- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
bu sene iyi kar gördük valla istanbul ve izmit olarak
halende yagıyo
bi yandançok güzel bi yandan yazı özledim
canım senin bebiş kaçıncı ayda geldi?
ya geçen gece kocişle film seyrediyoduk aksiyon filmi dedi korku filmi çıktı. bi sahnesinde tavana sıçradır resmen korkudan:18:
bugünde benden başka kimse yazmıyo heeee
hımss evet canım senin yapman şart olmuş , ben bide akıntıdan anlıyorum artık burdan ögrendim
yumurtlama günü akıntı oluyomuş hakketende tam 14-16. günler akıntım olmuştu
sende ona dikkat edebilirsin eger normalde akıntı yoksa..
ya bende aldım duruyolar evde cubuk olanlara alışmışım şimdi bu aldıklarımız zor geliyo
zaten hiç çift cizgi göremedim tutmak zor geliyo 4 saat
bizim bide 2 günde bir halvet oldugu için ve gün belli oldugu için sorun değil ..
ayy o da fena yaaa sıkıntıdandır
neye sıkıldın yada korktun bakiyim??
ya geçen gece kocişle film seyrediyoduk aksiyon filmi dedi korku filmi çıktı. bi sahnesinde tavana sıçradır resmen korkudan:18:
selam kızlar nassınız dün iyiydim biraz parol içtim diye
ilacın etkisi geçince yamuluyorum resmen ya..
dün 2 tane aldım 6-8 saat arayla 500 mg bişey yapar diye
1 haftadır hiç mi geçmez deli olcam
ben herkese cevap yazmak istiyorum aslında ama o kadar hastayımki.
Keşke iş yeri izn versede gidip yatsam azıcık evimde
valla bacım benim bebiş daha geldi mi ondan bile min değilimdoktora gidicem birazdan ikinci hcg testi için.
ama bu benim 2.gebeliğim. 1 yıl 10 aylık evliyim. ilki 1.yıl dönümümden 1 ay önceydi 2 aylıkken boş gebelik olduğunu öğrendikkürtaj oldum... sonra birkaç kez daha doktora gittim, o arada eşim ameliyat oldu, 2 ay o istirahatliydi, halvet yoktu yani :) sonra da olmadı işte, ama bu ay karar vermiştim 2 yılım dolsun doktora gideceğim aşılama tüp bebek neyse başlayacağım artık demiştim :) çok şükür Rabb im muhtac etmedi de yüzümüzü güldürdü, inşallah sonuna kadar da böyle gider...
ben herkese cevap yazmak istiyorum aslında ama o kadar hastayımki.
Keşke iş yeri izn versede gidip yatsam azıcık evimde
ay canım hamile olduğunu bilmiyorlae mı ya versinler izin bir gün bile olsa iyi gelir yani.. Ama patron milletinde vicdan yok. Dikkat et kendine..
canım cok gecmiş olsun imkanın varsa izin al
yatmadan gecmiyo bu grip filan
bide hamişsin daha agır geçebilir senin...
biliyorlar canım ama ne farkedicek onlar için
akıntı benimde olur ama bu ay ara kanama falanda oldu ya akıntı yakalayamadım o zamana denk geldi ve yumurtlama gitti galiba sonra da ovu yaptım ama çıkmadı regl olacağımı anlamıştım. Evet bende geçen sene çubuk olanlardan almıştım batırmak daha rahat geliyordu bunda daha zorlanıyorum damladımı etti mi diye ama alışcaz. Ya güzelim annemin rahatszlığı vardı ona kafayı takmıştım birde çok düzensiz beslendim ondan olabilir, hormonlarda oynamış oabilir bilmiyorum.
Merhaba arkadaşlar
hoşgeldin nasılsın? Bugünde herkes pek bir sus pus olmuş yaaa
Hoşbuldum tsk ederim.
gribim bende iyi olmaya calısıyorum siz nasılsınız bakalım?:2:
bende çok gribim dejavum.
Ben dejavu muyum kısss
geçmiş olsun bıtanem:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?