yok
Of off ne zor işler yavv..
Bazen vazgeçiyorum ama öyle bir an oluyoki insan yanıp kavruluyo bebek hasretiyle

Hangi ilçeydi kartal mı bende bakayım sana yakın hangi hastane de var infertilite.Vaz geçmek yok gelecek inşallah bebişlerimiz

yarıldım gülmekten. geçen gece kocişim canı kağıt helva istedi beni 40 sene bi odadaya kapasalar aklıma gelmez

bende dedim ki ulen o kadar uğraşıyoruz uğraşıyoruz benim yerime sen mi hamile kaldın

yarıldım gülmekten. geçen gece kocişim canı kağıt helva istedi beni 40 sene bi odadaya kapasalar aklıma gelmez

bende dedim ki ulen o kadar uğraşıyoruz uğraşıyoruz benim yerime sen mi hamile kaldın

Benim eşimde hep başım dönüyo midem bulanıyo derr
Bi doguramadı gitti
Benim canımda sürekli bişeler ister hamile kalırsam yandı kociş nihahahha
Gece 3 te dondurma almaya gönderdim kaç defa geçenlerdede kış günü çilek aldı bana
Hamileyim sanıyo her ay garibim kıyamam O stres yapıyo benden çok sanırım o nedenle yalancı hamilelik belirtileri oluyo

Gerçekten kağıt helvada can çekecek birşey olsaBencede hamile galibaBenimkide bazen gelir aşkım sana birşey söylicem diye heyecanlı heyecanlı bende dur tahmin edeyim hamilesin derim.Oda evet nerden anladın der biraz güleriz sonrasında asıl söyleyeceğini söyler.

Evet canım Kartaldayım ben nerden bakıcaksın?
İnşallah canım inşallah bazen çok olumsuzluğa düşüyorum hiç olmıycakmış gibi geliyo nedense.

ahahhhaa asıl çakal sensin

sizinki de iyiymiş....

bu ara çok kilo aldı eşim bugün alışveriş merkezinde aynadan kendi göbeğini gördü. diyoki özlem hele benim göbeğime bak bi kaç gün sonra hastaneye kaldırıcaklar beni nur topu gibi bi oğlunuz oldu dicekler

merhaba kızlar iyi geceler
Hoşgeldin sebnemimNasılsın?

Bende biraz pis boğazımdır.Canım hiç omadık zamanlarda hiç omadık şeyler isteyebilir.Annamde diyor ki sen hamile olunca vay x in haline senin siperişlerinden evin yolunu zor bulacak.Aman biz hamiş olalımda okadarcıkta nazımızı çeksinler ama dimi.Şahsen ben hamile kalırsam yan gelip yatıcam bebişim kıymetli benim ya bişey olursa O yüzden ev işi yapmayı düşünmüyorum ve çok nazmı mızmız olacağım garanti yandı herkes

hımmm,demek tek ben değilmişim kaşınan,oda daha yeni yeni türedi,göbeğimin üst kısmı kaşınıyo sadece paralayasım geliyo,bu arada 7. aya girdim eskiden fırfır çok hareketliydi bebek şimdi ise arasıra yada nadiren hareket ediyor uff desenize bü sürü çatlak olucak allahtan bebek iyi hemde gelişimi 2-3 hafta ilerideymiş hattaa pehlivana döndüm bol bol saf zeytinyağı sürüyorum aman o iyi olsun da ben uyuz gibi kaşınsamda olur

Uzaktan bakınca öylemi duruyorum Fazla rahata alıştırmamak lazım..
Haha keşke öle olsa ya hamile kalabilseler ii olurdu eşimi düşünemiyorum o halde sakallı sakallı ıyyyyy bide bi tülbent karnında bi bebe kucagında bitane hahah Hayali bile süper komik..

Seninki en azından farkında durumun.Benim eşimde benim göbüşüme takılıyor bazen minnacık göbeğim var belli belirsiz aşkımın cöbüşüne bak diyor Bende diyorum sen asıl kendi göbüşüne bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…