Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bide diyoki kızım bunun bakımı çok zor her gün yediriyorum içiriyorum tüylerini tarıyorum

Sende bendensin aceyip şeyler geliyo aklıma bide görsen 48 kilo karıyım duyanda iştahlı bişey sancak beni..
Bende iş filan yapmayı düşünmüyorum Aynen eşimden başkasına naz yapmam zaten kimsede nazımı çekmez ondan başka
Senin burcun neydi megan benim Boğaa Merak ittim..

Birtek karnın kaşınıyorsa gerildiği için olabilir.Benim dediğim kişinin tüm vücudu kaşınıyordu senin durum ondan daha iyi çok şükür.Zeytin yağının faydası olacaktır korkma çok çatlamaz.Hareketsiz oluşunu mutlaka dr. unla paylaşmalısın.

kocişim gel yatalım dedi gitmedim diye trip yaptı gidiym bari... yarın çok iş var çoook. öptüm sizi kuzularım. nan hevuk her gece gel yavrummm

Son düzenleme:
Bugün eltim diyim eşimin halasının oğlunun gelini ama elti diyoz biz birbirimize tek çocuk halasının oğlu ve yakınlar baya
Beni rüyasında görmüş benim telim yok kırdım rahatım
Eşimi aramış ona annatmış
Bi inek varmış ben ineği yakmışım bi bacagı kalmış inegin kaçmaya çalışmış onuda yakalayıp yakmışım benzinle ne cani bişey oldum ben yav
Eşimde diyo yakarsın sen benide yaktın zaten diyo

kocişim gel yatalım dedi gitmedim diye trip yaptı gidiym bari... yarın çok iş var çoook. öptüm sizi kuzularım. nan hevuk her gece gel yavrummm

Asıl sen gel yavrucum ben burdayımkii kimse olmayınca yazmıyom okadan
Hadi tatlı rüyalar şekerim
Rüyanda beni gör

Ben biraz kiloluyum58 kiloyum aslında 52 ye inip öyle hamile kalsam çok güzel olucak.Burcum aslan.Ben en çok eşime naz yaparım ama annem babam ve abimde nasibini alır:

İyi geceler tatlımGit bekletme kocişi ve mümkün olduğunca aynı saatte uyumaya çalışın ayrı ayrı uyumayı alışkanlık haline getirmemek lazım.Ben 7 yıl içinde çok nadir eşimden ayrı saatte uyumuşumdur.Uykum yoksa bile kocişi uyutur öyle kalkarım.Hem siz yeni evlisiniz daha balayında sayılırsınız

Çok saçma bir rüyaymış ve çok ilginç bence eltinin totosu açıkta kalmışSen takılma tatlım sen karıncayı bile incitemezsin

Ben biraz kiloluyum58 kiloyum aslında 52 ye inip öyle hamile kalsam çok güzel olucak.Burcum aslan.Ben en çok eşime naz yaparım ama annem babam ve abimde nasibini alır:

58 çokmu bende 58 olsam keşke ne güzel boyun uzunmu? Uzunsa süper duruyordur..Benim Annem Babam abim asla nazımı çekmez

58 çokmu bende 58 olsam keşke ne güzel boyun uzunmu? Uzunsa süper duruyordur..Benim Annem Babam abim asla nazımı çekmez

Boyum uzun değil 1.62 ama boyumla ilgili bir sorunum yok memnunum biraz kiloda versem çok güzel olacak.Ama kilo varmek yerine göbüşümü şişirirsem çok çok daha güzel olur
Benimkilerde belki normal şartlarda olsa nazımı çekmezlerdi de hepsi dört gözle hamile kalacağım zamanı bekliyorlar abim bekar anne babamın ilk torunu olacak abiminde yiğeni olacak ve hepsinde bir bebek hasreti babam bile ne zaman hastaneye gittim dr. ne dedi kaç yumurtam var hepsini biliyor

Kızlar sizlere iyi sohbetler.Bende çıkıyorum benimki uyumak için beni bekliyor uykusuz kalmasın.İyi geceler öptüm hepinizi.

Canım internetten senin için araştırdım ama bulamadım kartalda infertilite bölümü olan bir hastane.Belki gözümden kaçan birşey olmuştur .Daha sonra tekrar bakıcam senin için iyi geceler

gününüz aydın ve müjdeli haberlere vesile olsun inşallah bu sabahın açılışıda benden olsun bakalım.............

Canım arkadaşlarım günaydın herkese....

bugünde işe geldik ...moralimin iyi olmasını istiyorumm hiç bişeye takmıcam amaaaan saalllaa dertleriiiiii ne diye dert edicem sankimmm
gülmek eğlenmek varken
( kendimi motive ediyorummm)

:118:

bu arada benim cumartesi akşam 1 damla pazar günüde toplam 2 damla olmak üzere kahverengi lekem geldi yine. Bu akşam kontrolum var zaten, o yüzden gitmedim ama zaten progestanı kullanıyorum. Bakalım kötü bişey yoktur inşallah :26:

günaydın canım motive etmeye devam et kendini
salla gitsin herşeyiiii

günaydınnn canım
bir kaç damladan birşey olmaz sanırım
bebeğin çoktan yerleşti zaten oraya birşey olmaz canım dualarımız seninle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…