Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu sene iyi kar gördük valla istanbul ve izmit olarak
halende yagıyo
bi yandançok güzel bi yandan yazı özledim

canım senin bebiş kaçıncı ayda geldi?

valla bacım benim bebiş daha geldi mi ondan bile min değilim doktora gidicem birazdan ikinci hcg testi için.

ama bu benim 2.gebeliğim. 1 yıl 10 aylık evliyim. ilki 1.yıl dönümümden 1 ay önceydi 2 aylıkken boş gebelik olduğunu öğrendik kürtaj oldum... sonra birkaç kez daha doktora gittim, o arada eşim ameliyat oldu, 2 ay o istirahatliydi, halvet yoktu yani :) sonra da olmadı işte, ama bu ay karar vermiştim 2 yılım dolsun doktora gideceğim aşılama tüp bebek neyse başlayacağım artık demiştim :) çok şükür Rabb im muhtac etmedi de yüzümüzü güldürdü, inşallah sonuna kadar da böyle gider...

selam kızlar nassınız dün iyiydim biraz parol içtim diye
ilacın etkisi geçince yamuluyorum resmen ya..
dün 2 tane aldım 6-8 saat arayla 500 mg bişey yapar diye
1 haftadır hiç mi geçmez deli olcam

akıntı benimde olur ama bu ay ara kanama falanda oldu ya akıntı yakalayamadım o zamana denk geldi ve yumurtlama gitti galiba sonra da ovu yaptım ama çıkmadı regl olacağımı anlamıştım. Evet bende geçen sene çubuk olanlardan almıştım batırmak daha rahat geliyordu bunda daha zorlanıyorum damladımı etti mi diye ama alışcaz. Ya güzelim annemin rahatszlığı vardı ona kafayı takmıştım birde çok düzensiz beslendim ondan olabilir, hormonlarda oynamış oabilir bilmiyorum.

ya geçen gece kocişle film seyrediyoduk aksiyon filmi dedi korku filmi çıktı. bi sahnesinde tavana sıçradır resmen korkudan:18:

biz bayılırız korku filmine. Dün vardı gerilim türü 12 ye kadar baktık ben yattım yoldan gelmiştim uykum vardı eşim seyretti kalanını.

selam kızlar nassınız dün iyiydim biraz parol içtim diye
ilacın etkisi geçince yamuluyorum resmen ya..
dün 2 tane aldım 6-8 saat arayla 500 mg bişey yapar diye
1 haftadır hiç mi geçmez deli olcam

canım çok geçmiş olsun çok kötü böyle de ya..

ben herkese cevap yazmak istiyorum aslında ama o kadar hastayımki.
Keşke iş yeri izn versede gidip yatsam azıcık evimde

ay canım hamile olduğunu bilmiyorlae mı ya versinler izin bir gün bile olsa iyi gelir yani.. Ama patron milletinde vicdan yok. Dikkat et kendine..

oh olsun genede çalışmalarla olmuş canım
hem cok da beklemişsiniz aslında ...
ilk hamişlikte düşük vs.. gibi sorunlar oluyormuş
bende de oldu agustos ayında
hamiş kaldım 2 kese vardı biri boştu digerindeki bebiş gelişmedi kürtaj olmuştum bende
kürtajdan sonra 4. ay olcak bu bakalım...
hiç korunmadık daa ama ben doktora filanda gitmiyorum

ben herkese cevap yazmak istiyorum aslında ama o kadar hastayımki.
Keşke iş yeri izn versede gidip yatsam azıcık evimde

canım cok gecmiş olsun imkanın varsa izin al
yatmadan gecmiyo bu grip filan
bide hamişsin daha agır geçebilir senin...

biliyorlar canım ama ne farkedicek onlar için

Olmaz öyle şey ne münasebet izin vermiyorlar canım. İş kanununa aykırı bu bir kere. Sen işim var dediğinde bile ne işin olduğunu söylemeden sana ücretsiz izin vermeleri gerekiyor ki, sen hastasın. Bence doktora gitcem diye izin al sonra doktor nerden baksan en azından iki gün istirahat verir sana, istirahatini verdin mi de hiçbir şey yapamazlar kuzum.

Boyun eymeyin işverene, iş kanunu diye bir şey var. Herkes haddini bilecek.

dejavum haklısın sende zor günler gecirdin
biz bu gidişle bebeği rüyamızda görcez galiba herşeye kafayı taka taka
ama ben bugün karar verdim takmıcam kafama rahat olucamm
sen bence de bi doktora git testlerini yap bakalım bayagı gec adet olmuşsun son 2 aydır..

slm kızlar rumuzyok arkadaşım tebrik ediyorum alalh sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip eylesin.
bizde eşimle sabahtan ehliyetimi almaya gittik saat 4 te hazır olcakmış sonunda alcam yani.saat 1,30da da sağlık ocağına gidicez tahlil sonuçlarını almaya bakalım inş.herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…