bu arada benim cumartesi akşam 1 damla pazar günüde toplam 2 damla olmak üzere kahverengi lekem geldi yine. Bu akşam kontrolum var zaten, o yüzden gitmedim ama zaten progestanı kullanıyorum. Bakalım kötü bişey yoktur inşallah :26:
günaydınnn canım
bir kaç damladan birşey olmaz sanırım
bebeğin çoktan yerleşti zaten oraya birşey olmaz canım dualarımız seninle
rahat olmaya çalış o normal bir durum diye düşün :) kadınız ya herşey gelebiliyor başımıza :)
bu arada herkese günaydın :) hava ne kadar güzel değil mi:)
sonundkendime bir daisypath yapabildim :) bebek için de yapmak istiyorum, iki tane nasıl ekleniyor bilen var mı?
Ne biliyim kuzum insan korkuyor 2 düşükden sonra korkuyor. Aslında dün lcwye gidip hamiş pantolonu yada lastikli pantolon alcaktık ama onu görünce korktum yine zaten çok hastayım bide öksürüğe çevirdi. Eşime çıkmayalım dedim. Gece 12 gibi 15-20 dakika yürüyüş yaptık. geri geldik. Bu akşam kontrolüm var bakalım ne olcak.
insan daha önceki tecrübelerini düşününce korkuyor. Rabbim kimseye yaşatmasın o acı tecrübeleri
ya ben sanki birinde görmüştüm ama neyse :) bi deneyeyim olmazsa olmaz... zaten benim gebeliğim ordaki hesaba uymuyorben daha 2-3 haftalık gebeyim ama orda 5 haftalık gösteriyor ne anormal kadınım ya :)
korkma canımmm allahım bağışlasın bebeğini sana
allah korusun düşük olsaydı kanama daha fazla olur bak seninki damla
hem ilaçta kullanıyorsun iyi düşün iyi olsun canımmm benim bebeğinle konuşmayı da ihmal etmeee
bol bol dua et
bakiyim olmuş mu
Canım 2-3 haftalık değil işte, son adet tarihi hesaplamada baz alınır.
ama puffy hcg 143.75 çıktıçok düşük daha 2-3 haftalık gösteriyor çizelgede. hastaneden rapor veriyorlar ya o kağıtta yazan sıralamaya göre yani..
bugün de kan testi yaptırmam gerekiyordu ama dışarda çok kar var eşim çıkmama izin vermiyor şu an, biraz bekle dedi
çok güzel olmuş güle güle kullanınnnnnn bebeğin ve sennnn
bu arada benim cumartesi akşam 1 damla pazar günüde toplam 2 damla olmak üzere kahverengi lekem geldi yine. Bu akşam kontrolum var zaten, o yüzden gitmedim ama zaten progestanı kullanıyorum. Bakalım kötü bişey yoktur inşallah :26:
günaydın canım motive etmeye devam et kendini
salla gitsin herşeyiiii
günaydınnn canım
bir kaç damladan birşey olmaz sanırım
bebeğin çoktan yerleşti zaten oraya birşey olmaz canım dualarımız seninle
ama puffy hcg 143.75 çıktıçok düşük daha 2-3 haftalık gösteriyor çizelgede. hastaneden rapor veriyorlar ya o kağıtta yazan sıralamaya göre yani..
bugün de kan testi yaptırmam gerekiyordu ama dışarda çok kar var eşim çıkmama izin vermiyor şu an, biraz bekle dedi
eğer sat geçmeden baktırdıysan o ayrı ama yoksa bu şekilde devam et, zaten bebek ultrasonlarda önde çıkar 2-3 haftaya kadar
canım normal azıcık olması progestan da yapıyo olabilir
ay o ilacı hiç sevmiyorum
canım normal azıcık olması progestan da yapıyo olabilir
ay o ilacı hiç sevmiyorum
evet yaaa salladım inşallah sallamaya devam ederim
bu arada bana ilacı gönderen bu forumdan hamiş olan ablam 6 bucuk aylık doğum yapmış
bebeği yogun bakımdaymış çok zor günler gecirdi geçiriyor dua ediyroum hep onlar için bizim için hepimiz için....
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin
bebek sahibi olmak bizler için ne kadar zormuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?