slm kızlar bana dua edın ne olur ogleden sonra doktora gıtcem asılama yaptırmıstım da ıns tutmustur yoksa buyuk bı depresyon benı beklıyooo olcakkk
evet evet al canım bende 1 hafta rapor almadıgıma pişman olmuştum kürtaj sonrası salak kafam :)))maalesef canım izin konusunda pek anlayışlı değiller akşam kontrolü var bebişin belki doktor teyzesi bize rapor yazar
kuzum benim ya soryy hastalıkdan gözüm görmüyoki.
biliyorlar canım ama ne farkedicek onlar için
Selam arkidişler ben geldi, nasılsınız?
Dejavu dönmüşsün hoşgeldin
dejavum haklısın sende zor günler gecirdin
biz bu gidişle bebeği rüyamızda görcez galiba herşeye kafayı taka taka
ama ben bugün karar verdim takmıcam kafama rahat olucamm
sen bence de bi doktora git testlerini yap bakalım bayagı gec adet olmuşsun son 2 aydır..
slm kızlar bana dua edın ne olur ogleden sonra doktora gıtcem asılama yaptırmıstım da ıns tutmustur yoksa buyuk bı depresyon benı beklıyooo olcakkk
evfet aslında haklısın evde iş bitmiyo vallaelibesesim rapor alıncada aslında dinlendim sayılmıyor sadece yol derdin olmuyor. Yoksa evde bu sefer aynı şeyleri yapıyosun. Burda yemeğimiz hazır önümüzde evde yemek yapcamda hazırlayıp yicem. Bir sürü eziyet oluyor.Bakalım dayandığım yere kadar dayanıcam yoksa söyleyip çıkarım
kızlar bu arada hani soğan kokusundan yemek yapamıyodum ya. Annem soğanları rondodan geçirip güzelce kavurmuş. Şimdi o soğandan bir kaşık koyup hemen salçasını eklyorum koku vs olmuyor. aynı problemi yaşayan varsa belki sizin içinde rahatlatıcı olabilir
selam kızlar bu gün 7. günüm.umarım ikizlerim benimledir.test e 3 gün kaldı.çok heceyanlıyım.ayrıca acayip bi bel agrısı çekiyorum..
evfet aslında haklısın evde iş bitmiyo valla
dün 2 makina yıkadım 2 çeşit yemek + tatlı yaptım
yorgunluktan öldümm
vay iyi fikir canım
peki kaç gün dayanıyo ki o soganlar?
Ben geldimmmmm bulasiklari makinaya attimmm camasirlarimi astim kocamin iykkk kumas pantolonlarinida c makinasina attim evin isi bekliyovvvv ayrica su beyaz atletleri deli ediyo beni yaaa evlendim beyaz dondan vazgecirdim ama atletten vazgecmedi sinir adam benim beyaz namina 1 kilot 1 tanede bodym var yeminle ya
Canım hafta gider diye düşünüyorum. Buzdolabında saklama kabında duruyor.
kuzum hoşgeldin. Benim eşiminde eşi pis olmasına rağmen renkli atlet giymez beyaz giyer hep. Bende ayda bir kaynatıyorum onları. Hatta bu akşam kaynatmam lazım yine
Kiz renkli giyse mis gibi aticam renklilerle bekle ki biriksin atletler sinirlik valla ben hic kaynatmiyorum 60 derecede yikiyom vanishle bembeyaz oluyolar
Ben geldimmmmm bulasiklari makinaya attimmm camasirlarimi astim kocamin iykkk kumas pantolonlarinida c makinasina attim evin isi bekliyovvvv ayrica su beyaz atletleri deli ediyo beni yaaa evlendim beyaz dondan vazgecirdim ama atletten vazgecmedi sinir adam benim beyaz namina 1 kilot 1 tanede bodym var yeminle ya
günaydın kızlarr
keyifler iyidir inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?