Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar bana dua edın ne olur ogleden sonra doktora gıtcem asılama yaptırmıstım da ıns tutmustur yoksa buyuk bı depresyon benı beklıyooo olcakkk

elibesesim rapor alıncada aslında dinlendim sayılmıyor sadece yol derdin olmuyor. Yoksa evde bu sefer aynı şeyleri yapıyosun. Burda yemeğimiz hazır önümüzde evde yemek yapcamda hazırlayıp yicem. Bir sürü eziyet oluyor. Bakalım dayandığım yere kadar dayanıcam yoksa söyleyip çıkarım

kızlar bu arada hani soğan kokusundan yemek yapamıyodum ya. Annem soğanları rondodan geçirip güzelce kavurmuş. Şimdi o soğandan bir kaşık koyup hemen salçasını eklyorum koku vs olmuyor. aynı problemi yaşayan varsa belki sizin içinde rahatlatıcı olabilir

biliyorlar canım ama ne farkedicek onlar için

öyle canımya ben bir gün izin aldım cuma hemen kestiler maaşımdan daha 1 senem dolmadığı için yıllık izinden de kestiremedim. Hiç idare ederiz demediler yaa..

Selam arkidişler ben geldi, nasılsınız?
Dejavu dönmüşsün hoşgeldin

Hoşbulduk döndüm canım ya uykusuzum akşamı bekliyorum esnemekten ağzım yırtılacak.

Bu ay hormona gidecektim ama anneme gideceğim gün regl oldum hormonda 2 veya 3. günü yapılıyor kaçırdım şimdi gitsem bile yapacak ama öbür reglimi olduğumda tekrarlayacak. Klomen isteyecektim ee hormon yapılmadan klomen vermez hem onu da bugün başlamam lazımda alsaydım ama zaten dün akşam döndüm.Yumurta takibine gitsem yumurtlama olmasa neden olmadı dicem hormon yapılmadığı için. O yüzden bu ay nadasa bıraktım ovulasyon kullancam artık geçte olsa yakalarsam çalışma olur tutacağı varsa tutar zaten. Balımm rüyamızda falan görmicez bizzat kucağımızda görücez inşallahh.

slm kızlar bana dua edın ne olur ogleden sonra doktora gıtcem asılama yaptırmıstım da ıns tutmustur yoksa buyuk bı depresyon benı beklıyooo olcakkk

neden depresyona giriyorsun canım ya bu tutmazsa bir aşılama daha yaptırırsın, tüp bebek olabilir yeter ki bebeklerimiz gelsin. Güçlü ve sabırlı olmak zorundayız. Ne zorluklar çekenler var. Şükredelim. Bak rahim akli yapılmıştı ilk defa bir bayana Türkiye'de.Kadın 6 ay bekledi reglisini de görmüş 6 ay. Şimdi embriyo transferi yapılcak.İnsanlar neler yaşıyor.

Ben öğle yemeğine çıkıyorum kızlar. 13.30 da gelcem görüşürüz..

selam kızlar bu gün 7. günüm.umarım ikizlerim benimledir.test e 3 gün kaldı.çok heceyanlıyım.ayrıca acayip bi bel agrısı çekiyorum..

evfet aslında haklısın evde iş bitmiyo valla
dün 2 makina yıkadım 2 çeşit yemek + tatlı yaptım
yorgunluktan öldümm

vay iyi fikir canım
peki kaç gün dayanıyo ki o soganlar?

Ben geldimmmmm bulasiklari makinaya attimmm camasirlarimi astim kocamin iykkk kumas pantolonlarinida c makinasina attim evin isi bekliyovvvv ayrica su beyaz atletleri deli ediyo beni yaaa evlendim beyaz dondan vazgecirdim ama atletten vazgecmedi sinir adam benim beyaz namina 1 kilot 1 tanede bodym var yeminle ya

selam kızlar bu gün 7. günüm.umarım ikizlerim benimledir.test e 3 gün kaldı.çok heceyanlıyım.ayrıca acayip bi bel agrısı çekiyorum..

ikiz miiiiii
süper yaa

tüp bebek mi canım yoksa normal mi oldu???
bel agrısı normal canım..

evfet aslında haklısın evde iş bitmiyo valla
dün 2 makina yıkadım 2 çeşit yemek + tatlı yaptım
yorgunluktan öldümm

vay iyi fikir canım
peki kaç gün dayanıyo ki o soganlar?

Canım hafta gider diye düşünüyorum. Buzdolabında saklama kabında duruyor.

kuzum hoşgeldin. Benim eşiminde eşi pis olmasına rağmen renkli atlet giymez beyaz giyer hep. Bende ayda bir kaynatıyorum onları. Hatta bu akşam kaynatmam lazım yine

Kiz renkli giyse mis gibi aticam renklilerle bekle ki biriksin atletler sinirlik valla ben hic kaynatmiyorum 60 derecede yikiyom vanishle bembeyaz oluyolar

hehehe
hakketen zor durum canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…