Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

rahat olmaya çalış o normal bir durum diye düşün :) kadınız ya herşey gelebiliyor başımıza :)

bu arada herkese günaydın :) hava ne kadar güzel değil mi:)

günaydınnn canım
bir kaç damladan birşey olmaz sanırım
bebeğin çoktan yerleşti zaten oraya birşey olmaz canım dualarımız seninle

Ne biliyim kuzum insan korkuyor 2 düşükden sonra korkuyor. Aslında dün lcwye gidip hamiş pantolonu yada lastikli pantolon alcaktık ama onu görünce korktum yine zaten çok hastayım bide öksürüğe çevirdi. Eşime çıkmayalım dedim. Gece 12 gibi 15-20 dakika yürüyüş yaptık. geri geldik. Bu akşam kontrolüm var bakalım ne olcak.

rahat olmaya çalış o normal bir durum diye düşün :) kadınız ya herşey gelebiliyor başımıza :)

bu arada herkese günaydın :) hava ne kadar güzel değil mi:)

insan daha önceki tecrübelerini düşününce korkuyor. Rabbim kimseye yaşatmasın o acı tecrübeleri

sonundkendime bir daisypath yapabildim :) bebek için de yapmak istiyorum, iki tane nasıl ekleniyor bilen var mı?

ya ben sanki birinde görmüştüm ama neyse :) bi deneyeyim olmazsa olmaz... zaten benim gebeliğim ordaki hesaba uymuyor ben daha 2-3 haftalık gebeyim ama orda 5 haftalık gösteriyor ne anormal kadınım ya :)

korkma canımmm allahım bağışlasın bebeğini sana
allah korusun düşük olsaydı kanama daha fazla olur bak seninki damla
hem ilaçta kullanıyorsun iyi düşün iyi olsun canımmm benim bebeğinle konuşmayı da ihmal etmeee
bol bol dua et

merhab arkadaslar muhabbetınız bol olsun
bende cumartesı gunu kontrole gıttı doktor bı yumurtalık gordu belkı hamıle kalırsın belkı bı ıkı gune bellı olur dedı bır sey gordu kıst mı yoksa catlamamıs yumurta mı yoksa bebek mı olur haftaya goruruz dedı.rahım agzında yara varmıs lazerle onu aldı folık asıt bırde fıtıl verdı bna bu fıtıl beslenmesı ıcınmıs ama hrmon tahlılı falan vermedı bana bırde bende guatr var onun gecen senekı sonucu ıstedı etkılermı nasıl bır tıp guatr bakayım dedı cumartesı gunu yıne gıdıcem

ya ben sanki birinde görmüştüm ama neyse :) bi deneyeyim olmazsa olmaz... zaten benim gebeliğim ordaki hesaba uymuyor ben daha 2-3 haftalık gebeyim ama orda 5 haftalık gösteriyor ne anormal kadınım ya :)

Canım 2-3 haftalık değil işte, son adet tarihi hesaplamada baz alınır.

konuşuyorum bitanem her dakika aklımda herşeyi onunla beraber yapıyorum

canım normal azıcık olması progestan da yapıyo olabilir
ay o ilacı hiç sevmiyorum

evet yaaa salladım inşallah sallamaya devam ederim

bu arada bana ilacı gönderen bu forumdan hamiş olan ablam 6 bucuk aylık doğum yapmış
bebeği yogun bakımdaymış çok zor günler gecirdi geçiriyor dua ediyroum hep onlar için bizim için hepimiz için....
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin
bebek sahibi olmak bizler için ne kadar zormuşşş

enabe aman takma hamilesin ya işte :) degerlere takılmayın
olacagı varsa oluyo yoksa zaten yapıcak bişey yok.
belli ki geç döllenme canım

Son düzenleme:

allah şifa versin bebeğine annesine babasına bağışlasın inşallahhhh
çok üzüldümmmmmm allah dualrını kabul etsin canımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…