Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

fitil olarak kullanıyorum ya zaten, akıntı hep ilaçla beraber geliyor

anladım ondandır belkide..
niye verdii ki onu
herkese veriyormuş doktorlar onu
benim anneme bile vermişler bana hamileyken hehehe
bende de düşük tehlikesi var demişler sürekli ama düşmemişim

anladım ondandır belkide..
niye verdii ki onu
herkese veriyormuş doktorlar onu
benim anneme bile vermişler bana hamileyken hehehe
bende de düşük tehlikesi var demişler sürekli ama düşmemişim

benim geçen hafta lekelenmem olmuştu o yüzden verdi doktor. 4. aya kadar kullanabilirsin dedi :26:

Merhabalar kızlarr. İstanbul yolcusu döndü ve işe geldii. Çok yorgun ve uykusuz gözleri kapanıyorr. Akşamı edersem iyi. Çok güzel bir haftasıonu geçirdim ailemle. Doğumgünümü kutladım. Çok iyi geldi bir de uykusuzluk olmasa da gece geçte yattım. Bu arada perşembe günü yola çıkmadan reglimde geldi ara kanamayı saymıyorum 42 günde geldi bir önceki de 41 günde gelmişti.Anneme gittiğim için hormon testi vaktini de kaçırdım bu ay birşey yapmıcam ovulasyon kullancam takip etcem çok geçte olacak olsa görürüm inşallah koyu çizgiyi. İki aydır 40 küsür günde geliyor batım hakkında fikrim yok o yüzden.

sağolasın bacım.. di mi valla.. gelecekse zaten yemen'den de gelir demişler :)

kahvaltı yaptınız mı hadi bana gelin size börek yapayım:) yanlız hiç yiyesim gelmyior

aynen canım onlar gelmek istediği zaman valla bize sormadan geliyolar :)))
Allah güç kuvvet versin bebişlerimize de...
bende şimdik tost söyledim valla napiyim sabah zor kalktım

yakın olsa da gelsek keşke yemiş kadar oldum valla canım

kızlar ben bugün doktora gittim vajinal ultrasonla yumurtalarıma baktı doktor iki tanesi gelişmiş dedi fakat büyüklüklerini sormak hiç aklıma gelmediultrason çıktısının üzerinde yazarmı bilen varsa söyleyebilrmi çatlatma iğnemide vuruldum şimdi ayın 18ni bekliyorum allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

kimse gelmeyecek anlaşılan bari kalkayım da kendime khvaltı yapayım

allah şifa versin bebeğine annesine babasına bağışlasın inşallahhhh
çok üzüldümmmmmm allah dualrını kabul etsin canımmmmmm
amin Canım

geçmiş olsun ALLAH acil şifa versin inş
amin inşalllah

benim geçen hafta lekelenmem olmuştu o yüzden verdi doktor. 4. aya kadar kullanabilirsin dedi :26:

fitil olarak kullanıyosan iyi ama agızdan alınan çok fena yapıyo uçuyosun resmen

canım yarasın güzel günlere ihtiyacımız var ..
bende öyle günler gecirmek istiyorum çok eglenmek gülmek istiyorum
hep dert dert offf yanii
yaz gelse de azcık neşelensek...
çalışmalara devam canım bende ovulasyonu bıraktım yaa yapamıyorum ben onu :44::44:

hoşgeldin dejavum doğum gününde yeniden kutlu olsun güzelim.
İstanbulda özellikle cumartesi ve pazar akşama kadar havada güzeldi. Tadını çıkartmışındır.

valla iyi geldi ama az kaldım tabii. Uykusuzlukta olmasa. Ben bilmiyorum hiç yumurtlama ne zaman olcak 35 günde bir olurken biliyordum ama iki aydır 41 günde olyorum şimdi bu ay yne 35 te olabilir 41 de olabilir hiçbir fikrim yok bir de yumurtlama oluyor mu diye tespit içinde yapmak istiyorum yani.Zaten aldım geçen ay var elimde baya. Ben de yaz gelmesini çok istiyorum çok sıkıldım tabi hamiş girersem daha memnun olurum..

hoşgeldin dejavum doğum gününde yeniden kutlu olsun güzelim.
İstanbulda özellikle cumartesi ve pazar akşama kadar havada güzeldi. Tadını çıkartmışındır.

yok ya hep evdeydik. Cuma acayip kar vardı annem kardeşim ben dayıma gittik. Orada daha da vardı cumartesi bile tam erimedi. Oturduk hasret giderdim. Yengem güzel yemekler yaptı, pastamı kestik falan güzeldi evde de olsak hemen geçti zaman.

günaydın hanımlarr

Günaydın..

hımss evet canım senin yapman şart olmuş , ben bide akıntıdan anlıyorum artık burdan ögrendim
yumurtlama günü akıntı oluyomuş hakketende tam 14-16. günler akıntım olmuştu
sende ona dikkat edebilirsin eger normalde akıntı yoksa..

ya bende aldım duruyolar evde cubuk olanlara alışmışım şimdi bu aldıklarımız zor geliyo
zaten hiç çift cizgi göremedim tutmak zor geliyo 4 saat

bizim bide 2 günde bir halvet oldugu için ve gün belli oldugu için sorun değil ..

hoşbulduk. yok canım ağzımda yara yok uçuk çıktı

ayy o da fena yaaa sıkıntıdandır
neye sıkıldın yada korktun bakiyim??

gamzemcim günaydın canım
nabıyosun uyku problemin düzeldi mi?
bi kaç zamandır takip edemedim forumu...

istanbul hayatım ne yazıkki beylikdüzü:) istanbul bile sayılmaz:) he he

bu sene iyi kar gördük valla istanbul ve izmit olarak
halende yagıyo
bi yandançok güzel bi yandan yazı özledim

canım senin bebiş kaçıncı ayda geldi?

ya geçen gece kocişle film seyrediyoduk aksiyon filmi dedi korku filmi çıktı. bi sahnesinde tavana sıçradır resmen korkudan:18:

:118: çok korkmuşsun canım belli oldu

gece benimkide film izliyodu sesler geliyodu bi kalktım bu ne ya dedim kadına tecavuz ediyolardı
uyuz oldum benimkineee ama gerilim yada korku flimiydi
bugün alıcam ifadesini tam da anlamadım ne filmi oldugunu uykulu uykulu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…